Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Sifoane cu frișcă bătută

Deserturile sunt iubite de aproape toată lumea, în special de cele acoperite cu o spumă ușoară, cremoasă, din frișcă. Pentru a-l face să aibă un gust și mai bun, merită să îl

pregătiți singur. Oferta magazinului Restilo include sifoane pentru frișcă de înaltă calitate, datorită cărora o putem face rapid acasă, în loc să cumpărăm un produs gata făcut. Este un element practic de echipament nu numai în bucătăria de acasă, ci și în cafenele, restaurante și bufete.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Sifoane pentru frișcă în magazinul Restilo

Toți cei care acordă o importanță deosebită calității meselor lor vor găsi cu siguranță sifoanele pentru smântână utile. Datorită acestora, frișca, care este un adaos excelent la deserturi, va fi mai sănătoasă, fără conservanți, arome sintetice, îndulcitori și alte ingrediente artificiale care sunt conținute în spray-ul gata preparat sau în cremă pudră. Sifoanele pentru frișcă vă permit să pregătiți rapid o gustare dulce. Doar acoperiți cu el vafe, înghețată sau fructe pentru a asigura o adevărată sărbătoare pentru simțuri. Jeleul, diverse tipuri de prăjituri și plăcinte au un gust minunat și cu frișcă. Sifoanele pentru frișcă disponibile în oferta Restilo diferă în principal prin capacitatea sticlei. Manopera lor solidă garantează satisfacția cu achiziționarea chiar și a celor mai pretențioși clienți.

Sifoane de frișcă și structura lor

Designul sifoanelor folosite la prepararea frișcă nu este complicat. Ele constau din 3 elemente de bază. Prima este o sticlă. Poate fi realizat din aluminiu, oțel inoxidabil sau plastic. Sifoanele pentru frișcă sunt, de asemenea, echipate cu un cap de plastic sau metal. Al treilea element sunt cartușele cu sifon. Acestea pot fi achiziționate din magazinul nostru în seturi, la un preț extrem de atractiv. În ciuda construcției lor simple, sorbiturile pentru frișcă sunt versatile. Sunt folosite nu numai pentru îmbogățirea deserturilor, ci și pentru a crea sosuri reci, spume, mousse și creme. Chiar și persoanele care fac primii pași în bucătărie nu vor avea probleme cu funcționarea dispozitivului. Este extrem de ușor, chiar intuitiv. Cartușele pentru sifoane sunt destinate unei singure utilizări. În interiorul lor se află N2O.

Sifoane pentru frișcă - cum să le folosiți?

Nu există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a pregăti frișcă decât folosirea unui sifon practic. Cum să o facă? Începem prin a deșuruba sifonul și a turna smântâna în el. Ar trebui să fie răcit în prealabil. Cantitatea de turnat depinde de capacitatea modelului. sifoane pentru frișcă 0,25 l și 0,5 l sunt disponibile în magazinul nostru.Poți adăuga și zahăr pudră în cremă. Apoi, ar trebui să fie montate cartușele cu sifon. Pentru a face acest lucru, deșurubați vârful corespunzător, introduceți cartușul și înșurubați-l. Când auzim un sunet care indică trecerea gazului, scuturăm energic cilindrul. La distribuire, sifoanele de cremătrebuie ținute cu capul în jos, în poziție verticală. După ce ați îndreptat vârful dispozitivului în locul potrivit, apăsați maneta. Acum ne putem bucura de gustul unic al desertului, acoperit cu cremă pufoasă și delicată.

Cartușe pentru sifoane - esențiale la frișca pentru frișcă

Fără cartușe cu sifon umplute cu protoxid de azot, nu există frișcă. Fiecare cartuş conţine 8 g din acest gaz. Este cunoscut pentru proprietățile sale de conservare. Datorită acesteia, crema preparată în sifon, păstrată corespunzător, rămâne proaspătă câteva zile. Cartușele pentru sifoane cu conținut de N2O nu prezintă niciun risc pentru sănătate. Fiecare dintre ele poate fi folosit o singură dată. Se presupune că deșurubați numai când dispozitivul este gol. În cazul cilindrilor de mare capacitate, un cartuş nu este suficient. Avem nevoie de cel puțin 2 sau mai multe bucăți. Cartușele pentru sifoane pot fi achiziționate din magazinul Restilo, în ambalaje colective. Fiecare dintre ele conține 10 cartușe N2O.

Sifoane pentru frișcă - de ce ar trebui să le aveți?

Sifoanele la îndemână și ușor de utilizat vor facilita prepararea de frișcă delicioasă. Sunt suficiente doar câteva momente pentru a crea un plus gustos la deserturi, a cărui consistență va fi impecabilă. Sifoanele pentru frișcă permit prepararea de gustări variate, dulci, cu diferite arome. Frisca de ciocolata, portocale, cafea sau vanilie este usor cu sifonul practic. Trebuie doar să amestecați ingredientele necesare cu smântână și să le turnați în aparat. Oferta magazinului Restilo include sifoane pentru frișcă destinate atât utilizării profesionale, cât și amatorilor. Sunt fabricate din oțel inoxidabil rezistent la deteriorare și durabil. Datorită lor, distribuirea frișcă este convenabilă și ușoară. Atât cartușele cu sifon cât și sifoanele în sine sunt disponibile la prețuri competitive, extrem de atractive în raport cu calitatea lor. Designul lor la modă va fi potrivit pentru orice bucătărie, indiferent de aranjament. Sifoanele pentru frișcă de la Restilo sunt dispozitive fiabile și funcționale, cu o durată de viață lungă.

To Top