Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Seturi Fondue

Cina romantica cu iubita ta, seara fetelor in compania celor mai buni prieteni sau poate o petrecere modesta in familie? Setul de fondue va face sărbătorirea momentelor

împărtășite și mai plăcută. În funcție de apetitul, starea de spirit și de circumstanțe, setul de fondue poate fi folosit pentru a face brânză , fondue de carne sau ciocolată. Cum? Ce ingrediente sa folosesti? Printre altele, vă vom spune despre asta în mini-ghidul nostru! De asemenea, vă vom spune cum să utilizați seturile de fondue de ciocolată și seturile de fondue de brânză. În plus, vom răspunde la cele mai frecvente întrebări, și anume: ce înseamnă >Set de fondue, cum să spălați și să curățați corect setul de fondue, care este diferența dintre seturile de fondue de ciocolată și seturile de fondue de brânză și pentru ce sunt încălzitoarele de fondue. Vă dorim o lectură plăcută!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Set de fondue - regele oricărei petreceri

Înainte de a vă spune cum funcționează un set de fondue, mai întâi câteva cuvinte despre ce este de fapt fonduea. Se dovedește că pentru mulți dintre noi este un preparat foarte exotic. O asociam putin cu bucataria italiana, putin cu bucataria frantuzeasca, nu prea stim ce este. Inițial, însă, fondue provine din bucătăria elvețiană și nu este altceva decât un fel de mâncare pe bază de brânză și vin alb, sec. Magazinul online Restilo oferă seturi de fondue care vă vor ajuta să evocați fondue tradiționale de brânză, precum și fondue de carne și fondue de ciocolată. În ce constă un set de fondue?, în funcție de model, dintr-un vas înalt, adânc, trepied sau suport, arzător cu gaz sau încălzitor de fondue și frigărui metalice lungi speciale. La ce merită să fiți atenți atunci când cumpărați un set de fondue? În primul rând, sursa de căldură. Seturile de fondue individuale sunt foarte asemănătoare din punct de vedere vizual, diferând în principal prin materialul din care au fost făcute și prin sursa de alimentare. Dacă ne pasă de confort și ușurință în utilizare, merită să pariezi pe un set de fondue electric. Conectat la energie electrică, va genera cantitatea potrivită de căldură care va permite ingredientelor noastre să se dizolve într-o masă netedă și apoi să le mențină temperatura. Pentru cei care preferă tradiția, recomandăm seturi de fonduee cu arzător sau încălzitoare de fondue

Seturi de fondue cu brânză - cum să pregătiți o gustare gustoasă în câteva minute?

Fondue de brânză este foarte ușor de preparat, cu condiția să aveți la îndemână un set de fondue de brânză. Pentru a evoca o gustare gustoasă, mai întâi radeți brânza. Pentru a face amestecul de arome mai bogat, merită să vă concentrați pe cel puțin două tipuri de brânză în loc de un singur tip de brânză. Apoi puneți brânza rasă în oala inclusă în setul pentru fondue de brânză. Turnați totul cu un pahar de vin alb sec. Adăugăm și câteva picături de suc de lămâie. Când avem aproape toate ingredientele în oală, pornim setul pentru fondue cu brânză. În funcție de modelul de set pentru fondue cu brânză pe care îl avem, introducem ștecherul în sursa de alimentare. și apăsați butonul de pornire/oprire, aprindeți arzătorul pe gaz sau porniți încălzitorul de fondue. Este important să continuați să amestecați ingredientele în timp ce le încălziți la foc mic, astfel încât masa rezultată să fie netedă și să nu nu contine nici o bucata. Ce merită reținut, dacă vrem să ne îngroșăm amestecul preparat în setul pentru fondue de brânză, putem adăuga puțină făină de cartofi. Dacă, totuși, dorim să subliniem și mai mult gustul preparatului, îl putem condimenta cu piper și nucșoară. Când fonduea este gata, tot ce trebuie să facem este să atingem furculițele incluse în setul pentru fondue cu brânză, apoi să punem bucăți de pâine peste ele (poate fi un rulou parizian tăiat în pătrate mici, o baghetă crocantă, pâine prăjită) sau legume și se scufundă într-o masă netedă de brânză. Și... gata!

Ospețiune cu carne: seturi de fondue cu carne

Seturile de fondue sunt produse foarte versatile. De fapt, puteți pregăti nu numai fondue de brânză, ci și fondue de carne și ciocolată. În această parte a ghidului nostru, ne vom concentra pe fondue de carne. Cum să le faci? Din care? Pentru a pregăti fondue de carne, aveți nevoie de: set de fondue, ulei și carne marinată în prealabil. Poate fi, de exemplu, file de piept de pui sau carne de vită. După ce ați adunat toate ingredientele, turnați uleiul în recipientul inclus în setul de fondue și apoi porniți dispozitivul. Exact așa cum este descris în secțiunea de mai sus. Când uleiul este fierbinte, punem bucățile noastre de carne pe furculițele lungi incluse în setul pentru fondue, apoi le scufundăm în oală. Le scoatem cand capata un aspect auriu, crocant. Ceea ce trebuie reținut, însă, atunci când pregătim fondue de brânză, le-am putea mânca direct din farfurie. În cazul fondueului de carne, însă, merită să puneți bucățile de carne prăjite pe o farfurie și să o lăsați câteva minute să se răcească. În caz contrar, s-ar putea să ne ardem în timp ce mâncăm, ceea ce preferăm să evităm.

Seturi de fondue de ciocolată - raiul pentru palat

Seturile de fondue de ciocolată se bucură de o popularitate neîntreruptă la petrecerile corporative sau la nunți. Cu toate acestea, setul de fondue de ciocolată poate fi folosit și acasă. Setul de fondue de ciocolată este o joacă de copii. Cu toate acestea, înainte de a ajunge să discutăm despre modul de pregătire a felului de mâncare, mai întâi câteva cuvinte despre ingrediente. Pentru a evoca o fondue de ciocolată delicioasă, desigur, avem nevoie de ciocolată. ce? Totul este o chestiune de preferință personală, dar în opinia noastră, două batoane de ciocolată neagră, neagră (neapărat cu un conținut ridicat de cacao) și o tabletă de ciocolată cu lapte vor fi perfecte în acest scop. Vom avea nevoie și de o cutie mică de smântână groasă. Când toate ingredientele sunt pe masa noastră de bucătărie, topim batoanele de ciocolată și le dizolvăm într-o baie de apă. Apoi ajungem la setul nostru de fondue de ciocolată și turnăm masa groasă de ciocolată în vasul inclus în setul de fondue. Apoi începem și setul nostru de fondue de ciocolată și începem să încălzim conținutul oalei, în timp ce turnăm smântâna groasă și amestecăm totul. După câteva momente, vasul va fi gata de mâncat. Așa că ajungem la fructe proaspete pregătite anterior, le lipim de furculițele incluse în setul de fondue de ciocolată și le scufundăm în ciocolată aromată, topită. Pofta buna!

Accesorii inteligente, adică încălzitoare pentru fondue

Pentru ca fonduea preparată de noi să-și mențină temperatura și să nu se transforme într-o masă groasă și compactă, merită să investiți într-un încălzitor de fondue Acest dispozitiv mic și inteligent va face ca fonduea noastră să fie vedeta oricărei petreceri! Vă încurajăm să vă familiarizați cu gama largă de încălzitoare pentru fondue disponibile în magazinul online Restilo. Dispozitivele sunt disponibile în multe forme, culori și dimensiuni, datorită cărora le puteți asorta cu ușurință la interiorul dvs. design.

To Top