Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Seturi de farfurii

Mâncatul este doar o activitate aparent obișnuită. Gătind, le arătăm celor dragi dragoste, sărbătorim timpul petrecut împreună și ne lărgim orizonturile încercând

preparate exotice. Cu toate acestea, ne este greu să apreciem chiar și cel mai gustos fel de mâncare dacă este prezentat inestetic. De aceea este atât de important să alegeți setul potrivit de farfurii. Setul de farfurii achiziționate de noi ar trebui să fie în concordanță cu estetica din sala noastră de mese. Un set frumos de farfurii pătrate poate transforma o cină obișnuită într-o adevărată sărbătoare. Un set de farfuriiselectate în funcție de nevoile noastre și care să se potrivească cu aspectul apartamentului nostru este ceva ce ar trebui să aibă fiecare dintre noi. Care dintre seturile de farfurii va funcționa într-un apartament clasic? Din câte elemente ar trebui să fie format un set de farfurii? Ce să alegi, un set de farfurii pătrate sau rotunde? Vom încerca să răspundem la aceste întrebări în mini-ghidul nostru.

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Available soon Veselă de masă MOTION culoare verde
  19%
  Veselă de masă MOTION culoare verde
  Special Price 37,95 RON Regular Price 46,95 RON
 2. Available soon Veselă de masă EMOTION culoare maro
  32%
  Veselă de masă EMOTION culoare maro
  Special Price 44,95 RON Regular Price 65,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Seturi de farfurii care se vor potrivi cu interiorul nostru

Majoritatea dintre noi visează la un apartament consistent din punct de vedere estetic. Și deși funcționalitatea și durabilitatea obiectelor de zi cu zi sunt esențiale, aspectul produselor este la fel de important. Așadar, înainte de a ne decide să cumpărăm aleatoriu un set de farfurii pentru 12 persoane, care va aduna doar praful în dulapul nostru, să ne punem câteva întrebări care ne vor permite să alegem setul perfect. Merită să luați în considerare câți oameni vor folosi setul de farfurii pe care l-am selectat. Dacă avem o familie numeroasă și organizăm des întâlniri, seturile de farfurii pentru 12 persoane vor fi soluția perfectă. Cu toate acestea, dacă prețuiești întâlnirile intime sau de obicei mănânci cu cei dragi, seturile de farfurii pentru 6 persoane vor fi o alegere mai bună. Seturile de farfurii sunt de obicei realizate din porțelan, dar putem găsi și unele care sunt din plastic, sticlă sau piatră de ardezie. Seturile din plastic vor fi perfecte pentru picnicuri în familie. De asemenea, sunt mult mai ecologice decât farfuriile de hârtie de unică folosință. Marele avantaj al unui astfel de set este greutatea lui, farfuriile sunt atât de ușoare încât le poți lua cu tine practic oriunde. De asemenea, nu ocupă mult spațiu, așa că pot încăpea cu ușurință într-un dulap de bucătărie. Ce altceva merită să ne amintim atunci când alegeți un set de farfurii? Despre estetică!

Set de farfurii pătrate sau rotunde, modern versus clasic

Seturile de farfurii sunt disponibile într-o varietate de culori și forme. În plus, putem alege între un finisaj neted sau o textură bogată. Seturile de farfurii pătrate sau dreptunghiulare vor funcționa bine în interioare moderne, austere, cu o mulțime de accesorii geometrice și finisaje metalice. Seturile de farfurii pentru 12 persoane vor arăta frumos pe o masă mare de lemn sau pe suprafețe de sticlă. În plus, seturile de farfurii pătrate în alb vor adăuga eleganță sălii de mese. Culorile intense și modelele florale vor merge bine în interioarele rustice sau în casele în care domnește accente populare. Dacă nu ne plac aranjamentele de masă moderne, geometrice, atunci în apartamentul nostru ar trebui să ne concentrăm pe seturi discrete de farfurii. În lumea clasicelor, desigur, formele rotunde și ovale și finisajele netede domină. Culorile principale pentru seturile clasice de farfurii pentru 6 persoane sunt albul și bejul. Asemenea seturi de farfurii nu sunt deloc plictisitoare, dar servesc drept fundal elegant pentru aranjamente de masă mai îndrăznețe. Indiferent dacă ne alegem un set de farfurii pătrate sau poate pentru vesela tradițională, rotundă, uneori mai puțin înseamnă mai mult. Dacă te ghidezi după minimalismul în viață și plănuiești să cumperi un singur set de farfurii pentru 12 persoane, în loc de extravaganță, merită să te concentrezi pe clasici, care, indiferent de schimbarea mód, se vor potrivi întotdeauna cu interiorul. design.

Seturi de farfurii în toate culorile curcubeului, adică veselă pentru cei mai tineri

Indiferent de vârstă, cu toții merităm confort. De aceea, având în vedere cei mai tineri gurmanzi, am creat vesela speciale, care include seturi de farfurii, care vor atrage atenția și vor convinge chiar și pe cei mai pretențioși dintre mâncăruri să mânca. Elementele individuale ale veselei sunt decorate cu modele colorate care stimulează imaginația, precum animale, mașini sau personaje din basme. Fiecare articol este realizat din porțelan de înaltă calitate, care nu reacționează cu alimentele și este foarte ușor de întreținut. Datorită acestui fapt, ne putem îngriji cu ușurință de burtica plină a copilului nostru și îi putem oferi partea potrivită de divertisment. Un set de masă BAMBINI colorat disponibil în magazinul nostru, o nimfă va atrage cu siguranță micile prințese și fanii zânelor. Setul include consistent din punct de vedere estetic, decorat cu ilustrații de basm: un castron, o farfurie și o ceașcă. Al doilea set de masă este o propunere pentru micii fani ai muzicii. Felurile de mâncare sunt acoperite cu animale amuzante și note colorate plutitoare. Un astfel de set va face din mâncare o oportunitate bună nu numai de a te bucura de o masă delicioasă, ci și de a te distra împreună.

Din ce elemente ar trebui să fie format un set de farfurii pentru 12 persoane?

Un set de farfurii pentru 12 persoane ar trebui să fie potrivit pentru sărbători mai mari. Inclus în setul clasic de farfurii pentru 12 persoane > puternic> include: 12 farfurii de masă, 12 farfurii de supă și 12 farfurii mai mici pentru desert. Astfel de seturi de cină mari sunt adesea completate cu feluri de mâncare suplimentare, necesare atunci când se servesc cafeaua și deserturile. Prin urmare, merită să acordăm atenție dacă setul de farfurii pe care îl alegem constă din elemente suplimentare. care? Seturile de farfurii pentru 12 persoane pot include: căni, farfurioare pentru căni, vase, sosuri, vase de cafea, un vas de zahăr, o căniță pentru supă cu capac și chiar un agitator de sare și piper.

Cum să îngrijiți corect un set de farfurii pentru 6 persoane?

Seturile de farfurii pătrate sau modelele mai clasice, ovale, sunt cel mai adesea realizate din porțelan. Acest material, având în vedere procesarea modernă, este adesea mult mai durabil și mai rezistent la deteriorare decât am putea crede. De aceea, elementele individuale ale veselei pot fi spălate în mașina de spălat vase și chiar folosite în cuptorul cu microunde. Pentru fiecare set de farfurii pentru 6 persoane, ar trebui să respectăm instrucțiunile de pe ambalajul produsului. Îngrijirea corespunzătoare, adică utilizarea detergenților dedicați, spălarea mâinilor sau folosirea unei cârpe speciale, ne va asigura că ne vom bucura de setul nostru de farfurii pentru 6 persoane pentru o lungă perioadă de timp. Dacă setul nostru de farfurii pentru 6 persoane ; bnecesită spălarea mâinilor, ar trebui să folosim apă caldă și detergenți delicati pentru asta. Folosiți un burete sau o cârpă neabraziv pentru farfurii. Atunci când spălați un set de farfurii pătrate din porțelan, ar trebui să vă abțineți și de la a folosi preparate cu cereale grosiere, care ar putea zgâria stratul de suprafață al vaselor. Fabricate din porțelan rezistent, seturile de farfurii pentru 6 persoane sunt o alegere de ani de zile!

To Top