Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Seturi de mobilier de baie

Baia este o cameră care ne servește nu doar ca zonă pentru toaleta zilnică, ci și ca loc de relaxare. Designul interior necesită destul de multe – trebuie să fie funcțional, dar și

atractiv pentru ochi. Seturile de mobilier de baie, în care fiecare element se potrivește perfect cu celelalte, ajută la realizarea unei astfel de compoziții!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Ce mobilier pentru baie?

Amenajarea unui apartament este un proces care necesită multă răbdare și creativitate. Camerele mici sunt cea mai mare provocare de design. Baia este o zonă care se caracterizează cel mai adesea printr-o zonă mică. Într-un interior mic, fiecare element trebuie să-și găsească locul optim. Ce înseamnă? Mobilier de baie într-un aspect aranjat corespunzător ne oferă confortul de utilizare și experiența estetică dorită. Pentru a asigura un astfel de efect, ar trebui să aveți grijă în primul rând de un design cuprinzător care să arate aranjarea elementelor individuale. Dar asta nu este tot. Aspectul echipamentului este de asemenea important. În interior, trebuie să existe o mulțime de echipamente care stau la baza compoziției. Cu toate acestea, selecția largă de rafturi de baie, accesorii și alte mobilier de depozitare vă pot face capul să se învârtă. Pentru cei care doresc să-și echipeze rapid și ușor împrejurimile, recomandăm seturi complete de mobilier de baie.

Din ce constă un set de baie?

Baia este o oază privată de curățenie, unde ne dedicăm zilnic ritualurilor de îngrijire a corpului. Acest interior trebuie să conțină nu doar echipamentul necesar, ci și mobilier care să vă permită să depozitați numeroase accesorii și produse cosmetice. Din acest motiv, echipamentul este cu siguranță dominat de elemente care permit organizarea inteligentă și îngrijită a diferitelor articole. Un set de baie este în primul rând numeroase camere cu o formă de ușă deschisă sau închisă. Numărul și tipul de mobilier care compun setul poate fi foarte divers. Magazinul nostru include configuratii de baza, ideale pentru bai mici, precum si seturi bazate pe forme gemene. Acestea din urmă formează seturi de mobilier de baie care sunt perfecte pentru încăperi spațioase, unde zona permite dublarea unor structuri. Datorită unor astfel de soluții, camera poate fi folosită de mai multe persoane – deci este o soluție perfectă pentru o casă locuită de o familie numeroasă. Cu toate acestea, există dispozitive fără de care este greu să ne imaginăm acest tip de echipament cuprinzător? Cu siguranță da, și dulapuri pentru chiuvete.

Un set de mobilier de baie realizat pe măsură

Dificultățile în alegerea echipamentelor potrivite sunt un fenomen comun. Nu toți ne putem lăuda cu o astfel de abilitate. Nu este nimic în neregulă cu asta, totuși! Cu astfel de oameni în minte a fost creat tipul de echipament, care este un set de mobilier de baie. Un set cuprinzător proiectat garantează aranjamente compuse și funcționale în mod coerent. În magazinul nostru sunt disponibile diverse variante, datorită cărora suntem convinși că fiecare are șansa să găsească un model adaptat nevoilor individuale. Un set de mobilier de baie de la Restilo este o garanție a unui interior perfect proiectat și a unei calități excelente. Mentinuta intr-un stil anume, modelul arata extrem de stilat. Oferim seturi inclusiv Scandinavă, modernă și industrială. O selecție largă ne oferă încredere că potrivirea unei soluții specifice atât la utilitate, cât și la preferințele pur estetice este foarte ușoară la noi!

Un set de mobilier de baie - o modalitate de aranjare perfectă

Amenajarea elegantă și funcțională a spațiului de baie nu este o sarcină ușoară. Totuși, un set de mobilier de baie gata de la Restilo vine în ajutor! Diversificat din punct de vedere estetic și componente, are șansa să se potrivească chiar și celor mai diverse gusturi! De bază, care conține doar echipamentul necesar? Sau poate extins, îmbogățit cu iluminare și rafturi suspendate pentru baie? Avem destul de multe articole din care să alegeți, așa că vă încurajăm să vă familiarizați cu întreaga ofertă! Mobilierul adaptat cerințelor individuale este la îndemâna noastră.

To Top