Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Tocătoare de ierburi

Ierburile proaspete sunt un plus aromat pentru preparate. Aceste condimente naturale nu numai că fac din preparatele pe care le pregătim un gust mai bogat. Plantele sunt, de

asemenea, o sursă de ingrediente valoroase pentru organismul nostru. De exemplu, ele conțin numeroase minerale, precum potasiu, fier și magneziu. La fel ca și legumele și fructele, ele sunt și o sursă de vitamine - în principal din grupa A, C și K. Compușii conținuti de ierburile proaspete le fac la fel de benefice pentru sănătatea noastră atunci când sunt consumate în cantități mici precum legumele și fructele. Pentru ca ierburile să nu-și piardă proprietățile valoroase, cel mai bine este să le tăiați chiar înainte de a mânca felul de mâncare. Amintiți-vă, totuși, că doar ruperea câtorva frunze de plante nu le va elibera întreaga aroma. În astfel de condiții, un element indispensabil va fi tocatorul de ierburi, care ne va permite să îngrijim ierburile într-un mod profesionist. Cuțitele de specialitate pentru ierburi din magazinul online Restilo ne vor ajuta să tocăm fără probleme busuiocul pentru spaghete. Vom descoperi, la fel ca bunicile noastre, că plantele medicinale sunt adesea mai bune pentru tratarea diferitelor afecțiuni decât folosind cele gata făcute specific medical. La urma urmei, ne amintim bine din copilărie cum menta proaspăt preparată ar putea calma o durere de stomac. Mai ales acum, când vine primăvara, apoi vara, merită să creăm un ierbar în grădina noastră sau pe terasă. Dacă nu avem o astfel de ocazie, să punem pe blatul din bucătărie câteva oale cu ierburi proaspete. Datorită acestui lucru, nu numai că vom însufleți interiorul, dar vom avea și mirodenii naturale sănătoase, doar tocate, la îndemână.Tăcatul este dificil? Cum să mărunți corect ierburile? Care tocator este cel mai bun pentru bucatarie? Pentru întrebări despre cuțite pentru ierburi, care cu siguranță se vor acomoda definitiv cu tine, poți găsi răspunsurile în mini-ghidul nostru.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Tocatori de ierburi: cum să obțineți cu ușurință tot ce este mai bun din ierburi?

Ierburile medicinale au o structură delicată. Putem culege cu ușurință câteva frunze de busuioc sau rozmarin. Totuși, ruperea și aruncarea întregii frunze nu va elibera toate posibilitățile pe care ni le oferă ierburile proaspete. De fapt, pentru a obține cele mai bune rezultate din ierburi, trebuie să le pregătim corect înainte de a le arunca în vasul pe care îl pregătim. Există mai multe moduri de a face acest lucru. Unii rup frunzele plantei în bucăți mici, alții le macină cu un mojar pentru a obține o masă uniformă. Adesea însă, când gătim, avem nevoie de mai mult de câteva frunze. Apoi, merită să utilizați o tehnică specială de tăiere a ierburilor - tăierea încrucișată. Pentru a face acest stil de tăiere ușor și funcțional, vom avea nevoie de un tocător de ierburi. Acest mic, util cuțit de tocat nu numai că nu ocupă mult spațiu în sertarul bucătăriei, dar eliberează cu ușurință ceea ce este mai bun în ierburi - aromă intensă. De exemplu, in oferta noastra avem un set de cutite pentru tocat ierburile SONIC. Lamele de șase centimetri din oțel inoxidabil sunt solid realizate și, prin urmare, durabile.Nu uitați, totuși, că nici cel mai durabil material nu va supraviețui fără îngrijirea corespunzătoare. Cuțitele trebuie curățate după fiecare utilizare. În plus, este importantă depozitarea corespunzătoare acuțitelor, inclusiv a celor pentru tocat ierburile. Cel mai bine este atunci când le depozităm separat de alte tacâmuri, deoarece lamele devin tocite din cauza ciocnirii cu alte obiecte. Modul de a le separa de restul este o carcasă. De aceea, în magazinul nostru, un set de cuțite SONIC, ideale pentru tocat ierburile, vine cu o teacă. Când avem grijă de cuțite, putem fi siguri că ne vor servi câțiva ani.

Cuțitele semi-rotunde sunt cele mai bune pentru tocat ierburile?

O alternativă la cuțitele tradiționale de bucătărie sunt caracteristicile, tocătoarele de ierburi pe jumătate rotunde. Forma unică și două mânere vă permit să tăiați ierburile rapid și ușor. . În plus, acest accesoriu iese în evidență față de alte tacâmuri de bucătărie. Un cuțit bine profilat face ca tăierea să fie o plăcere. Folosind, de exemplu, cuțitul semi-rond PRESTO pentru tocat ierburile, care se găsește pe site-ul nostru, suntem siguri că în câteva minute vom obține ierburi mărunțite într-o formă uniformă. Mai mult, acest tocator este fabricat si din otel inoxidabil, datorita caruia este extrem de functional in utilizare. Are o lamă de doi centimetri și jumătate, rezistentă la abraziune. Acest lucru asigură o feliere netedă și netedă. În plus, pe cât de ușor este de utilizat acest cuțit, este și ascuțit. Totul a fost atent luat în considerare în designul cuțitului semi-rotund. Mânerele sunt la distanța potrivită pentru a asigura o utilizare în siguranță. De asemenea, nu trebuie să ne facem griji cu privire la curățarea cuțitului după terminarea lucrului. Ne place când confortul merge mână în mână cu funcționalitatea, motiv pentru care cuțitul semicircular pentru tocat ierburile pe care îl propunem poate fi spălat în mașina de spălat vase. În plus, ne putem asigura că tocător strong>, în ciuda formei sale interesante, se va potrivi perfect cu alte tacâmuri, mai clasice, din sertarul nostru de bucătărie.

Fă-ți interiorul bucătăriei mai atractiv cu un tocător de ierburi pe blat

În alegerile noastre de cumpărături, mai ales dacă vizează tacâmuri, trebuie să ne ghidăm nu numai după gust, ci mai ales după utilitatea accesoriilor pe care hotărâm să le cumpărăm. Cu atât ne place mai mult când articolele pe care le avem sunt reutilizabile. Avem vești bune. Tocatoarele de ierburi nu vor face față numai plantelor. Cu ele tocam si legumele mici. Se pot descurca chiar si cu nuci tari, precum si cu ciocolata, pe care o vom adauga in aluat. În plus, în magazinul Restilo, dorim ca funcționalitatea și comoditatea utilizării tocatoarelor de ierburi menționate de noi să meargă mână în mână cu un design interesant. La urma urmei, vrem să ne înconjurăm nu numai cu utile produse, dar și cele care se bucură de ochi. Cuțitul de tocat semicircular a fost creat nu numai pentru a fi scos dintr-un sertar de bucătărie. De asemenea, ne poate amenaja spațiul într-un mod interesant. De exemplu, îl putem sprijini de ghivece cu ierburi care stau pe blatul din bucătărie sau îl putem pune chiar lângă el pe o scândură de lemn. Nu numai că va umple spațiul, dar îl vom avea și la îndemână atunci când gătim. Poate că datorită acestui fapt, ierburile proaspete își vor găsi mai des drumul către mâncărurile noastre, îmbogățindu-și astfel gustul.

Cuțite pentru ierburi - aromă intensă de ierburi proaspete în fiecare zi

Acum știm ce pot face cuțitele de tocat în bucătărie. De asemenea, cunoaștem posibilitățile de a face interiorul casei tale mai atractiv cu tocătoarele de ierburi. Tăierea ierburilor cu un cuțit profesional nu va fi doar mai ușoară, ci și mai eficientă.Cu un tocator, putem pregăti ierburile în câteva minute. Acest dispozitiv mic, la îndemână, nu numai că ne va ajuta în gătitul de zi cu zi, ci poate fi și un decor interesant pentru bucătărie. Primăvara e aproape, așa că începem sezonul ierburilor proaspete. Cu ajutorul cuțitelor pentru ierburi, ne vom putea bucura nu numai de vederea busuiocului sau oregano într-o oală, ci și să transferăm definitiv mirosul aromat al ierburilor proaspete în bucătăria noastră. Sperăm că, după ce ați citit mini-ghidul nostru, veți afla mai multe despre ierburile proaspete și despre cuțitele pentru tocat. De asemenea, sperăm că am reușit să vă încurajăm să cumpărați aceste cuțite unice. Descoperă alături de noi aroma și gustul neobișnuit al condimentelor naturale.

To Top