Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Vase de prăjit

Gătirea la abur, prăjirea, gratinarea sau gătirea lentă nu se pot face fără o tigaie încăpătoare, cu capac. Oferta Restilo include tavi de copt de înaltă calitate, din oțel sau

sticlă. Fundul lor gros protejează alimentele de ardere și vă permite să mențineți o temperatură constantă în interiorul vasului. Drept urmare, obținem un preparat perfect prăjit, suculent și crocant.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Tavi de copt din oțel inoxidabil

Deși pe piață există diferite tipuri de tigăi, vasele de gătit din oțel inoxidabil sunt cele mai populare. Este o alegere excelentă pentru orice bucătărie modernă și tradițională. Oțelul este un material foarte durabil. Tăvile de copt din oțel inoxidabil sunt așadar extrem de rezistente la orice deteriorare și se remarcă printr-o durată de viață lungă. Pot fi folosite atat in cuptor, cat si pe plita electrica, ceramica sau pe gaz. Oferim tigăi din oțel în mai multe dimensiuni, potrivite pentru pregătirea mâncărurilor gustoase pentru întreaga familie. Menținerea lor curată nu este o problemă deoarece pot fi spălate în mașina de spălat vase. Tăgăile de prăjire din oțel sunt o alegere populară în multe case și datorită designului lor elegant și atemporal. Nu este doar un echipament practic, ci și un decor al fiecărei bucătării. Tagăle de oțel pentru prăjirea cărnii constau din trei elemente: capac, vas și inserție pentru grătar.

 

Tavi de copt emailate

Acest model clasic are o gamă largă de utilizări, dar este folosit în primul rând pentru a pregăti diverse tipuri de preparate din carne. Este o modalitate simplă de a face mâncăruri și mai aromate și mai gustoase. Tavile emailate sunt extrem de functionale. Datorită învelișului practic, ingredientele preparatelor coapte nu se lipesc de fundul vasului, ceea ce face mai ușor să-l păstrezi curat. Tagăle pentru carne acoperite cu email sunt foarte rezistente la zgârieturi, iar mânerele la îndemână vă permit să scoateți rapid vasul din cuptor, minimizând riscul de arsuri. Mâncărurile preparate în astfel de tigăi sunt mult mai sănătoase decât în cazul gătitului sau prăjirii standard. Tăgăile de copt cu capac împiedică scăparea nutrienților conținuti în vas, ceea ce face vasul și mai hrănitor. Oferim preparate cu un design universal, potrivite atat pentru interioare traditionale cat si moderne.

Tagăle de prăjire din fontă în oferta Restilo

Tigaia grea, de fontă, cu formă rotundă sau ovală, este o vase de gătit de înaltă calitate care poate fi găsită în orice bucătărie bine echipată. La fel ca la alte modele, tot aici avem de-a face cu un fund gros, ranforsat. Tigăile din fontă sunt o alegere excelentă pentru prăjirea lungă, care este adesea necesară atunci când se prepară rață sau gâscă aromată. Oferim modele în culori atrăgătoare, care vor decora perfect interiorul, adăugând caracter și căldură. Nu se mai lipește mâncarea de fundul vasului, a căror îndepărtare este adesea o problemă mare și necesită mult timp. Tigăile din fontă fac gătitul și coacerea mult mai ușor și mai plăcut.

Cuptor cu gât de gâscă de înaltă calitate

Acest fel de mâncare și-a luat numele de la gâsca care poate fi gătită întreagă în ea. Istoria ei este de mulți ani. Aici s-a făcut carnea de gâscă aromată, după rețete tradiționale. În prezent, prăjirea gâtului de gâscă sunt folosite nu numai pentru a pregăti mâncăruri de pasăre, ci și carne de vită, porc, caserole de legume și mâncăruri din pește. In oferta Restilo puteti gasi focanite de carne in diverse marimi si forme. Aceste preparate pot fi folosite și pentru a pregăti preparate de inspirație orientală. Magazinul nostru oferă și tigăi din sticlă termorezistentă, echipate cu picioare practice, datorită cărora vasul încă fierbinte poate fi așezat pe masă fără riscul de a deteriora blatul. Pereții transparenți vă permit să controlați gradul de rumenire al vasului și afișarea corectă a acestuia atunci când este așezat pe masă.

Tigăi pentru friptură de rață și multe altele

Carnea fragedă, aromată și prăjită corespunzător este visul aproape al fiecărui bucătar. Din păcate, adesea în loc de carne suculentă cu pielea crocantă, obținem un rezultat nesatisfăcător sub forma unei rațe uscate. Prăjitoarele de rață vă vor ajuta să evitați acest lucru. Puteți pune o rață, gâscă sau curcan întreagă în ele și le puteți supune unui proces de gătire lent. Nu aveți nevoie de multă grăsime când le folosiți. Aburul generat de temperatura ridicată nu scapă din tava pentru curcan. Acest lucru menține felul de mâncare suculent. Pereții vasului se încălzesc uniform, ceea ce vă permite să obțineți un efect care va satisface toți membrii gospodăriei. Magazinul Restilo oferă numai tavi de copt de înaltă calitate, la prețuri competitive.

To Top