Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Tepe și frigărui

Zrazy vizitează adesea mesele noastre. Sunt o propunere excelentă pentru o cină în familie, dar pregătirea lor necesită multă muncă. Acei rotip vă vor permite să le pregătiți

mult mai rapid. In oferta magazinului Restilo le puteti cumpara in seturi, continand 10 bucati din inox. Cu siguranță se vor dovedi utile în fiecare bucătărie în care se prepară mâncăruri tradiționale poloneze. Pentru pasionații de grătar, avem frigărui rezistente și estetice. Putem așeza rapid carnea și legumele pe ele, iar când sunt gata, putem scoate cu ușurință știftul trăgând de mâner.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Stiloane - de ce sunt necesare?

Zrazy tradițional constă din felii lungi de carne de vită sau de porc și o umplutură. De obicei este slănină, ceapă și castraveți murați. După ce condimentăm carnea, puneți umplutura pe ea și împachetați-o. Pentru ca rulada să nu se desfășoare, folosim ace de rulada. Prindem carnea cu ele, prăjim și apoi tocăm. După ce este gata de mâncat, scoateți acei cu o mână. O alternativă la acestea este un fir gros, de bumbac, dar înfășurarea cărnii cu acesta necesită timp, la fel ca și îndepărtarea ulterioară a firului. Știfturile pot fi introduse rapid și ușor. Datorită lor, rulourile își vor păstra forma unică. Împreună cu sosul aromat și cartofii, vor fi o cină eficientă și gustoasă. Oferta Restilo include stinte din otel rezistente la caldura, realizate din material durabil. Vârful ascuțit permite introducerea eficientă a acelor în carne, iar mânerul practic permite îndepărtarea rapidă a acestora.

Ace pentru frigarui Restilo

Fgaruile sunt un fel de mancare popular, mai ales in sezonul de vara, cand ne place sa petrecem timp afara, relaxandu-ne si gatind la gratar. Se pot prepara si acasa. Pentru a le pregăti, puneți pe o frigărui bucăți de carne și legume condimentate. In loc de betisoare din lemn, perisabile, merita sa folositi frigarui de otel frigarui, care se gasesc in oferta Restilo. Sunt reutilizabile. Această adăugare discretă va scurta cu siguranță timpul de pregătire a meselor. Frigaruile pe un știft de oțel arată foarte elegant. După ce le folosim, le putem restabili cu ușurință curățenia în mașina de spălat vase. La Restilo sunt disponibile frigăruile la prețuri atractive. Odată cumpărate, acestea vor servi clienții noștri multe sezoane, făcând grătarul și mai plăcut decât înainte.

Sucitoare și avantajele acestora

Există multe avantaje în utilizarea acelor concepute pentru cotlete. Acestea nu sunt doar durabile, rezistente la deteriorare și eficiente, dar vă permit și să mențineți un nivel ridicat de igienă în timpul pregătirii vasului. Ace rotip reprezintă, de asemenea, o economie. Pot fi folosite de mai multe ori, restabilindu-si curatenia dupa fiecare utilizare. După îndepărtarea din carne, firul de bumbac sau bețișoarele de lemn trebuie aruncate. La următoarea pregătire a felului de mâncare, trebuie să folosiți altele noi și, în absența acestora, să faceți o achiziție adecvată. Cumpărăm atât frigărui cât și rulade o singură dată. Designul lor simplu, dar modern, va atrage pe toată lumea și se va potrivi perfect în amenajarea bucătăriei, indiferent de stilul acesteia. Datorită proprietăților sale, oțelul este un material popular pentru producția de accesorii de bucătărie. Acei zrazy din oțel vor proteja eficient ruladele pregătite împotriva căderii, păstrându-și aspectul atractiv pentru o lungă perioadă de timp.

Fgarui de shashlik pentru fiecare bucatarie

Rolurile pot fi pregătite fără a fi nevoie de ace, dar frigăruile nu. Frigaruile colorate, usor de preparat, aromate si gustoase se bucura de o popularitate nestransa printre iubitorii de preparate la gratar si nu numai. Așa că merită să te echipezi cu stirele de frigărui practice. La Restilo le poți cumpăra în seturi care conțin cel puțin 6 piese. Datorită acestui fapt, avem posibilitatea de a pregăti mai multe frigărui în același timp, fără a fi nevoie să așteptăm. frigaruile de frigarui reutilizabile sunt un accesoriu mic, dar extrem de util. La Restilo veți găsi ace de înaltă calitate pentru rulade și frigărui, cu o durată de viață lungă.

Știfturi pentru frigărui ca accesorii esențiale pentru grătar

În ciuda faptului că gustul preparatelor la grătar este cel mai important, fără accesorii practice, pregătirea lor ar putea fi o provocare. Fergaruile Shashlik sunt, alaturi de clesti si gratar, un element indispensabil al gratarului de succes. Datorită lor, în câteva momente se va crea o adevărată delicatesă, a cărei compoziție poate fi compusă în mod liber. A pune pe ele carne și legume perfect condimentate este rapid și eficient. Aceurile Shashlik pot fi achiziționate instantaneu din magazinul nostru. Costul redus este doar unul dintre numeroasele avantaje ale acestui accesoriu de bucătărie. De asemenea, vă recomandăm zrazy pins, utile în timpul gătitului, datorită cărora acest preparat tradițional nu își va pierde forma atractivă în timpul coacerii.

To Top