Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Veselă

Îl oferim cadou de nuntă și pentru aniversări, nu ne putem imagina sărbători în familie sau măcar o masă modestă cu cei dragi fără el. Este adesea transmis din generație în

generație ca fiind cea mai prețioasă moștenire. Toate acestea demonstrează că vesela este mai mult decât un simplu set de ustensile de bucătărie. Nu cumpărăm un set de veselăzi în fiecare zi, așa că alegerea noastră ar trebui să fie bine gândită. Nu merita sa cheltuim bani pe produse de o calitate dubioasa, cu un tipar de care ne vom plictisi dupa o saptamana. Achiziționarea un set de veselă este o investiție, rezistentă la trecerea timpului, care se apără prin designul său unic, atemporal. Vasă rotundă sau pătrată? Alb sau colorat? Modern sau tradițional? Vom încerca să răspundem la acestea și la alte întrebări mai jos!

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Produs de bucătărie DELICIA culoare alb
  24%
  24h
  Produs de bucătărie DELICIA culoare alb
  Special Price 15,95 RON Regular Price 20,95 RON
 2. Veselă de masă OPUS STRIPES culoare cremos
  39%
  24h
  Veselă de masă OPUS STRIPES culoare cremos
  Special Price 27,95 RON Regular Price 45,95 RON
 3. Veselă de masă OPUS culoare alb
  45%
  24h
  Veselă de masă OPUS culoare alb
  Special Price 22,95 RON Regular Price 41,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Ustensile de bucătărie pe care le poți lua oriunde

Seturi elegante de vesela este un lucru, dar dacă vrem să mergem la un picnic, la munte sau într-o excursie în pădure sau doar organizezi o petrecere în grădină? Atunci merită să ajungem nu la sticlă, elementele tradiționale de veseluri de masă, ci la vase la îndemână și ușoare din plastic. Putem găsi multe veselade acest tip – putem cumpara un set de linguri de voiaj BAMBINI, pe care le vom inchide intr-un recipient dupa utilizare, fara teama ca bagajele ni se vor murdari. De asemenea, funcționează bine ceștile cu capac, în care putem turna un cocktail, supă, băutură și chiar să punem bucăți de fructe acolo și să facem o salată de fructe de călătorie. Iar dacă nu vrei să cumperi ustensile de bucătărie noi, doar echipează-te cu capace FAME. O soluție excelentă pentru vacanțele și călătoriile în familie va fi achiziționarea unui ulcior myDRINK cu cești incluse – atunci nu trebuie să luăm multe lucruri separat, doar aruncăm cești în ulcior, adăugăm tăvi de hârtie și alte vesele și putem pleca într-o aventură!

Seturi de veselă – ce veselă să cumpăr?

Unii oameni își permit multe seturi de veselă pe care le schimbă în funcție de ocazie. Majoritatea dintre noi, totuși, au un singur set de veselă, așa că merită să luăm în considerare cu atenție achiziționarea de ustensile de bucătărie noi. Acestea ar trebui să fie universale, durabile și trebuie să fie arata si frumos. Dacă nu putem înnebuni cu cantitatea de vesela, să ne concentrăm pe calitate și atemporalitate. Alegem vesela albăustensilele de bucătărie albe vor arăta întotdeauna la modă și îngrijite. În plus, albul are multe nume! Printre veselele albe putem găsi atât veselele moderne și ndash; precum seria GUSTITO, dar și în stil vintage, cel mai bun exemplu fiind ustensilele de bucătărie CREMA. Să nu uităm de vesela de sticlă – paharele și bolurile transparente clasice sunt baza oricărui echipament de bucătărie. Auzim adesea întrebări despre cum ar trebui să fie achiziționate seturile mari de veselă. Desigur, răspunsul nu este clar, totul depinde de cât de mare este familia ta, cât de des și câți invitați invitați și de cât spațiu aveți pentru a depozita vesela și alte >ustensile de bucătărie. Vă recomandăm vesela pentru 12 persoaneób – chiar dacă rar găzduiți atât de mulți oameni, credeți că vesela pentru 12 persoane este cea mai bună soluție. Indiferent dacă vesela de sticlă sau ceramică – ustensilelor de bucătărie le place să se ciobească sau să se spargă, așa că este mai bine să aveți câteva bucăți de ustensile de bucătărie pe stoc. În loc să cumpărați de fiecare dată elemente noi de veselă sau, mai rău, să schimbați întregul setul de veselă, trebuie doar să luați ustensile de bucătărie noi din dulap sau dulap.  strong>La cumpărare, acordați atenție în primul rând calității veselului și dacă stilul acestuia se va potrivi în interioarele noastre. Să potrivim, de asemenea, tacâmurile potrivite – din fericire, le putem cumpăra ca set, la fel ca setul MICHELLE. Două seturi de tacâmuri și voila! Avem deja vesela completă pentru 12 persoane.

Vesele colorate – ceva special pentru micii cunoscători

Copiii sunt oameni mici, cu nevoi mari. Având în vedere unicitatea lor, au fost create seturi de veselă speciale, care vor atrage atenția celor mici și vor convinge chiar și pe cel mai agitat mâncăr să mănânce. Seturile de veselă precum BAMBINI reprezintă un compromis între motivele tipice pentru copii și „adulți”; veselă albă. Vasele subtil colorate se vor potrivi perfect cu orice set de ustensile de bucătărie. Elementele individuale ale veselei sunt decorate cu modele interesante. Putem cumpăra un set de veselă pentru un mic muzician, fan auto, iubitor de animale sau visător și completăm totul cu vesele și tacâmuri potrivite. Setul include tot ce aveți nevoie &ndash. ; farfurie, bol și cană. O astfel de vesela pentru un mic gurmand este și o idee genială pentru un cadou, care va fi o alternativă la o altă jucărie. vesela BAMBINI, mâncarea delicioasă și compania părinților sunt o rețetă pentru o sărbătoare pentru copii din toate timpurile!

Vasă perfectă

Durabil, rezistent la deteriorare, dar și estetic, potrivit stilului predominant în interior. Captivant, dar nu prea distrage atenția de la felul de mâncare care a fost pus pe el. De asemenea, nu cel mai scump. Acesta este modul în care puteți descrie pe scurt setul de vesela perfect. Cum rămâne cu culoarea sau materialul setului de vesela? Această întrebare rămâne deschisă și decizia rămâne la latitudinea dvs. V-am încurajat deja să optați pentru vesela albă sau vesela din sticlă. Știm din experiență că aceasta este cea mai bună alegere. După cum se spune „mai puțin este mai mult”; ustensilele de bucătărie arată cel mai bine atunci când au un design simplu. Seria GUSTITO, CREMA sau ALLEGRO nu se va teme de renovări, schimbări de culoare a pereților sau a mobilierului. În vesela albă puteți alege modele mai puțin tradiționale – Aici vor funcționa vesela pătrată, ceea ce aduce imediat o gură de aer proaspăt în bucătăria noastră. De asemenea, puteți opta pentru vesela colorate sau puteți rămâne cu un set alb minimalist de ustensile de bucătărie. Alegerea este a ta și știm că vei alege bine!

To Top