Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Tigăi și forme de pâine

We can't find products matching the selection.
plant image

Keksówka - o formă de tort, multe posibilități

Un caiet cu pagini îngălbenite în care bunica noastră, apoi mama, nota vesela și produsele de patiserie care mergeau bine în bucătăria de acasă. O carte publicată de guru ai noștri ai bucătăriei, al cărei program îl așteptăm cu entuziasm în fiecare joi. Sau poate un blog culinar dovedit, cu rețete la fel de delicioase ca și fotografii rafinate cu preparate gata preparate și produse de patiserie? Indiferent de unde luăm idei, ar trebui să cumpărăm accesorii profesionale de bucătărie care ne vor ajuta să obținem efectul scontat. Keksówki este una dintre cele mai recunoscătoare forme de coacere. Forma alungită vă permite să pregătiți diverse produse de patiserie. Dacă ne începem aventura cu coacere, merită să pregătim o prăjitură tradițională de nisip sub formă de tort.Coacerea simplă, datorită un tort, va arăta perfect pe masă pentru după-amiază. cafea sau ceai. Cu Keksówka pentru coacerea pâinii vor exista o mulțime de idei pentru produse de patiserie delicioase de casă. Dacă doriți mai multe arome savuroase în Keksówka, vom pregăti și un pate de țară de casă sau o variantă vegană a acestuia.

Forme Keksówki - o alegere perfectă pentru fanii soluțiilor clasice

Keksówki excelent pentru coacere prăjituri, dar și pâine și pate, sunt forme înguste și alungite. Forma universala formelor de prăjituri le face unul dintre elementele de bază ale oricărui echipament de bucătărie. Sunt potrivite pentru prepararea produselor de patiserie, care pot fi tăiate în mod convenabil în felii după coacere. Cu toate acestea, chiar și printre formele universale - keksówki avem de ales. Putem opta pentru o forma de tort tradițională, din metal, cu margini înalte sau să alegem o tavă de tort din silicon cu finisaj oval. În plus, multe keksówki pentru coacerea pâinii au o formă special profilată a fundului, datorită căreia vom coace nu numai o pâine gustoasă cu o crustă crocantă, ci și la fel de delicioasă pe masă.

Silicoane vs. biscuiți de unică folosință - pe care să alegi?

Din moment ce au fost inventate formele de tort din silicon, întrebarea este, sunt ele mai bune decât formele tradiționale sau de unică folosință? În magazinul nostru Restilo, nu evaluăm. De asemenea, nu indicăm clar care dintre keksówki este mai bun. De fapt, alegerea formei de biscuiți potrivite depinde de preferințele individuale. Fiecare dintre formele de biscuiți disponibile pe piață, indiferent dacă biscuiții din silicon sau biscuiții de unică folosință prezintă avantaje. Prăjitura de silicon este o formă foarte convenabilă pentru coacere. Nu este nevoie să-l ungeți înainte de a o introduce la cuptor, deoarece siliconul face ca prăjitura să nu se lipească de forma de tort. Din forma de prăjitură din silicon este ușor să scoateți coacerea fără să vă faceți griji că aluatul se sfărâmă. Siliconul este, de asemenea, un material extrem de durabil, ceea ce îl face potrivit atât pentru temperaturi foarte ridicate, cât și foarte scăzute. În plus, cupcakes din silicon nu ocupă mult spațiu. De exemplu, forma de tort DELÍCIA SiliconPRIME este perfectă pentru o bucătărie mică. Datorită flexibilității lor, formele pentru prăjituri din silicon sunt ușor de depozitat. Le putem indoi liber, astfel incat vor incapea cu usurinta in cel mai mic dulap din casa noastra, iar dupa ce le scoatem, revin la forma initiala fara a-si pierde forma. Tavile din silicon pentru tort sunt la fel de ușor de utilizat pe cât sunt de curățat. După utilizare, puneți pur și simplu biscuitul din silicon în mașina de spălat vase. Ușurința de curățare nu este doar un avantaj al formelor de prăjitură din silicon, ci și al formelor tradiționale - forme de prăjitură. Pentru cei care iubesc clasicele, care folosesc forme solide, metalice sau ceramice în bucătărie, avem ceașcă de prăjitură DELICIA în antracit. Marginile înalte vor proteja tortul să nu iasă din formă. Pe de altă parte, pasionații de design interesant, și în accesoriile de bucătărie, vor fi încântați de multa - prăjitură cu fructe DELICIA GOLD. O forma de tort dreptunghiulara cu marginile usor rotunjite, din otel inoxidabil, va functiona nu numai la pregatirea unui tort cu fructe de Craciun sau a unui paté uscat. De asemenea, va arăta grozav pe blatul din bucătărie, iar culoarea cappuccino la modă a formei - prăjiturile cu fructe se vor potrivi cu interiorul într-un stil monocromatic.Cu toate acestea, dacă vă ghidați după confort în viață și vă coacem numai în vacanțe, noi sugeram sa achizitionati torte cu fructe de unica folosinta . Putem opta pentru forme - kekks de aluminiu, sau alegem o varianta ecologica - kekks de unica folosinta din hartie. În plus, cupcakes de unică folosință vor fi perfecte pentru a transporta coacerea sau atunci când doriți să aduceți cadou prăjitura de casă.

Pâine ca pe vremuri cu o tavă de pâine

Există multe arome și arome pe care, fără îndoială, le asociem cu copilăria noastră. Fără îndoială, unul dintre ele este mirosul de challah proaspăt copt. Aluatul dulce de drojdie de casă, întins cu unt sau gem este o propunere gustoasă pentru micul dejun. Pentru a face challahul delicat și pufos, merită să obțineți o keksówka de pâine profesională. În magazinul nostru online Restilo, oferim o formă - un tort ceramic DELICIA challah. O matriță special profilată - un tort cu fructe este realizat din ceramică de înaltă calitate. Putem fi calmi în privința challah-ului nostru în timp ce coacem. Keksówka ceramică pentru coacerea pâinii se încălzește lent și uniform, datorită căruia nu există posibilitatea ca challah să ardă nicăieri. În plus, avantajul remarcabil al keksówka ceramică pentru coacerea pâinii este aspectul ei. Forma ceramică a DELÍCIA challah are adâncituri profilate special, datorită cărora challah-ul va fi întotdeauna copt într-o formă frumoasă. In plus, achizitionarea unei forma de prajitura pentru coacerea painii din ceramica este sustinuta si de faptul ca ceramica nu absoarbe mirosurile. Putem fi siguri că challah-ul preparat în el nu își va pierde gustul și aroma și, în plus, va fi roșie și pufos. Linge-ți degetele!

Prăjitură de pâine - cum se face coacerea zilnică

Cu câteva decenii în urmă, coacerea pâinii era o activitate naturală desfășurată de bunicile noastre. În zilele noastre, cumpărăm din brutării o pâine pufoasă cu crustă crocantă. Păcat, pentru că pâinea de casă este mai sănătoasă, iar în plus, prepararea aluatului de pâine poate fi o nouă tradiție de familie. Dacă vrem să introducem ritualul coacerii pâinii în casa noastră, o keksówka pentru pâine ar trebui să fie un element indispensabil în bucătărie. O keksówka de pâine de înaltă calitate va fi utilă în fiecare bucătărie a iubitorilor de pâine parfumată, de casă. Forma - keksówka pentru pâine integrală DELLA CASA este o abordare modernă a coacerii pâinii. Fabricat din silicon pentru coacerea pâinii, va funcționa în orice bucătărie.În plus, este ușor de depozitat. Keksówka pentru pâine, precum și alte forme - keksówki oferite în magazinul Restiloutilizate și îngrijite corespunzător ne vor servi în bucătărie mulți ani . Indiferent dacă alegem un tort din silicon sau un tort de unică folosință, ne vom putea bucura în fiecare zi de aroma și gustul uimitoare ale produselor de copt de casă.

To Top