Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Scaune pentru sufragerie

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Marcă: Homede Remove This Item
 1. Scaun ALCANDER culoare negru spre interior
  53%
  24h
  Scaun ALCANDER culoare negru spre interior
  Special Price 287,95 RON Regular Price 611,95 RON
 2. Scaun BECKERTI culoare antracit spre interior
  53%
  24h
  Scaun BECKERTI culoare antracit spre interior
  Special Price 309,95 RON Regular Price 658,95 RON
 3. Scaun HORSAL culoare gri spre interior
  53%
  24h
  Scaun HORSAL culoare gri spre interior
  Special Price 292,95 RON Regular Price 622,95 RON
 4. Scaun HORSAL culoare maro spre interior
  63%
  24h
  Scaun HORSAL culoare maro spre interior
  Special Price 227,58 RON Regular Price 622,95 RON
 5. Scaun HORSAL culoare bej spre interior
  53%
  24h
  Scaun HORSAL culoare bej spre interior
  Special Price 292,95 RON Regular Price 622,95 RON
 6. Scaun SANAZ culoare cappuccino spre interior
  64%
  24h
  Scaun SANAZ culoare cappuccino spre interior
  Special Price 232,42 RON Regular Price 636,95 RON
 7. Scaun SANAZ culoare maro mediu spre interior
  63%
  24h
  Scaun SANAZ culoare maro mediu spre interior
  Special Price 235,69 RON Regular Price 636,95 RON
 8. Scaun SANAZ culoare maro spre interior
  56%
  24h
  Scaun SANAZ culoare maro spre interior
  Special Price 280,95 RON Regular Price 636,95 RON
 9. Scaun SHARONTI culoare gri spre interior
  56%
  24h
  Scaun SHARONTI culoare gri spre interior
  Special Price 257,95 RON Regular Price 584,95 RON
 10. Scaun SHARONTI culoare maro spre interior
  53%
  24h
  Scaun SHARONTI culoare maro spre interior
  Special Price 274,95 RON Regular Price 584,95 RON
 11. Scaun ARGENTO culoare roz
  52%
  24h
  Scaun ARGENTO culoare roz
  Special Price 328,95 RON Regular Price 684,95 RON
 12. Scaun ARGENTO culoare bluemarin
  50%
  24h
  Scaun ARGENTO culoare bluemarin
  Special Price 342,95 RON Regular Price 684,95 RON
 13. Scaun ARGENTO culoare cremos
  50%
  24h
  Scaun ARGENTO culoare cremos
  Special Price 342,95 RON Regular Price 684,95 RON
 14. Scaun STILLO culoare cremos
  49%
  24h
  Scaun STILLO culoare cremos
  Special Price 301,95 RON Regular Price 591,95 RON
 15. Scaun STILLO culoare gri
  49%
  24h
  Scaun STILLO culoare gri
  Special Price 301,95 RON Regular Price 591,95 RON
 16. Scaun VIALLI culoare bluemarin
  48%
  24h
  Scaun VIALLI culoare bluemarin
  Special Price 330,95 RON Regular Price 634,95 RON
 17. Scaun VIALLI culoare cremos
  48%
  24h
  Scaun VIALLI culoare cremos
  Special Price 330,95 RON Regular Price 634,95 RON
 18. Scaun VIALLI culoare cappuccino
  48%
  24h
  Scaun VIALLI culoare cappuccino
  Special Price 330,95 RON Regular Price 634,95 RON
 19. Scaun VIALLI culoare muștar
  48%
  24h
  Scaun VIALLI culoare muștar
  Special Price 330,95 RON Regular Price 634,95 RON
 20. Scaun VIALLI culoare gri
  48%
  24h
  Scaun VIALLI culoare gri
  Special Price 330,95 RON Regular Price 634,95 RON
 21. Scaun VIALLI culoare maro
  48%
  24h
  Scaun VIALLI culoare maro
  Special Price 330,95 RON Regular Price 634,95 RON
 22. Scaun SILLA culoare bej
  40%
  24h
  Scaun SILLA culoare bej
  Special Price 205,95 RON Regular Price 344,95 RON
 23. Available soon Scaun TRENTO culoare bluemarin
  55%
  Scaun TRENTO culoare bluemarin
  Special Price 261,95 RON Regular Price 581,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

De unde începe povestea scaunului modern? Ce aspecte ar trebui să luăm în considerare atunci când alegem modele individuale, astfel încât scaunul să fie nu numai confortabil, ci să reflecte și abordarea noastră față de lume? După cum puteți vedea, există destul de multe întrebări. Vom încerca să răspundem la fiecare dintre ele în acest articol. Cu toate acestea, înainte de a începe, aflați o scurtă istorie a uneia dintre cele mai populare piese de mobilier - scaunul.

Hai să stăm confortabil - scaune atunci și acum

Povestea începe în 2000 î.Hr. în Grecia Antică. Acolo, în orașul Knossos, se află ruinele legendarului palat al regelui Minos. Într-una dintre încăperi s-a păstrat un tron de piatră, pe care mulți istorici îl numesc „cel mai vechi scaun din Europa”. Inițial, scaunele erau rezervate doar domnitorilor și clerului. Rolul lor s-a schimbat abia în secolul al XVI-lea, când piesa de mobilier populară s-a instalat în apartamentele orășenilor bogați. Este adevărat că scaunele nu erau funcționale la acea vreme, sarcina lor era să coloreze interiorul și să-i dea un caracter luxos. Scaunele elegante, adică cele care îmbină valorile estetice cu cele practice și pun accent pe culoare, au fost o invenție cu doar 200 de ani în urmă. Atunci, în secolul al XIX-lea, au început să apară scaune în spațiile publice: locuri de muncă, spitale, birouri și case private.

Cererea în masă pentru această piesă de mobilier i-a făcut pe designeri să se întrebe cum să combine aspectul original, capacitatea de utilizare și accesibilitatea. Una dintre astfel de soluții a fost scaunul de sufragerie nr. 14, proiectat de Thonet – un tâmplar germano-austriac, pionier al producției de mobilier industrial. Cei mai mulți dintre noi nu realizează că scaunele de luat masa pe care le găsim în interioarele noastre sunt în mare parte reproduceri ale modelelor populare produse pentru a promova un design bun și confort. În prezent, scaunele încântă cu o multitudine de texturi, forme și culori. Proiectele individuale se disting prin design elegant, combinație îndrăzneață de materiale și soluții de construcție neevidente. Designerii nu uită nici măcar o clipă de funcționalitate, ceea ce face ca scaunele de luat masa să creeze combinații contrastante și să asigure confortul de zi cu zi.

Scaune de sufragerie - locuri unice pentru muncă și relaxare

Cei mai mulți dintre noi, când ne gândim la sala de mese, au în vedere un spațiu mare, deschis, cu o masă masivă din lemn în jur pe care le petrecem momente speciale împreună cu familia și prietenii. Luăm micul dejun duminică târziu, cine romantice, organizăm cine în familie și ne întâlnim cu prietenii la vinul nostru preferat și la o masă de brânzeturi locale. Din păcate, din cauza spațiului limitat, nu toată lumea își poate permite o astfel de organizare a spațiului. Înseamnă asta că ar trebui să renunțăm cu totul la sufragerie? Nu neaparat. Este suficient să separați un spațiu mic din sufragerie sau din bucătărie și să îl aranjați în așa fel încât să servească drept loc de întâlnire și loc pentru a lua masa împreună.

Privind cele mai la modă tendințe, putem observa cu ușurință că spațiile deschise devin din ce în ce mai populare, care, datorită elementelor arhitecturale mobile, pot îndeplini multe funcții diferite. De exemplu, o insulă de bucătărie modernă poate fi folosită drept sufragerie, de-a lungul căreia putem amplasa scaune înalte de bar. Locul oferă spațiu suplimentar pentru gătit. După ce ați terminat vasul, este suficient să îl puneți în ordine și apoi să invitați toți membrii gospodăriei la ospăț împreună. Este de remarcat faptul că scaunele pivotante pentru bucătărie ar trebui să fie realizate din materiale ușor de întreținut. Datorită acestui fapt, nu va trebui să ne îngrijorăm cu privire la petele create în timpul gătitului. După gătire, le puteți îndepărta cu ușurință de pe suprafață. Un scaun de sufragerie din plastic se potrivește perfect cu elementele din lemn sau metal. Această combinație va fi grozavă în mansardele industriale și apartamentele post-industriale. Scaunele pivotante din piele, chiar și în culori puțin mai îndrăznețe, sunt, de asemenea, un punct de plecare interesant pentru aranjamentele inspirate din anii 70. Acestea pot fi săli de mese care se referă la lumea filmelor lui Wes Anderson pline de contraste. . Nu trebuie să lipsească elementele din lemn foarte lacuit, scaunele tapițate și „așa-numitele” teckel, unde puteți bea cafea și asculta muzică de vinil. Pe de altă parte, interioarele anilor 70 se caracterizează prin caracterul unor stiluri precum: boho cosmopolit, jungalow și boem chic. Pasiunea pentru acest tip de amenajare se manifesta sub forma unor scaune ajurate, a caror ornamentatie indrazneata este subliniata de nuante neobisnuite, precum salvie, vinete sau prune. Pentru a introduce mai mult eclectism, merită să combinați diverse locuri, aparent incompatibile. Scaune scandinave, scaun din lemn și mobilier din răchită. Să nu uităm de tapițeria din velur sau piele, care se referă clar la modelele clasice și iconice. Indiferent dacă sufrageria noastră este o cameră de dimensiuni mari sau un loc mic în bucătărie sau în sufragerie, o putem aranja în așa fel încât să se îmbine cu restul a apartamentului, încurajează pe cei dragi să-și schimbe obiceiurile și să sărbătorească mesele comune la masă. Să nu uităm de decorul potrivit, scaunele pentru sufragerie și sufragerie vor adăuga stil oricărei încăperi!

Scaunele negre nu sunt plictisitoare - alegeți modele dovedite cu noi

Când planificați o sufragerie, merită să începeți cu măsura exactă a spațiului de care dispunem. Tipul de scaun de sufragerie și alte mobilier pe care le alegem vor depinde de el. Într-un interior de dimensiuni mari, ne putem gândi la o masă pliabilă lungă, în jurul căreia să putem aranja scaune din catifea. Designul lor se va potrivi perfect în tendințele glamour, Hampton și a interioarelor elegante. Daca alegem materialul de tapiterie in culori inchise, intense precum bleumarin, verde sticla, negru sau visiniu, putem construi o amenajare referitor la stilul nordic inchis. Dacă nu ai atât de mult spațiu, o măsuță și scaune din lemn foarte minimaliste „insectă stick” pot fi o soluție grozavă. Scaunele și spătarele lor sunt atât de subțiri încât nu ocupă mult spațiu. Amintiți-vă, totuși, că chiar și într-o sufragerie mică merită să păstrați un spațiu între perete și mobilier și un pasaj liber.

Dar dacă avem atât de puțin spațiu încât nu putem aloca spațiu suplimentar? Atunci merită să ne gândim la birou, care seara poate fi folosit ca masă în sala de mese. Scaunele pliabile din lemn, care pot fi depozitate într-un compartiment de depozitare sau pe balcon, sunt și ele o completare perfectă. Printre acestea se numara si modele simple din materiale de cea mai inalta calitate care nu incarca spatiul. Oferim scaune negre. bețișoare sau scaune ajurate, care sunt atemporale și un element elegant de decor. Iubitorilor de design bun le va plăcea cu siguranță ideea de a combina mai multe modele pentru camera de zi realizate din diferite tipuri de materiale. Rattanul combinat cu un scaun pivotant futurist din plastic este o completare perfectă pentru un apartament artistic, eclectic. Ce ar trebui să facem, însă, dacă ne pasă de un interior elegant, coerent din punct de vedere estetic? Într-o astfel de cameră, ar trebui să ne gândim la mobilier cu forme simple. Dacă ne hotărâm pentru un scaun negru, este doar în set. În timpul cinelor formale, le putem acoperi suplimentar cu huse din pânză elegantă. Datorită acestui fapt, camera va căpăta un caracter festiv.

Ultima propunere este o sufragerie în stil englezesc, una dintre cele mai populare versiuni ale căreia este Grand Millennial Style. Principala sa presupunere este idilicitatea, care ne duce direct la canapeaua din camera de zi a bunicii. Interiorul este decorat cu modele florale bogate, scaune elegante de sufragerie, accesorii din răchită și o multitudine de figurine și moșteniri de familie. Vă avertizăm că o astfel de varietate de amenajări este destinată mai degrabă interioarelor mai mari, spațioase, care nu vor fi copleșite de multitudinea de accesorii. Scaunele clasice negre cu detalii îndoite arată grozav într-o astfel de cameră. Dacă ne pasă de maximalismul decorului, merită să luăm în considerare scaunele matlasate tapițate a căror țesătură este acoperită cu un material monocolor sau cu modele florale care se potrivesc cu restul aranjamentului. Dacă o asemenea cantitate de ornamente este cu siguranță prea mult pentru tine, merită să optezi pentru stilul provensal. Interiorul nu va pierde farmecul confortabil al unei reședințe idilice, dar va deveni mai subtil. Mobilierul văruit în alb, inclusiv scaunele din lemn și textilele pastelate invită un pic de splendoare și ușurință de primăvară în interior. Indiferent de ce stil preferi si la ce sala de mese visezi, in magazinul online Restilo vei gasi scaune de sufragerie care iti vor permite sa creezi un interior care sa raspunda nevoilor tale suta la suta. Aici veți găsi atât scaune tapițate cu cotiere, cât și scaune de living elegante și practice. Și vorbind de comoditate, apoi la sfârșit ...

Scaune de sufragerie - ergonomice și surprinzătoare cu un design interesant

<p">Tendintele contemporane de design interior includ amenajarea biroului de acasă? Desigur, da. Printre mobilierul, scaunele și accesoriile care ar trebui incluse în birou, cele mai de dorit obiecte din lemn, un scaun de birou funcțional și modern, până de curând erau asociate cu culorile neon, unde designul juca un rol mai degrabă secundar, făcând loc functionalitate.Acum situatia este cu totul alta Printre scaune, putem gasi modele care arata impecabil atat in biroul de acasa, cat si ca scaune in sufragerie sau sufragerie.Designul original si materialele de inalta calitate fac scaunele ergonomice pentru camera de zi și biroul oferă confort deplin în timpul lucrului și sunt, în plus, sunt unul dintre cele mai importante elemente ale amenajării noastre, atrag atenția oaspeților noștri Printre scaunele ergonomice disponibile pe site-ul nostru Hei Restilo poți găsi atât modele minimaliste care se potrivesc perfect cu mansardele industriale, cât și produse mai bogate în detalii. Acestea din urmă sunt un contrapunct perfect pentru livingurile minimaliste. În sfârșit, dorim să subliniem că atunci când alegem elemente practice de decor, nu trebuie să renunțăm la problemele estetice care pun accentul pe stil și personalitate. Fiecare scaun de luat masa disponibil in magazinul online Restilo va permite sa creati un interior elegant si confortabil. Unul în care te vei simți ca acasă! Mai mult, o gamă largă de culori înseamnă că vei găsi în magazinul nostru culoarea și materialul scaunului la care ai visat mereu!

To Top