Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Sticle de apă și băuturi

Corpul nostru este format din 60% apă. Acest număr mare arată cât de mult lichid avem nevoie pentru a funcționa corect. Prin urmare, ar trebui să bem 2 până la 3 litri de apă în

fiecare zi. Dar cum ne amintim asta când suntem ocupați cu temele și cu munca? Presupunând că cei mai mulți dintre noi apreciază frumos articolele de designer, o soluție excelentă poate fi achiziționarea unei sticle reutilizabile pentru băuturi. Mulțumită acesteia, putem oferi cu ușurință corpului aproximativ 12 pahare de apă pe zi. . Sticlă de apă ecologică elegantă ne va ajuta să dezvoltăm un obicei valoros de hidratare regulată a corpului. În acest scop, putem folosi sticlele de apă din sticlă, recent la modă, care combină designul modern și uzabilitate. sticlele de apă din plastic ușoare, extrem de practice vor fi, de asemenea, perfecte pentru acest rol. Sunt necesare in weekendurile active in aer liber, dar si in timpul muncii. Utilizarea zilnică a unei sticle de băutură va avea un efect pozitiv asupra sănătății noastre. În plus, sticlele ecologice de apă se încadrează perfect în tendința din ce în ce mai populară zero waste. Aceasta înseamnă că economisim bani și nu generăm deșeuri inutile. Ce sticle de apă ar trebui să alegi? Prin ce ar trebui să se caracterizeze sticlele pentru băuturi? Sunt sticlele cu apă filtrată mai mult decât un simplu accesoriu de modă? Toate acestea le vom afla din articolul despre sticle pentru apă și băuturi.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Sticle de apă pe care le putem duce oriunde

Cu doar câțiva ani în urmă, cei mai mulți dintre noi au optat pentru apă în sticle de plastic, de unică folosință. Cu toate acestea, creșterea conștientizării ecologice și gustul băuturilor înseamnă că alegem mai des sticlele de băuturi reutilizabile. De exemplu, când folosiți o sticlă de apă de sticlă, băutura noastră va rămâne proaspătă mai mult timp și nu se va transforma într-un „plastic” caracteristic; miros si gust. Și deși sticlele de sticlă pentru băuturi sunt o soluție foarte ecologică, acestea nu sunt foarte practice în fiecare zi. Datorită greutății și durabilității sticlei, este mai bine să alegeți sticle de apă reutilizabile, din plastic. Probabil că mulți dintre noi se vor gândi: bine, dar de ce să renunț la o sticlă de apă de unică folosință, dacă voi transporta plastic oricum in rucsac? Răspunsul este foarte simplu. Utilizarea unui produs precum sticla de băut PURITY poate reduce cantitatea de deșeuri produsă. În plus, recipientul este ușor, practic și ușor de întreținut, făcându-l o pură plăcere de utilizat. In plus, sita amplasata in interior va permite sa creati bauturi sanatoase cu aroma. Pune doar menta proaspata sau fructele noastre preferate in cartus si toarna totul cu apa de la robinet filtrata. Sticlele de apă din plastic sunt gadgeturi esențiale pe care le putem lua cu noi oriunde. Ele pot fi folosite ca sticle de sport apă în timpul antrenamentului de forță la sală sau în timpul întinderilor în sală. Sunt utile și la birou, acasă sau la universitate. Greutatea lor ușoară le face să fie mereu la îndemână, reamintindu-vă să vă hidratați în mod regulat corpul.

Având grijă de planetă, haideți să avem grijă de portofelul nostru, adică de sticle de apă cu filtruh2>

O sticlă mică de apă minerală costă între 1 PLN și 3 PLN. Acest preț pare mic, dar dacă te gândești la câteva sute de astfel de pachete, costul devine mult mai mare. De aceea, în loc să iei mâna după o altă sticlă de apă din magazin, merită să alegi apa simplă de la robinet. Potrivit cercetărilor recente, majoritatea apa de la robinet este complet sigură pentru sănătatea noastră. Cu toate acestea, dacă încă ne simțim puțin îngrijorați de calitatea apei de la robinet, putem folosi o sticlă de apă cu filtru. Acest produs va funcționa grozav acasă, dar și când ieșim în oraș. Sticlele de apă cu filtru nu sunt doar adaosuri eficiente, datorită cărora suntem capabili să reducem cantitatea de deșeuri produse, dar și să economisim o mulțime de bani. Achiziționarea unei sticle de apă reutilizabilă și reducerea sau eliminarea completă a pungilor de plastic de unică folosință este primul pas pentru reducerea cantității de plastic. Sticlele ecologice de apăar trebui să fie confortabile de utilizat, realizate din materiale de înaltă calitate și universale, cum ar fi sticla de băuturi PURITY

Modă sau necesitate – sticle de băuturi reutilizabile

Sticlele de apă și băuturi ar trebui să îndeplinească trei condiții de bază. În primul rând, acestea ar trebui să fie etanșe, la fel ca sticlele pentru băuturi cu sită PURITY disponibile în magazinul nostru. Chiar și cea mai designer sticlă de apă din plastic nu va funcționa dacă pus într-o pungă, va inunda toate documentele și cărțile. Ușurința în utilizare este, de asemenea, foarte importantă. Materiale precum sticla sau cristalul sunt ideale pentru sticlele de apa. Vor adăuga clasă și eleganță aranjamentului mesei și nu vor afecta gustul băuturilor servite. Cu toate acestea, în utilizarea de zi cu zi, disponibile pe scară largă, sticlele de apă din plastic funcționează cel mai bine. Sunt la îndemână, ușoare și ușor de întreținut. În plus, pot fi spălate foarte des în mașina de spălat vase. Plasticul este o soluție excelentă pentru sticlele de apă pentru sport. Acest material cântărește puțin, așa că va fi perfect pentru alergători sau bicicliști pentru care fiecare gram în plus este important. O caracteristică importantă a unei sticle de băutură ar trebui să fie utilizarea. Sticlele de apă pentru sport ar trebui să se găsească la sală, dar și la cinema sau la ieșiri în oraș. Este important ca ambalajul pe care il alegem sa fie estetic, realizat din materiale de cea mai inalta calitate. Să ne amintim că o sticlă pentru băuturi selectată corespunzător este un produs pe care îl vom folosi în fiecare zi. Prin urmare, merită să verificați dacă a fost fabricat din materiale netoxice, neutre, care nu reacționează la niciuna dintre băuturile pe care le consumăm. În plus, sticlele de băutură reutilizabile, cum ar fi modelele PURITY disponibile în magazinul nostru, ar trebui să fie ușor de curățat. Nu ar trebui să avem nicio problemă în separarea părților individuale ale produselor: sitări, piulițe, garnituri. Datorită acestui fapt, putem fi siguri că apa pe care o consumăm este de fiecare dată limpede.

Sticle de apă – un element elegant de veselă

Imaginați-vă o masă frumoasă, bogat aranjată. În punctul central se află un frumos buchet de lalele și o sticlă de plastic cu o băutură alături. Probabil că nu trebuie să subliniem cât de mult deranjează întregul aranjament. În opinia noastră, în loc de aleatorie, merită să ne concentrăm asupra elementelor de veselă bine gândite, cum ar fi: o sticlă pentru băuturi, un ulcior de lapte sau un recipient pentru miere. Sticlă de servire apă, umplută cu limonadă de casă sau apă cu crenguțe de cimbru, va surprinde cu siguranță oaspeții noștri. În sălile de mese rustice, sticlele de apă pot fi înlocuite cu sticlele de apă de sticlă, cum ar fi sticlele cu clip DELLA CASA disponibile în magazinul nostru. Aceste produse. cu aspectul lor clasic se referă la interiorul cămarei unei bunici sau a unei vitrine din epoca comunistă. Sticlele de apă din sticlă ne vor permite să avem grijă nu numai de planetă, ci și de membrii gospodăriei și oaspeții noștri, care se vor simți cu adevărat speciali în timp ce stau la masa noastră.

To Top