Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Seturi de postere

Fiecare interior are nevoie de o setare adecvată. Accesoriile alese cu pricepere nu numai că înfrumusețează spațiul, ci îi conferă și un caracter unic. Iubitorii de grafică și

ilustrații le vor plăcea cu siguranță seturile tematice de postere disponibile la Restilo. Oferta noastră include ceva atât pentru iubitorii stilului glamour, cât și pentru susținătorii minimalismului modern. Ceea ce merită să fiți atenți, seturile de postere oferite de noi sunt nu doar imprimeuri multicolore, ci produse gata făcute potrivite pentru agățat direct pe perete. Indiferent ce set de postere pe perete alegem, cel decorat cu cel mai la modă decor din marmură din acest sezon, sau poate cel cu forme simple, geometrice – rezultatul final va fi încântător. Deci, dacă sunteți curios ce să urmați atunci când cumpărați seturi de postere pentru sufrageriesau dormitor - nu uitați să citiți mini-ghidul nostru!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Botanic sau geometric - alegem seturi de postere pentru sufragerie

Se spune că ilustrațiile botanice arată cel mai bine în aranjamentele Urban Jungle și cele decorate cu motive animale - în interioare inspirate de stilul cool, scandinav. Ce altceva ar trebui să știm când căutăm setul perfect de postere pentru sufragerie? Cu siguranță, cunoașterea tendințelor și tendințelor actuale ne va fi extrem de utilă. S-a presupus că anumite conexiuni se potrivesc perfect și împreună formează un întreg coerent, armonios. De exemplu, în amenajările industriale, un set de postere pentru sufragerie decorate cu modele geometrice este un succes. Formele simple, regulate, reflectă pe deplin spiritul minimalismului.În plus, se armonizează perfect cu accesoriile din sticlă și metal, caracteristice mansardelor industriale. Seturile de postere pentru sufragerie, decorate cu un motiv de marmură foarte subtil, feminin, vor funcționa perfect în spațiile glamour și feminine. Nu numai că vor completa interiorul într-un mod încântător, ci și îl vor oferi. un personaj unic, unic. Seturile de postere pentru camera de zi cu planuri de oraș, în schimb, vor fi perfecte pentru camere simple, monocrome. Atârnate pe pereți netezi, albi, vor constitui un contrast interesant pentru ei, înviorând instantaneu aspectul sufrageriei și nu numai. seturile de postere pentru sufragerie sunt, de asemenea, o propunere interesantă, aspectul lor nu seamănă cu ilustrații sau grafice interesante, ci cu fotografii autentice. O atenție deosebită trebuie acordată în special celor cu poduri și clădiri - vor adăuga un șic urban oricărei amenajări. Sunt, de asemenea, o idee grozavă de cadou pentru fiecare globetrotter!

Seturi de afișe scandinave pentru dormitor

Afișe scandinave, deci ce? Ei bine, Afișele scandinave nu sunt altceva decât ilustrații păstrate în culori reci și discrete. Aspectul lor se referă cel mai adesea la natură - faună și floră. Cele mai populare motive sunt: pădure, elan, căprioare și vegetație întunecată, densă, luxuriantă. La Restilo, afișe scandinave pot fi găsite în seturi gata făcute. Ce este în favoarea lor? În primul rând, ilustrațiile incluse într-un set dat se potrivesc perfect între ele. Așa că nu trebuie să ne întrebăm cu ce să combinăm anumite elemente grafice, astfel încât după agățarea postere pe perete efectul să fie orbitor. În plus, alegând un set de postere scandinave gata, nu trebuie să ne deranjez să cumpărăm rame sau cârlige speciale pentru agățarea pozelor pe perete. Indiferent ce set de postere scandinave alegem - fiecare dintre afișe pe care le vom primi nu sub forma unui tipărit pe hârtie, ci un produs complet, gata de agățat. Ce se înțelege prin asta? Ei bine, toate modelele incluse în seturile de postere scandinave au fost imprimate pe hârtie satinată de înaltă calitate, apoi atașate permanent pe o placă HD durabilă și înconjurate de un cadru negru elegant, care completează perfect aspectul întregului. puternic> Pe reversul ilustrației există un cârlig mic, metalic, care vă permite să afișați corect grafica pe perete. Vă invităm să vă familiarizați cu gama completă de seturi de afișe scandinave disponibile la Restilo! Sortimentul magazinului nostru online include seturi de postere scandinave formate din două, trei, patru sau chiar cinci ilustrații. Mai mult, în funcție de varianta pe care o alegem, graficele sunt disponibile în dimensiunile 40x50, 50x70 și 70x100 cm, datorită cărora le putem alege cu ușurință pe cele care se potrivesc ideal dimensiunii camerei noastre.

Colorate și atrăgătoare: seturi de afișe pentru camera copiilor

Sufrageria și dormitorul nu sunt singurele încăperi în care putem agăța ilustrații originale, multicolore. Seturile de postere vor arăta la fel de frumos în camerele care aparțin celor mai mici membri ai gospodăriei noastre. Totuși, ceea ce ar trebui să știm înainte de a cumpăra - datorită faptului că camerele pentru copii sunt adesea mici, în loc de grafice de 50x70 sau 70x100 cm, este mai bine să le alegeți pe acestea ceva mai mici, de 40x50 cm. Nu vor copleși camera și nu vor perturba proporțiile acesteia. În plus, seturile de afișe pentru copii ar trebui să fie în culori intense și vii. De ce? Afișele de perete expresive vor atrage privirea bebelușului, stimulând și dezvoltându-i astfel imaginația, iar ca părinți, asta ne pasă. Care dintre seturile de postere de perete disponibile la Restilo va funcționa cel mai bine în camera copilului nostru? Setul de afișe de perete Fructe merită cu siguranță atenție – prezentând fructe exotice, multicolore, în culori interesante, neevidente. La fel ca seturile de postere de perete Golden Days, Mellow sau Tropical Vibes. Fiecare dintre ele, deși atât de diferită unul de celălalt, combină un design interesant și cea mai înaltă calitate a manoperei.

Seturi de postere pentru perete - o prezentare generală a celor mai interesante propuneri

Toate afișele de perete disponibile la Restilo se caracterizează printr-o calitate înaltă și o manoperă atentă. Nu este diferit în cazul seturile gata făcute. de postere pe perete. În această parte a mini-ghidului nostru, vă vom prezenta cele mai interesante propuneri de magazine. Cu siguranță vor atrage iubitorii de design bun. Deci, fără alte prelungiri - propunerea numărul unu, adică un set de postere pentru perete - Gloom. Laitmotivul setului este negru. Îl putem întâlni sub formă de pene de pasăre lungi, ușor zimțate, un fundal pentru un păun maiestuos sau o fotografie elegantă care seamănă cu coperta unei reviste de modă. Ceea ce este de remarcat, elementele individuale ale setului diferă ca mărime, astfel încât după agățarea ilustrației pe perete, efectul vizual este și mai interesant. Următoarea noastră propunere este un set de postere pentru perete - Moisaque, format din patru ilustrații geometrice. Fiecare dintre ele este diferit, unic. Când sunt puse împreună, creează un colaj de mare succes care va fi perfect nu numai în aranjamente moderne, industriale, ci și în stil nordic întunecat sau glamour. Următorul - un set de postere pe perete - Dragons Blood, care atrage atenția cu culoarea sa roșu intens, închis și saturat și un set de postere pe perete - Pădure , fermecător cu cea mai la modă nuanță verde sticla din acest sezon. Ilustrațiile cu plante vor fi perfecte pentru interioarele decorate în stilul boho, eco și Urban Jungle. De asemenea, vor funcționa grozav în spații simple, monocromatice, adăugându-le un pic de slăbiciune și lejeritate de sărbători. Iar ultimele trei sugestii: un set de postere pe perete - Natural - întreținut în nuanțe calme, discrete de maro și gri (create pentru aranjamente fermecătoare, rustice), monocrom un set de postere pe perete strong> - Edificiu - prezentând minuni arhitecturale și picturi impresioniste, precum și ceva pentru fanii mării adânci - un set de postere pentru perete Ocean. Și să ne gândim că aceasta este doar o mică parte din ceea ce putem găsi în Restilo! Vă invităm să vă familiarizați cu întreaga gamă a magazinului nostru online. În oferta noastră de seturi de postere pentru perete, fiecare va găsi ceva pentru sine!

Locați lucrurile, deci... unde să atârnați un set de postere?

Deasupra pat, masă sau șemineu? Unde să agățați un set de postere? Totul depinde, desigur, de cantitatea de spațiu liber din apartament, precum și de efectul pe care vrem să-l obținem. Și astfel, în cazul aranjamentelor tradiționale - seturile de postere arată cel mai bine pe perete chiar deasupra canapelei sau a șemineului. Acest aspect este foarte clasic, reflectă perfect spiritul amenajărilor rustice. Când o subliniem suplimentar cu culori calme, discrete și motive florale sau geometrice, totul se va armoniza frumos. Când vine vorba de interioare moderne și industriale - aici avem și mai mult spațiu de etalat. Un set de postere poate fi tratat ca unul singur, dar îl putem împărți și în două părți mai mici și îl putem agăța pe pereți opuși, obținând astfel un efect vizual foarte interesant, divers. O idee interesantă este, de asemenea, să renunți la decorarea pereților dormitoarelor sau camerelor de zi și să te muți cu seturi de postere în bucătărie, baie sau coridor. Datorită acestui fapt, interiorul apartamentului va fi original și variat. Ce zici de un birou de acasă? Cu o cameră pentru copii? Dulap pentru haine? Cineva ar putea întreba - de aceea ne grăbim cu răspunsul. În alte tipuri de camere, ne putem permite libertate deplină - seturile de postere de perete pot fi combinate, amestecate, amestecate. Ilustrațiile înrămate vor arăta grozav agățate deasupra unui birou sau a unei comode, dar și sprijinite cu nonșalanță de un perete sau de o vitrină. Așa că să nu ne fie frică să încercăm diferite setări, căutând în permanență cele mai bune, optime soluții pentru noi. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta completă de seturi de postere de perete din Restiloși vă dorim la cumpărături reușite!

To Top