Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Seturi de mobilier camera de zi

Sufrageria este o vitrină pentru fiecare casă. Aici primim oaspeți și petrecem timpul liber cu membrii familiei. Prin urmare, designul interior ar trebui să fie nu numai

funcțional, ci și estetic. Un astfel de efect este garantat de seturile de mobilier gata făcute pentru sufragerie, cu care crearea unei compoziții perfecte este foarte ușoară!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Sufragerie - echipamente de bază

mobilierul pentru camera de zi constă dintr-o mulțime de tipuri diferite de echipamente și aparate. Întrucât camera de zi ne servește în principal drept oază de agrement, interiorul trebuie să includă și un scaun pentru mai multe persoane. Centrul camerei este cel mai adesea un set format dintr-un mobilier confortabil tapițat, al cărui însoțitor de nedespărțit este o măsuță de cafea masa de sufragerie sau o măsuță de cafea clasică. Într-un colț amenajat astfel, fiecare moment de relaxare capătă decorul potrivit.

Cu toate acestea, nu se poate nega că designul interior pas cu pas nu este ușor. Selectarea consumatoare de timp a elementelor individuale ale echipamentului nu se termină întotdeauna cu un rezultat satisfăcător. Diverse stiluri de amenajare sunt tentante, dar la Restilo credem ca cele mai frumoase interioare sunt cele in armonie. Din acest motiv, oferta noastra include seturi de mobilier pentru living. Perfect compuse, facilitează crearea unor compoziții perfecte în care fiecare element se potrivește cu celelalte.

Un set de mobilier de sufragerie - pentru cine?

Mobilierul de living pe care îl oferim reprezintă o varietate de stiluri. Vrei să creezi un living caracterizat de minimalismul scandinav, bazat pe alb și culori naturale ale lemnului și forme simple? Sau poate un interior clasic, elegant este visul tău de amenajare? Setul de mobilier pentru sufragerie din oferta noastra surprinde prin diversitatea sa, datorita caruia suntem convinsi ca fiecare poate gasi ceva pentru sine. Restilo oferă configurații care conțin echipamente de bază, cum ar fi mobilierul de depozitare necesar și un dulap TV de încredere. Există și seturi mărite cu care chiar și cea mai mare sufragerie poate fi echipată perfect și complet. Un set de mobilier gata este un articol care are șansa de a atrage multe gusturi. Il recomandam in special persoanelor care vor sa fie sigure ca aspectul finisat nu va fi doar functional, ci si armonios compus. La urma urmei, fiecare element care alcătuiește un set de mobilier de sufragerie este gândit temeinic și se potrivește perfect cu celelalte!

Unitate de perete și fața sa modernă

Cunoscut de toată lumea din aranjamentul din anii 80, unitatea de perete cucerește din nou inimile gospodarilor - dar într-o versiune reîmprospătată. Ipoteza despre acest tip de construcție este foarte exactă - o piesă mare de mobilier care oferă mult spațiu de depozitare este o idee grozavă! Ceea ce este cel mai adesea discreditat, însă, este faptul că par copleșitoare. Unitatea de perete clasică este plină de rafturi și numeroase camere, dar nu există elemente ajurate care să introducă lejeritate. Din acest motiv, echivalentul modern al mobilierului inspirat din acest tip de mobilier se bazează pe subtilitate. Deci, cum arată o unitate de perete modernistă? Modelele oferite în magazinul nostru constau din multe elemente, a căror aranjare poate fi adaptată în mod liber la cerințele și preferințele individuale ale utilizatorilor. Segmentele individuale pot fi montate aproape unele de altele sau la intervale mai mari. Un set de mobilier suspendat pentru sufragerie este propunerea noastră pentru un echivalent modernizat al unui perete old-school. Este, de asemenea, o alternativă excelentă la clasicul comodă și la numeroasele dulapuri, care sunt un element indispensabil al designului interior.

Set de sufragerie inspirator

Sufrageria nu este doar o biblioteca și un set de lounge format dintr-un scaun cu mai multe locuri și o măsuță de cafea - este, de asemenea, frumusețea și funcționalitatea împrejurimilor. Seturile gata de echipamente pentru sufragerie de la Restilo au șansa de a atrage atât minimalistii care se concentrează pe simplitate, cât și oamenii care prețuiesc eleganța clasică. Familiarizați-vă cu oferta noastră și lăsați-vă inspirat să faceți schimbări și metamorfoze îndrăznețe!

To Top