Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Scaune moderne

Forme raționalizate, materiale neobișnuite sau culori originale - acestea sunt cu siguranță caracteristicile scaunelor moderne. Acest element extrem de important al

decorului ne ofera multe posibilitati de amenajare a spatiului. Când ne confruntăm cu alegerea mobilierului, confortul de utilizare rămâne o problemă extrem de importantă. Fără îndoială, prima întrebare care se pune este dacă scaunele moderne pot fi și confortabile? Categoric da! La fel de important este și stilul mobilierului, care ar trebui să reflecte „sufletul” membrilor gospodăriei și să atragă atenția oaspeților. Înainte de a lua o decizie, să luăm în considerare toate problemele care ne deranjează pentru ca modelul selectat să îndeplinească cerințele.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Scaune la modă sau confortabile?

Designul contemporan se concentrează pe soluții funcționale și elegante. Alegerea între confort și modă este una dintre principalele dileme ale cumpărătorilor. O problemă extrem de importantă este materialul din care este realizat mobila. Răsfoind modelele disponibile în categoria scaunelor moderne, de multe ori putem întâlni pielea atemporală, elegantă, iar în combinație cu umplutura corespunzătoare face ca mobilierul să corespundă presupunerilor noastre. Scaunele din piele pot deveni cu siguranță preferatele noastre! Un scaun din lemn cu o formă neconvențională trebuie să se simtă inconfortabil? Absolut nu! Este suficient să alegeți un scaun profilat corespunzător, atunci confortul odihnei va fi menținut. Totuși, dacă ne place un pic de nebunie și culoare, scaunele din plastic vor fi o alegere grozavă. În acest caz, selecția de forme și culori este uriașă. Un exemplu perfect în acest sens sunt scaunele în stil scandinav sau mansardă. Scaunele matlasate, care reflectă confortul și eleganța, vor fi, de asemenea, o alternativă interesantă.

Camera contează! sau cum să-ți alegi idealul

La amenajarea unui spațiu, merită să luați în considerare dacă modelul ales de scaun modern își va îndeplini funcția într-o cameră dată. În acest caz, stilul de viață pe care îl ducem, spațiul pe care îl putem aloca pentru scaune și designul produsului sunt importante. Mobilierul ar trebui să mulțumească ochii cu aspectul său original și să crească confortul odihnei. Scaunele moderne de sufragerie vor merge pe primul loc. Aceasta este o cameră în care petreci momente speciale cu familia ta sau mănânci un mic dejun rapid la ziarul tău preferat. Când avem o masă mare și o suprafață mică, va fi extrem de important să alegem scaune cu înălțimea potrivită, astfel încât să poată fi mutate cu ușurință sub blatul mesei. Pentru garsoniere, o alegere interesantă va fi scaunele de bar, care vor funcționa bine și în camere mici, la mansardă și lângă insula bucătăriei. Un concept comun este sala de mese deschisă spre living. Acest lucru ne poate oferi mai mult spațiu de manevră - atunci merită să combinați două tipuri de scaune. Această combinație va adăuga o gură de aer proaspăt spațiului și vă va permite să petreceți timpul într-un singur loc, indiferent de varietatea activităților tuturor membrilor gospodăriei.

Ce zici de scaune din velur?

Acum că am menționat cuvântul „cameră de zi”, este timpul să ne gândim la confort. Ni se poate părea că o încăpere atât de importantă ne impune să ne concentrăm pe clasice, dar în prezent preferăm scaunele moderne pentru living. Alegerea modelelor oferite este largă, așa că merită să alegeți o opțiune cu cotiere - nu trebuie neapărat să se potrivească sub blatul mesei ca în cazul scaunelor de luat masa. O soluție originală va fi utilizarea pouf ca un plus subtil care va crește semnificativ confortul odihnei, fiind în același timp o completare elegantă a amenajării sufrageriei. Îmi vine în minte încă un model interesant - un balansoar! Mulți oameni uită și subestimează atât utilizarea estetică, cât și cea practică a acestui tip de produs. Este suficient să alegem tapițeria, forma și culoarea potrivite pentru a face din piesa de mobilier locul nostru de odihnă preferat și așteptat după o zi lungă.

Arată-ți stilul! Artă clasică modernă sau artă pop?

Mobilierul ar trebui să reflecte sufletul nostru, abordarea vieții sau pur și simplu să ne bucure ochiul, atât al nostru, cât și al oaspeților noștri. În fiecare an, designerii concurează pentru a proiecta scaunul modern perfect. Piața mobilei este așadar plină de diverse soluții și stiluri. Alegerea nu este ușoară, așa că haideți să aruncăm o privire asupra conceptelor la care ajungem cel mai mult.

Scaunele clasice moderne, adică formele clasice combinate cu tehnici și materiale contemporane, au un stil sigur, dar extrem de la modă. Când căutați astfel de produse, merită să fiți atenți la detalii: tapițerie din catifea, picioare aurii sau argintii cu profil simplu, fără caneluri sau ornamente decorative, diferite tipuri de matlasare și cusături.

Arta pop nu este doar o direcție în artă, deși, fără îndoială, de unde vine inspirația pentru proiectarea acestui tip de mobilier, care sunt, fără îndoială, scaunele moderne. Culoarea joacă un rol important aici! Orice nuanțe suculente sunt binevenite, de preferință cât mai mult posibil. Când combinăm o culoare atât de îndrăzneață cu forma neobișnuită a scaunului, rețeta succesului este sigură!

To Top