Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Storcătoare de fructe

Dulce și gros, sau poate ușor și răcoritor? Indiferent ce sucuri preferi, avem vești bune pentru tine. Cu ajutorul truselor de preparare a sucurilor, le puteți face acasă.

Sucurile făcute în casă nu numai că vor fi mai sănătoase - tu decizi ce intră în storcator - vor fi și mai gustoase. Cum e posibil? Ei bine, în loc să pariezi pe amestecuri gata preparate, vei putea să-ți creezi propriile compoziții de aromă unice! Tot ce ai nevoie este oale de fructe proaspete, de sezon și sucuri.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Special pentru tine, în magazinul nostru online restilo am adunat storcatoare cu abur, storcatoare cu abur cu robinet și storcatoare electrice. Oferta noastra include si seturi de pasteurizare, storcatoare de viteza redusa extrem de usor de folosit si vasele de suc mentionate anterior. Vă invităm să citiți ghidul nostru despre utilizarea și îngrijirea seturilor de preparare a sucurilor. Vom dezvălui cum să folosiți și cum să îngrijim dispozitivele individuale.

Pentru ce am nevoie de un storcator?

Sucurile care stau pe rafturile magazinelor conțin o mulțime de zahăr, coloranți artificiali și conservanți. Sunt dulci, lipicioase și în loc să ne potolească setea, nu fac decât să o mărească. Dacă doriți să eliminați caloriile nesănătoase din dieta dvs., alegerea unui storcator este o soluție excelentă.

Dar ce este exact un storcator? Ei bine, un storcator este un dispozitiv care consta din multe elemente care, puse impreuna, formeaza un tot armonios. Și astfel, setul de bază pentru prepararea sucurilor include: două sau trei oale, de obicei din oțel inoxidabil, o inserție pentru abur, un capac și un furtun de silicon cu vârf metalic. Cum să manevrezi componentele individuale ale setului de suc? Nimic mai ușor! Puneți doar o oală cu suc scăzut pe aragaz și umpleți-o cu apă. Apoi, atingeți o altă parte a trusei de suc, vasul cu suc mare și așezați-l deasupra vasului cu suc scăzut. Apoi, puneți pur și simplu inserția pentru aburi în interiorul structurii cu orice fruct la alegere și, în final, acoperiți totul cu un capac. După două ore de fierbere, sucul tău preferat va fi gata!

Ce storcator să alegeți?

Magazinul online Restilo oferă multe tipuri de seturi pentru prepararea sucului. Dacă vă întrebați care dintre ele se vor potrivi cel mai bine nevoilor dvs. - în această secțiune vom încerca să vă spunem pe scurt despre fiecare dintre grupele de produse. După cum am menționat la începutul textului, oferta noastră include atât storcatoare cu viteză mică, storcatoare cu abur, storcatoare cu abur cu robinet, cât și storcatoare electrice.

Deși pot părea foarte asemănătoare la prima vedere, diferă în ceea ce privește utilizarea și caracteristicile. Așadar, să luăm un moment pentru a cunoaște proprietățile fiecărui dispozitiv. Să începem cu storcatoarele lente. Storcatoarele sunt de fapt storcatoare. Nu se folosesc pe aragazele electrice sau pe gaz, iar sucurile de casă sunt presate la rece. Acesta este singurul astfel de grup de produse pe care îl puteți găsi la Restilo. Lângă storcatoarele de viteză mică - storcatoarele cu abur. Storcatoarele cu abur sunt cel mai traditional set pentru prepararea sucurilor. Sunt foarte confortabile și ușor de utilizat. Cu ajutorul lor, puteți evoca un suc sănătos și delicios în câteva ore. Doar puneți o oală mică cu suc pe gaz, umpleți-o cu apă, puneți o oală mare pentru suc, introduceți inserția de gătit, turnați fructele și acoperiți totul cu capacul inclus - așa cum am descris în partea anterioară a text. p>

Care storcator este cel mai bun?

Storcatoarele multi-turn și storcatoarele cu abur sunt în spatele nostru. Acest lucru poate însemna doar un singur lucru - este timpul să discutăm despre avantajele storcatoarelor cu abur cu un robinet. Cum se deosebesc de predecesorii lor? După cum sugerează și numele - un robinet încorporat în dispozitiv. Storcatoarele cu abur cu robinet nu au un furtun special, flexibil, prin care sucul este scurs într-un vas la alegerea noastră – fie că este o sticlă de sticlă sau un borcan bulbos.

În locul unui tub, storcatorul cu robinet și abur are o duză convenabilă. Tot ce trebuie să faceți este să puneți un pahar sub turnător, iar în câteva clipe se va umple cu conținut dulce, gustos. Ce merită reținut - un storcator cu abur cu robinet va fi perfect pentru petrecerile de vară organizate pe balcon, în grădină sau pe terasă. Când sucul se răcește, tot ce trebuie să faci este să pui storcatorul cu abur cu un robinet pe masă, să dai oaspeților pahare de hârtie și să-i lași să se ajute la produsele noastre de casă. Sună fantastic, nu? Rămâi cu noi până la sfârșit! În partea ulterioară a textului, ne vom concentra asupra avantajelor acționărilor electrice. Storcatoarele electrice sunt aparate foarte precise si moderne. Se caracterizează prin viteză - pregătirea unei băuturi delicioase cu ajutorul lor este o chestiune de doar câteva zeci de minute. În plus, nu aveți nevoie de un aragaz, cu inducție sau ceramică pentru a le folosi. Tot ce ai nevoie este o sursă de energie constantă. Din acest motiv, storcatoarele electrice sunt grozave pentru bucatariile in care se gateste mult si arzatoarele pe gaz sunt ocupate de cele mai multe ori. Când vă decideți să cumpărați un storcator electric, nu va trebui să așteptați până când devine spațiu disponibil. În orice moment, poți conecta storcatorul electric la sursa de alimentare și te vei putea bucura de un suc răcoritor, de casă.

Storcatoare din oțel inoxidabil - cum să le îngrijești?

Când alegeți un storcator din oțel inoxidabil, rețineți că acest dispozitiv necesită îngrijire adecvată. Deci, cum aveți grijă corect de storcatoarele din oțel inoxidabil? În primul rând, înainte de a vă ocupa de storcatorul din oțel inoxidabil, ar trebui să citiți prospectul furnizat de producător. Această carte răspunde la întrebări precum - storcatorul din oțel inoxidabil poate fi spălat în mașina de spălat vase? Componentele individuale ale storcătorului din oțel inoxidabil pot fi păstrate în frigider? Storcatorul din otel inoxidabil pe care l-ati ales este potrivit pentru utilizare la aragaz sau poate fi folosit pe toate tipurile de aragaz? Urmați recomandările detaliate pe imprimeuri, iar storcatoarele din oțel inoxidabil vă vor servi mulți, mulți ani.

Și, în final, câteva cuvinte despre... truse de pasteurizare

Când ați pregătit un suc delicios, de casă, cu storcatorul, interiorul aparatului nu va fi complet gol - vor rămâne resturi de fructe și pulpă. Pentru ca nimic să nu se piardă în bucătărie, folosește un set de pasteurizare. Trusa de pasteurizare vă va ajuta să pregătiți conserve de casă: dulcețuri, conserve și multe altele. Modelul disponibil la Restilo, adică setul de pasteurizare DELLA CASA cu termometru, este acoperit de o garanție de trei ani a producătorului. Include un insert special pentru oala, o saiba care protejeaza fundul oalei si un capac cu maner confortabil, in care a fost montat un termometru. Cu ajutorul lui, vei putea controla fara nici o problema temperatura dulciurilor tale de casa. Vă invităm cu drag să vă familiarizați cu sortimentul magazinului nostru online Restilo. Veți găsi tot felul de seturi de preparare a sucului: storcatoare, oale de gătit sucuri, precum și seturi de pasteurizare.

To Top