Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Tăvi de copt de unică folosință

unică folosință? Ambalajele de brioșe din hârtie câștigă popularitate acum. Moda brioșelor, adică prăjiturile în formă de mic cupcake, s-a instalat definitiv în casele poloneze. Există un motiv pentru care atât de mulți oameni iubesc aceste mini produse de patiserie. Brioșele sunt ușor de pregătit, iar datorită decorațiunilor și cupelor de brioșe colorate acestea devin nu numai deserturi delicioase, ci și decorațiuni pentru petreceri. Datorită varietatii de imprimeuri care pot fi selectate pentru ocazie și a dimensiunilor diferite de bigudiuri, fiecare va găsi ceva pentru sine.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Tavi de copt de unică folosință – comoditate și caracter practic

Muffins în forme de copt de unică folosință sunt fără îndoială cea mai practică soluție atunci când doriți să pregătiți ceva dulce pentru tot felul de evenimente. Copiii vor duce brioșele învelite în hartie de copt colorată la școală sau la activitățile lor extracurriculare. Datorită cupelor de brioșe din hârtie, nu mai trebuie să ne îngrijorăm că ariciul nostru va uita să ia tăvile de copt de la școală sau, mai rău, va pierde pe drum forma lui preferată de tort. Cutiile de brioșe colorate vă oferă, de asemenea, mult mai multe posibilități în bucătărie – fiecare design de cutii de cupcake poate fi rezervat pentru un alt tip de dulceață – atunci vom reuși să satisfacem toate palaturile, inclusiv cei care suferă de alergii sau persoanele aflate la dietă. Tot ce trebuie să faceți este să vă amintiți dacă cupele pentru brioșe roșii au fost umplute cu aluat de făină fără gluten sau dacă cupele pentru brioșe albastre nu au fost îndulcite cu zahăr. Merită să alegeți cupele de brioșe din hârtie de bună calitate, care vor supraviețui procesului de coacere și vă vor ușura mult munca. Un model interesant intensifică în plus încântarea asupra efectului final!

Făptușe pentru cupcake – matrițe pentru fiecare ocazie

Cupcakes în cutii de brioșe colorate pot face o impresie și mai mare decât un tort somptuos. Datorită diferitelor modele imprimate pe cupele de brioșe le putem asorta la ocazie. Chiar și hârtia de copt și formele de copt de unică folosință pot fi un decor! Atunci când invităm prietenii la cafea, putem pregăti mini produse de patiserie în cutii de hârtie pentru brioșe cu boabe de cafea, în timp ce cutii pentru brioșe cu inimioare vor fi perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților. De Crăciun, poți alege binduleuri speciale de Crăciun cu Moș Crăciun, reni și cadouri. Există chiar și o soluție pentru minimalisti – cartușe pentru brioșe într-o singură culoare sau cele mai simple, formate albe de copt de unică folosință.

Tafuri pentru mini brioșe – efect maxi

Pentru mici – cutii de mini brioșe. Bigudiurile pentru cupcakeîn varianta redusă sunt alegerea perfectă pentru o petrecere pregătită pentru copiii noștri și semenii lor. Copiii deseori „mănâncă cu ochii”, vor să guste din toate, dar din păcate burticile lor mici nu sunt capabile să încapă porții uriașe din toate delicatesele. In seria de cupe de briose DELICIA vei gasi modele pregatite special pentru cei mai mici, dar le putem alege si pe cele care se potrivesc cu restul decoratiunilor sau chiar cu sezonul! Cutiile de mini cupcake vor fi utile pentru toate testele culinare. Cupcakes cu un diametru de 4 cm ne vor permite să verificăm dacă experimentul de cofetărie a avut succes – dacă da, puteți folosi cutii pentru cupcake

Onduleuri de Crăciun – simți magia Crăciunului

Nu există niciodată prea multe accente de Crăciun! Mai ales în bucătărie. Întrucât Crăciunul este o dată pe an, de ce să nu înnebuniți și să vă echipați cu hartie de copt și cutii de brioșe cu motive de Crăciun? Lăsați decorațiunile de pe cupcakes să corespundă cu ambalajele noastre pentru brioșe. Creăm brazi mici de Crăciun din cremă deasupra tortului sau pictăm modele de Crăciun. Pentru cei puțin mai în vârstă, pe lângă bigudiurile de Crăciun, cumpărăm formă de copt de unică folosință în motive simple, de iarnă. Datorită căptușelilor colorate pentru cupcake putem marca cupcakes destinate celor mai tineri și celor puțin mai în vârstă.

Cutii colorate pentru brioșe – nu numai în bucătărie

În afară de coacere, la ce altceva poți folosi taxele de brioșe? Ideile sunt nesfârșite! Cât vă puteți imagina. Ondulatoarele pentru brioșe pot fi folosite în timpul jocului cu copiii tăi, în timpul lecțiilor de artă sau în timpul oricăror activități artistice care vor deveni un decor al camerei copilului cu ocazia zilei sale de naștere. Vom folosi bigudiuri de Crăciun ca material pentru a face propriile noastre decorațiuni pentru brad – dacă avem suficiente cutii de cupcake putem face o minge cu aspect foarte frumos sau un lanț lung de pom de Crăciun. Acesta nu este sfârșitul posibilităților, cutiile de brioșe împreună cu hârtia de copt pot imita bărci, pești, bărbați, copaci. Le vom lipi pe o bucată de hârtie, dar vom crea și decorațiuni 3D. Așadar, distrează-te, coace, decorează și descoperă câte posibilități sunt oferite de cupele de brioșe, colorate și discrete!

To Top