Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Sticle pentru ulei și oțet

Fiecare produs merită un tratament special, deoarece gustul său este cel care determină efectul final al preparatelor pe care le pregătim. De aceea spunem nu ierburilor

neambalate, boabelor de cafea învechite și unei bucătărie căreia i lipsește o sticlă potrivită de ulei și oțet! Chiar și produsele de cea mai înaltă calitate își pierd gustul și proprietățile dacă sunt expuse la lumina soarelui sau la temperaturi ridicate. De aceea este atât de important nu numai ce cumpărăm, ci și modul în care îl păstrăm! În special în cazul uleiului de măsline, care este folosit pe scară largă în bucătărie, este sănătos, dar mai ales are gust delicios . Păcat că uleiul de măsline original grecesc cumpărat de sărbători își pierde proprietățile unice după câteva săptămâni. Cum se păstrează uleiul de măsline? Ce sticle pentru ulei de măsline vor funcționa în fiecare cămară de acasă? Cum să creezi singur sticle de ulei decorative? Toate acestea le vom afla din miniarticolul despre sticlele de ulei și oțet.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

De ce ar trebui să țineți cont atunci când alegeți un recipient pentru ulei și o sticlă cu oțet?

Uleiul de măsline este un produs foarte delicat al cărui gust și proprietăți se strică ușor. Este asemănător și în cazul oțetului, care are multe întrebuințări în bucătăria poloneză, de la sfințirea alimentelor până la condimentarea jeleului sau salată verde clasică. Prin urmare, în loc de recipiente din plastic fabricate din fabrică, merită să alegeți o sticlă de sticlă pentru ulei sau oțet. De ce? În primul rând, produsele nu vor trece mirosul numit de oarecare „gust de plastic”. În al doilea rând, prin folosirea unui recipient pentru ulei din sticlă închisă, lichidul nu va fi expus razelor solare, care îl vor oxida, făcând uleiul să devină râncezit sau oțetul să se strice. Pe lângă efectele adverse ale razelor solare, uleiul și oțetul au și un efect negativ asupra aerului, motiv pentru care este atât de important ca recipientele pentru ulei și oțet să aibă închideri etanșe. Atunci când alegeți un recipient pentru ulei și oțet, acordați atenție dacă acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt rezistente la deteriorare. Cel mai popular material pentru sticlele de ulei și oțet, ca în cazul unui practic dozator pentru otet VITAMINO, disponibil in magazinul nostru, sunt din materiale plastice. Materialele sintetice din care sunt fabricate recipientele noastre cu oțet și ulei nu reacționează chimic cu alimentele depozitate, făcându-le complet sigure pentru sănătate și nu modifică gustul lichidului. În plus, plasticul este ușor, ceea ce face ca produsele realizate din acesta să fie la îndemână și ușor de utilizat, ceea ce este extrem de practic pentru membrii mai tineri ai gospodăriei sau persoanele în vârstă. Indiferent dacă ne hotărâm pe materiale sintetice, metal, porțelan sau poate sticlă, ca în cazul setului practic desetul de ulei, oțet, sare, piper, scobitori CLUB, să fim atenți dacă materialul din care a fost realizat produsul este de cea mai buna calitate. După aceea, nu ne rămâne decât să alegem accesorii cu un design interesant, care să se potrivească cu interiorul nostru.

Sticle de ulei și oțet elegante și funcționale

Presumăm că chiar și cel mai mic produs afectează aspectul general al aranjamentului, prin urmare, atunci când alegem un recipient pentru oțet și ulei, ar trebui să fim ghidați nu numai prin utilizare, dar și prin designul obiectului. dozatoare de ulei disponibile în magazinul nostru, caracterizate printr-un design elegant, atemporal, care va funcționa în orice interior. Sticlele de sticlă pentru ulei de măsline, cum ar fi dozatorul de ulei VITAMINO, datorită formei lor moderne, vor funcționa excelent nu numai pe blatul din bucătărie, ci și ca element coerent de veselă. . Sita din interiorul articolului poate fi umplută cu condimentele noastre preferate: usturoi sălbatic, ardei iute sau habanero sau ierburi proaspete, datorită cărora recipientul pentru ulei va completa aspectul aranjamentului, iar oaspeții noștri vor fi răsfățat ca în cel mai bun restaurant italian. O altă soluție practică și de bun gust sunt sticlele de ulei cu pâlnie. Acest sfat util facilitează turnarea cantității potrivite de ulei, previne și picurarea. În plus, un astfel de recipient pentru oțet sau uleieste ușor de curățat. În cazul sticlei de oțet din plastic, tot ce trebuie să faci este să deșurubați componentele individuale, să clătiți și apoi să spălați în mașina de spălat vase. Nu uitați să nu adăugați oțet sau ulei nou în recipientele care conțin resturi de produse utilizate anterior. O astfel de reumplere, fără curățarea prealabilă minuțioasă a recipientului pentru oțet sau ulei, afectează negativ gustul ambelor lichide. Acesta este motivul pentru care sticlele de sticlă pentru ulei de măsline transparente sunt atât de convenabile, deoarece nu numai că prezintă frumos uleiurile de casă preparate de noi, dar oferă și controlul asupra stării produselor. De acum înainte, uleiul de care aveți nevoie în fiecare zi va fi mereu la îndemână și vă va permite să asezonați mâncărurile după cum doriți.

DIY: sticle decorative de ulei și oțet

dozatoarele de ulei și oțet disponibile în magazinul nostru deja arată elegant, dar cu doar câteva completări putem face ca produsele să arate un caracter unic. Daca ne dorim o sufragerie in stil provensal putem folosi cosuri mici din rachita pe care sa asezam panglici crem sau dantela. Datorită acestui fapt, sticlele pentru ulei de măsline cu dozator plasate în interior capătă un caracter unic care se încadrează perfect în interioarele rustice, clasice. O soluție excelentă poate fi, de asemenea, utilizarea unui material în carouri și, în plus, legarea acestuia cu o sfoară de in. O astfel de sticlă de ulei decorativă ne va duce la un bistro italian de familie și va da sufrageriei un caracter confortabil. Sticlele decorative pentru ulei de măsline cu nume sau inițiale caligrafiate manual sunt, de asemenea, un cadou grozav pentru iubitorii de bucătăria mediteraneană. Astfel de dozatoare personalizate de ulei nu vor proteja doar lichidul de intemperii, ci dar și decorați frumos bucătăria dacă le expunem pe un raft printre alte condimente exotice. O idee bună pentru un cadou direct din inimă este să oferiți un dozator de ulei VITAMINO cu compoziția noastră preferată de ierburi. Cui nu i-ar plăcea să obțină un buchet de cimbru sau busuioc care nu numai că arată frumos, dar are și un gust delicios? Pentru noi, sticlele decorative pentru ulei de măsline sunt un succes cadou!

Oferă plăcere cu un dozator practic de ulei

Probabil, celor mai mulți dintre noi ni s-a întâmplat ca, în timp ce încercam să asezonăm o salată cu puțin ulei de măsline, să vărsăm din greșeală atât de mult pe farfurie încât totul a înotat în dressing. . Folosind recipiente de ulei fără un capăt funcțional, este foarte dificil să măsurați cu precizie cantitatea de ulei, de exemplu. Acesta este motivul pentru care sticlele pentru ulei de măsline cu pâlnie sau dozatoarele speciale de ulei sunt de mare ajutor. Sticlele de ulei cu dozator permit dozarea precisă a lichidelor, fără teama de a se strica. gustul preparatelor preparate de noi. Sticlă decorativă pentru ulei de măsline cu pâlnie și pulverizatorul de ulei/oțet CLUB sunt produse care nu numai că ne vor permite să asezonăm perfect preparatele, ci și să asigurăm calitatea constantă a lichidelor. ei înșiși.

Dozator de oțet - articol de veselă funcțional

Așa cum este greu să ne imaginăm bucătăria greacă fără o sticlă plină de ulei cu dozator, multe feluri de mâncare din Polonia au nevoie de adaos de oțet, care acidifică și adaugă un gust unic mâncărurilor. Pentru ca produsul să-și păstreze proprietățile pentru o perioadă lungă de timp, trebuie depozitat în recipiente speciale cu oțet. Cea mai bună soluție este să folosiți o sticlă de oțet etanșă sau un dozator practic de oțet VITAMINO. Sticlele de sticla pentru ulei sau otetse caracterizeaza printr-un design elegant, motiv pentru care se potrivesc perfect cu orice tacamuri. În plus, dozatorul de oțet va permite oaspeților noștri să condimenteze în mod individual preparatele preparate. Merită să ne amintim că sticlele de ulei cu pâlnie pot fi combinate în seturi coerente din punct de vedere estetic, care vor asigura armonie și ordine pe masa de luat masa. De aceea, uneori, cea mai bună soluție este să cumpărați sticle decorative pentru ulei și oțet dintr-o serie. Diverseledozatoarele de ulei și oțet disponibile în magazinul nostru vor atrage pe oricine caută un design interesant, elegant și soluții funcționale în bucătărie și sufragerie. Dozatoarele delegante de ulei și oțet de la Restilo sunt elemente obligatorii pentru fiecare veselă!

To Top