Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Textile pentru copii

Cum să faci camera unui copil și mai confortabilă? Secretul este textilele potrivite pentru copii. Datorită lor, același spațiu va funcționa atât ca tărâm de joacă, cât și ca un

azil confortabil atunci când un mic explorator decide să ia un pui de somn de moment. Produsele ar trebui să fie caracterizate de o țesătură densă, care nu se teme de farsele copiilor noștri. În plus, materialele trebuie să fie plăcute la atingere, de preferință din fibre naturale și să aibă aprobările necesare. Să nu uităm de culorile vesele și modelele de basm.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Merită să amenajezi spațiul pentru cel mai tânăr membru al gospodăriei, care cu siguranță ne va împărtăși cunoștințele sale despre culorile și motivele sale preferate. Lăsați imaginația copiilor să servească drept ghid și cu siguranță vom crea un interior care va face visele bebelușului dvs. și mai colorate.

Modele și culori - Textile certificate Oeko-Tex pentru copii la Restilo

Cum creezi un loc în care copilul tău să-i placă să fie? Să-i întrebăm pe cei mai mici despre asta și să ajungem la fapte psihologice care vă vor permite să alegeți textilele perfecte pentru copii. Cercetările efectuate demonstrează că copiii sub 3 ani nu văd deloc culori pastelate, prin urmare, merită să ajungeți la nuanțe intense și contraste puternice care să ofere celor mai mici experiențe senzoriale numeroase.

Rozul praf și albastrul strălucitor vor funcționa puțin mai târziu, când începem să planificăm un spațiu adaptat preferințelor individuale ale copiilor. De asemenea, merită să echilibrezi culorile puternice, profunde, deoarece excesul lor poate fi obositor. Culoarea principală din cameră ar trebui aleasă împreună cu cei mai tineri, potrivindu-se la gusturile și temperamentul lor. Să renunțăm la soluțiile stereotipe, precum rozul dedicat doar fetelor și albastrul băieților. Designerii de interior sugerează că spațiile neutre care cresc împreună cu proprietarii lor devin o soluție mult mai populară. De aceea este mai bine să pariezi pe textile universale care să acționeze ca bază pe care poți crea multe aranjamente.

Lăsați-i pe cei mai tineri să experimenteze și să se simtă pe deplin confortabil

Când alegeți produse pentru o cameră pentru copii, nu merită să vă concentrați doar pe estetică. La fel de importante sunt aspectele practice care rezultă din alegerea adecvată a materialului. Țesăturile trebuie să fie durabile, rezistente la abraziune și, cel mai important, să fie plăcute la atingere. Părinții ar trebui să aleagă numai materiale certificate care îndeplinesc cerințele de siguranță, ceea ce reduce la minimum posibilitatea apariției alergiilor.

Microfibrele, bumbacul și inul sunt printre cele mai populare materiale. Lâna, în ciuda originii sale naturale, poate irita pielea bebelușului. O soluție perfectă este să combinați țesături cu structuri și țesături diferite într-o cameră. Un astfel de tratament stimulează imaginația bebelușilor și le oferă numeroase experiențe senzoriale. Îngrijirea simplă a țesăturilor este, de asemenea, foarte importantă. Textilele pentru copii ar trebui înlocuite în mod regulat, ceea ce vă permite să aveți grijă de sănătatea celor mai mici. Una dintre ultimele tendințe este personalizarea accesoriilor. Ce înseamnă asta în practică? Combinând noile adăugări cu produse de la designeri locali și lucruri făcute de tine.

To Top