Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Scaune din plastic

Scaunele din plastic sunt mobilier care sunt cel mai adesea asociate cu echipamentele de balcon. Modelele disponibile in oferta noastra surprind insa prin designul lor

frumos, care cu siguranta isi va gasi locul in interioare precum livingul si sufrageria. Produse semifabricate de înaltă clasă și forme interesante - scaunele din oferta noastră sunt un succes de aranjament!

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Available soon Scaun MARGOT culoare de grafit
  36%
  Scaun MARGOT culoare de grafit
  Special Price 86,95 RON Regular Price 134,95 RON
 2. Available soon Scaun MARGOT culoare alb
  41%
  Scaun MARGOT culoare alb
  Special Price 79,95 RON Regular Price 134,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Scaunele din plastic și numeroasele lor avantaje

Scaunele din plastic devin din ce în ce mai frecvente în casele noastre. Sunt perfecte atât pentru livinguri elegante, cât și pentru sufrageriile moderniste. Scaunele realizate integral sau parțial din plastic au multe avantaje! Scaunele cu adaos de plastic sunt ușoare, confortabile și ușor de curățat. În plus, sunt rezistente la apă și la condițiile meteorologice, datorită cărora funcționează bine nu doar acasă, ci și pe balcoane sau terase. Scaunele din plastic pentru sufragerie sunt cele mai populare din cauza ușurinței de curățare a murdăriei posibile. În comparație cu modelele tapițate, îndepărtarea murdăriei de pe suprafața acestora este mult mai ușoară și mai rapidă.

Scaune din plastic - un succes de design care captivează prin diversitate

Scaunele din plastic nu sunt doar o multitudine de valori funcționale, ci și un design frumos. Asocierea cu modele de grădină din plastic 100% nu este pe deplin potrivită aici. Modelele au produs în prezent surpriză prin designul lor divers. Scaunele industriale din plastic pentru sufragerie sunt adesea îmbogățite cu spații și picioare din metal lăcuit. Modelele scandinave atrag atenția datorită culorilor pastelate și a îmbinării abil de materiale artificiale cu materiale naturale, precum lemnul.

Scaunele din plastic din oferta noastră se vor potrivi cu ușurință atât în gusturile minimalistilor, cât și pe cei care caută forme originale și unice. Când am creat această categorie, am dorit să o facem cât mai diversă. Datorită acestui fapt, există atât scaune confortabile pentru sufragerie care combină designul clasic cu o multitudine de materiale plastice, cât și designuri tipic progresive, în care fiecare element este o reflectare a tendințelor și posibilităților de producție contemporane. .

Scaun din plastic - inspirații îndrăznețe pentru design interior

Scaunul din plastic are un potențial nelimitat. Poate fi aranjat aproape oriunde. În designul interior modern, modelele de acest tip sunt utilizate pe scară largă. Un plus la masa de sufragerie? Desigur! În plus, ca parte a unui astfel de sistem, nu trebuie să ne bazăm pe utilizarea unor scaune identice. Merită să introducem un vârf de eclectism într-un spațiu modernist. O modalitate eficientă de a obține un astfel de efect este utilizarea unui scaun de bucătărie din plastic în diferite culori. Putem paria pe un model anume sau pe mai multe modele complet diferite. Iată despre ce se referă estetica menționată - o combinație îndrăzneață de forme și culori fără restricții majore!

Scaun din plastic - posibilități nelimitate

Decorarea interioară cu scaune din plastic este o tendință care probabil va rămâne cu noi pentru totdeauna. Numeroase avantaje vizuale și funcționale fac din acest tip de scaun o alegere foarte populară pentru intimitatea casei. Deoarece plasticul și alte materii prime artificiale oferă posibilități nelimitate de producție, elementele de echipamente create cu ajutorul lor surprind și ne vor surprinde în continuare prin formele și alte calități. Așa că haideți să introducem scaune din plastic în diferite încăperi și să creăm aranjamente unice cu ele.

To Top