Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Standuri de umbrele

Designul interior contemporan nu este doar un design frumos, ci și funcționalitate care afectează confortul vieții. Echipamentul practic din împrejurimile noastre face

activitățile de zi cu zi mai simple și mult mai plăcute. Atunci când alegeți mobilier și accesorii pentru casă, merită să vă amintiți detaliile importante care sporesc și mai mult confortul de funcționare. Un exemplu excelent de astfel de elemente sunt suporturile pentru umbrele. Accesoriile practice și în același timp estetice sunt o parte indispensabilă a echipamentului fiecărei hale rafinate.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Un must-have pentru un hol practic - umbrele

În prezent, din ce în ce mai des decidem să ne aranjam singuri intimitatea casei. După determinarea inițială a stilului care urmează să devină laitmotiv, vine etapa alegerii echipamentului. Deși fiecare dintre noi este capabil să identifice și să înlocuiască mobilierul necesar în fiecare hol fără probleme majore, problema nu este atât de evidentă când vine vorba de accesorii funcționale. Un suport pentru umbrele este încă un element adesea trecut cu vederea, care, în ciuda dimensiunilor sale discrete, ne oferă multe beneficii. Mai devreme sau mai târziu, fiecare dintre noi se confruntă cu o situație în care întoarcerea acasă presupune nevoia de a organiza haine ude de ploaie și o umbrelă. La Restilo suntem entuziaști ai unei abordări moderne, în care încercăm să rezolvăm toate problemele potențiale înainte ca acestea să apară. Un recipient elegant pentru umbrelă va proteja podeaua de murdărie, asigurând liniște sufletească și ordine imaculată.

Frumusețe și funcționalitate într-o singură umbrelă

Suporturile pentru umbrele cu design contemporan pentru sală aduc în minte forme direct dintr-un muzeu de artă contemporană. Formele interesante surprind și, astfel, funcționează grozav în împrejurimile noastre și ca un fel de decor. Holul este cartea de vizită a fiecărei case. De foarte multe ori, însă, uităm că interiorul, ca oricare altul, merită și el echipat cu accesorii și decorațiuni interesante. În spațiile mici, însă, este posibil să nu existe spațiu pentru ornamente suplimentare, așa că într-o astfel de situație merită să aruncați o privire asupra mobilierului și accesoriilor care își îndeplinesc funcția practică și, datorită designului lor interesant, sunt și plăcute ochiului. Coșul umbrelă din oferta noastră se va potrivi perfect în amenajarea spațiului selectat, devenind în același timp un accent important care cu siguranță nu va scăpa atenției oaspeților care ne vizitează casa.

Suport umbrelă pentru fiecare apartament

Adăugările fac ca împrejurimile noastre să pară finisate și răsfățate în fiecare, chiar și în cel mai mic detaliu. Prezentarea vizuală este importantă, dar este cu siguranță mai bună atunci când caracterul practic merge mână în mână cu aspectul atractiv. Mobilierul modern și accesoriile de design interior disponibile la Restilo sunt cheia pentru o casă elegantă și funcțională. Respectăm diversitatea gusturilor, motiv pentru care mobilierul de vis îl vor găsi aici atât fanii aranjamentelor clasice cu accente de lemn, cât și a celor tipic moderne. Vă încurajăm să intrați în lumea noastră colorată de inspirație și să faceți cunoștință cu oferta completă a magazinului.

To Top