Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Tăvi de copt

Fie că intenționați să coaceți un tort grozav ca cadou de ziua unei persoane dragi sau pur și simplu aveți pofta de o plăcintă cu fructe rapidă, încercată și adevărată din partea

dvs. rețeta bunicii , nu te poți lipsi de un singur lucru. Pentru a te bucura de mirosul fabulos și de gustul de neuitat al mâncărurilor tale preferate coapte, ai nevoie de o tavă de copt. Nu orice tavă de copt< /strong>, dar cel perfect. Dovedit, de bună calitate, din material inoxidabil, în forma de care aveți nevoie în acest moment - căutați o tavă dreptunghiulară rezistentă sau poate doriți o tavă mică de copt cu o formă specială ? Cu tavile de copt potrivite, crearea de produse de patiserie uimitoare va fi chiar mai ușor și mai distractiv!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Tavi de copt - pe care să cumpăr?

Când alegeți o tavă de copt  acordați atenție materialului din care este realizată, formei și scopului acesteia. Pe piata vom intalni foi din silicon, otel, sticla sau de unica folosinta, din hartie. Dacă doriți să cumpărați o tavă de coptdin oțel, asigurați-vă că optați pentru tavi de copt inoxidabile. Pasionaților de copt le vor găsi cu siguranță utilă tigăile în diverse forme, dar îi încurajăm pe începători să opteze pentru clasici – pe tava de copt dreptunghiulară le vom pregăti pe ambele prăjitură și delicatese uscate. Să măsurăm tava de copt în funcție de capacitățile noastre - atunci când sunt puțini membri ai gospodăriei, ne este suficientă o tavă mică de copt. Să ne gândim și la ce vom coace cel mai adesea - adâncimea de  tava de copt  contează!

Tavi de copt din inox - accent pe calitate

"Spălarea frecventă scurtează viața" - cine dintre noi nu a auzit această înțelepciune populară? Pentru oameni, ne îndoim de veridicitatea acestei observații, dar pentru  tavile de copt... Spălarea și uscarea incorectă pot provoca ruginirea tavaa noastră. O soluție bună este să cumpărați tavi de copt inoxidabile, atunci nu trebuie să vă faceți griji dacă tava ne este cu siguranță uscată și dacă puneți-o în dulap nu va rezultă că foaia de copt va fi potrivită pentru aruncat. Tavi de copt din inox oferă confort de utilizare. tăvile de copt DELCIA pot fi spălate în masina de spalat vase si folosit in orice tip de cuptoare. Acoperirea antiaderență, rezistența ridicată la abraziune și prețul rezonabil nu lasă îndoieli atunci când vine vorba de alegerea  tava de copt inoxidabilă  potrivită pentru casa noastră.

Tavă mică de copt - posibilități mari

Micul este frumos. Merită să ne amintim acest principiu atunci când alegem tavile de copt pentru prăjituri. Când decidem dacă avem nevoie de inoxidabil, sau poate de cea din silicon, trebuie să stea înainte de a alege dimensiunea farfuria. Dacă nu aveți o familie mare sau mult spațiu de depozitare, optați pentru o  tavă mică de copt. Tava dreptunghiulară este suficient de compactă. să gătească pentru una sau două persoane. În cele din urmă, vom înceta să ne mai facem griji cu privire la orice risipă. Datorită o tavă mică de copt de asemenea, vom putea coace mai divers – în loc de o prăjitură mare, vom pregăti două mai mici, dar diferite. Mici strong>tava de copt utilă, de asemenea, pentru toate experimentele în bucătărie când nu ești sigur de rezultat.  Cu o tavă mică de copt vă puteți testa talentele!

Tavi de copt - nu numai dulce

Să nu uităm că nu tuturor le plac dulciurile! În timp ce forma de prăjitură DELICIA nu va fi utilă la prepararea a ceva care nu este o prăjitură, tava universală tava dreptunghiulară va funcționa nu numai pentru deserturi. Cele mai adânci tăvi vor funcționa ca o farfurie pentru tot felul de caserole. În   un pic mai puțin adânci vom pregăti de exemplu tarte, iar pe cele complet plate putem coace chifteluțe sau pâine prăjită. Unele dintre tăvi nu sunt doar funcționale, dar arată și frumos. Tăvile dreptunghiulare DELICIA GOLD pot fi așezate în siguranță pe masă, fără a transfera mâncarea pe un platou. O tava de copt  bine aleasă va fi folosită pentru a coace tot ce visăm!

Tavi de copt - prin stomac până la inimă!

Dragostea are mai multe nume. Acestea nu sunt doar mărturisiri romantice, ci și îngrijire de zi cu zi și mici plăceri. Una dintre cele mai bune moduri de a spune cuiva „te iubesc” este să prepari o masă delicioasă. Pentru a-ți sublinia sentimentul, poți folosi o tavă specială  delicia în formă de inimă.  Prăjitura coaptă în acest tip tavăva fi cu siguranță indecent de gustoasă. De asemenea, puteți folosi otavă de copt dreptunghiulară tradițională, care poate fi folosită atât ca tavă de copt sau ca preparat pentru coacerea altor preparate, nu neapărat dulci. Amintiți-vă că forma tagăi de copt nu este cel mai important lucru. Ceea ce contează este inima pe care o pui în a pregăti ceva delicios. Tortul parfumat de casă nu este cel mai bun afrodisiac? Încercați-l de Ziua Îndrăgostiților și vedeți singur!

To Top