Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Seturi de mobilier pentru hol

Un set de mobilier selectat cu pricepere pentru hol are potențialul de a face viața mai ușoară fiecărui membru al gospodăriei. De la cei mai tineri sportivi din familie care au

nevoie de un loc convenabil pentru a-și depozita echipamentul, până la mamici ocupate care doresc să-și găsească cu ușurință perechea de pantofi preferată dimineața. Funcționalitatea, dar și o prezentare vizuală perfectă fac seturile de sală atât de populare!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Seturi de mobilier pentru hol - soluții adaptate nevoilor dvs.

Setul de hol este disponibil în magazinul nostru în multe forme și stiluri. Cu ajutorul scandinavei, care combină o paletă strălucitoare de culori și simplitatea formelor, amenajarea unui hol îngust devine foarte ușor! Oferta noastră include de ex. seturi industriale, moderne sau finisate in scandi. Oferim diversitate nu doar din punct de vedere estetic, ci si din punct de vedere al numarului si tipului de elemente. Datorită acestui fapt, suntem convinși că proprietarii care doresc să aleagă mobilier de hol compus armonios vor găsi exact ceea ce caută!

Cel mai bun set de mobilier pentru un hol mic

În interioarele mici, fiecare echipament trebuie să-și găsească locația potrivită. Cu toate acestea, chiar și în sistemul cel mai bine proiectat, poate exista o senzație de haos sau de sațietate copleșitoare. Din fericire, oferta noastră include și seturi de mobilier pentru hol, care umple perfect suprafețele mici! Cum le poți recunoaște? În primul rând, după numărul de elemente. Astfel de seturi includ de obicei doar echipamentul de bază. Ceea ce mai iese în evidență sunt elemente precum oglinzile. Nu este un secret pentru nimeni că o suprafață care reflectă împrejurimile este cea mai bună rețetă pentru mărirea optică a unui spațiu mic. Reflectând lumina, creează cu ușurință iluzia unei încăperi mai mari, luminând în același timp chiar și cele mai umbrite colțuri. Într-un coridor îngust, dulapul cu oglindă este, de asemenea, un decor frumos și practic! Să subliniem, însă, că decorurile dedicate coridoarelor mici nu înseamnă renunțarea la tot ce este atractiv pentru ochi și confortabil. Setul bine conceput va include și bancă de hol. Designul îngust nu ocupă mult spațiu și de cele mai multe ori ne oferă nu una, ci mai multe funcții! Un exemplu interesant poate fi un model îmbogățit cu un suport pentru pantofi. O singură piesă de mobilier, două scopuri? Aceasta este rețeta pentru un mediu perfect conceput!  

Set extins de mobilier pentru hol

Nu în fiecare casă, totuși, holul se dovedește a fi un interior îngust, în care fiecare metru pătrat este la preț redus. În camerele spațioase, ne putem permite mult mai mult! O soluție perfectă pentru astfel de compoziții sunt dulapurele glisante, care de foarte multe ori constituie un centru specific de amenajare. Designul lor încăpător ocupă mult spațiu, dar oferă mult spațiu de depozitare - nu numai pentru îmbrăcămintea exterioară. De sine stătător, deși mai des încorporat, arată grozav și se dovedește a fi una dintre cele mai practice alegeri! În sălile mari, puteți miza cu încredere pe un set de mobilier pentru hol, în care există un număr mare de segmente. Mai mult, echipamentul de aici nu trebuie neapărat să fie multifuncțional. La urma urmei, la o dimensiune mai mare, dulapul pentru încălțăminte va găsi spațiu cât și un scaun, diverse sisteme de depozitare a hainelor, precum și accesorii decorative. Seturile disponibile în magazinul nostru se potrivesc perfect atât în coridoarele mai mici, cât și în cele mai mari. Datorită ofertei largi, suntem convinși că fiecare va găsi o soluție adaptată nevoilor individuale!

To Top