Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Tigăi de prăjit

tigaie. Tigaie din ceramicasau aluminiu? Pe care să o aleg? Vă spunem ce tipuri de tigăi puteți întâlni și vă sugerăm ce poate fi util.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

O tigaie pentru orice sau fiecare pentru ceva diferit?

Una cu siguranță nu este suficientă, prea multe tigăi s-ar putea să nu încapă în dulapurile noastre de bucătărie. În prezent, există atât de multe tipuri de tigăi pe piață încât probabil avem o problemă cu înlocuirea fiecărui model! Tava pentru clătite este suficient de ușoară pentru a întoarce cu ușurință clătitele. În plus, tigaia pentru clătite are margini puțin adânci și este plată. O altă tigaie care, în opinia noastră, este un must have în fiecare bucătărie, mai ales dacă membrii gospodăriei încearcă să mănânce sănătos – evident, este o tigaie grătar. Tigaia grătarnu ne cere să folosim grăsime, ceea ce o deosebește de tradiționale tigăile de prăjit. Se caracterizează prin faptul că fundul său este acoperit cu caneluri speciale. În plus, putem întâlni tigaia pentru pește – are o forma speciala pentru a putea praji pestele intreg. Recent, o tigaie din ce în ce mai populară este VOK – o tigaie înaltă care se folosește în China. Câte tigăi să cumpăr? Chiar nu există un singur număr. Gândiți-vă la ce pregătiți pe o tigaie și cât de des o faceți, aceasta este cheia unei decizii rezonabile.

tigai – ce material?

Cerem calitate de la accesoriile de bucătărie pe care le folosim foarte des. La urma urmei, trebuie să ne servească câțiva ani buni. Vă prezentăm câteva dintre cele mai populare tipuri de tigăi. Tigăi din ceramică – Printre avantaje putem mentiona posibilitatea prajirii intr-o cantitate mica de grasime. Tigaia din ceramică este, de asemenea, destul de rezistentă la abraziune. Tigaia din aluminiu se încălzește rapid și este ieftină, ceea ce o face ideală pentru persoanele care doresc să economisească timp și bani în bucătărie. Tigaia de oțel este o soluție bună pentru persoanele uituce care folosesc o furculiță în loc de o spatulă de lemn – această tigaie este din fericire greu de zgâriat. Tigaia de sticlă, la rândul ei, poate fi folosită ca tavă cu inducție, o putem pune cu succes și în mașina de spălat vase. În cele din urmă: tigăi din fontă – au tot atâtea dezavantaje cât și avantaje. Grele dar foarte rezistente. Ele scot un gust uimitor care nu poate fi obținut prin prăjire, de exemplu, într-o tigaie ceramică, dar necesită o conversație adecvată, altfel va rugini rapid. Recomandăm această tigaie bucătarilor adevărați!

Tigaie cu două fețe – calitate nouă în bucătăria dvs.

Tigaia cu două fețe este o soluție la multe probleme din bucătărie. La urma urmei, nu trebuie să cauți și să potriviți capacul potrivit. În sfârșit, putem răsturna și o omletă fără contorsionări, folosind o farfurie și arsuri. Cu tigaia cu două fețe toate evenimentele nefericite sunt uitate. Ne va servi nu doar pentru omlete, ci si tortilla sau preparate care necesita tocanita. Poate înlocui nu numai o tigaie obișnuită, ci și o tigaie pentru clătite și o tigaie pentru grătar. Tigaie cu două fețe strong>a , nu sunt două, ci multe într-unul!

Pană de cumpărare – la ce să fii atent?

Odată ce știm din ce materiale sunt făcute tigăile și am ales tipul de tigăi la cumpărare, trebuie să ne amintim cateva lucruri. Întrebarea cheie este: pe ce vom așeza tigaia? Dacă avem o plită cu inducție, cumpărăm doar tigaie cu inducție. În calitate de proprietari de aragaz tradițional, avem mai multă libertate în alegerea tigăilor pentru prăjit. Merită să acordăm atenție tipului de mâner de tigaie – ar trebui să fie confortabil, să nu alunece în mână și suficient de lung pentru a nu te arde. Să ne gândim și la ce vom găti pe tigaia. Dacă pregătim o mulțime de feluri de mâncare care necesită tocană etc., un capac ne va fi la îndemână. În schimb, putem folosi și pan cu două fețe – acesta va fi chiar mai practic decât tigaia cu capac, pentru că nu numai că vom putea acoperi vasul pregătit, ci și îl vom întoarce în siguranță. Ultimul aspect care nu poate fi trecut cu vederea este designul. Nu contează dacă în prezent aveți nevoie de o tigaie pentru clătite sau sunteți în căutarea unei tigaie pentru grătar sau poate ați trecut de la un aragaz pe gaz la o plită cu inducție și trebuie să echipează-te cu un set întreg de tigăi cu inducție, nu uita să nu renunți la stilul tău. Mâncărurile pregătite în tigaia preferată vor avea un gust și mai bun!

To Top