Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Scaune din piele

Eleganță, clasic și confort - acestea sunt trei cuvinte care descriu perfect scaunele din piele. Fără îndoială, le asociem cu materiale de înaltă calitate și precizie a

manoperei. De asemenea, se poate spune cu siguranță că se vor potrivi perfect în orice spațiu - de la o cameră de zi elegantă la birou cu patru colțuri. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modul de profilare a sezutului, culoarea tapiteriei si materialul din care va fi realizat cadrul. Odată ce adaptăm modelul la nevoile individuale, putem fi siguri că va rămâne cu noi mulți ani!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Scaun din piele, posibilități infinite

Subiectul pare simplu - scaunele din piele sunt o completare elegantă a aranjamentului de acasă. Totuși, dacă luăm în considerare varietatea stilurilor, materialelor și culorilor disponibile, luarea unei decizii pare a fi o provocare. Cum să nu înnebunești printre numărul de variante posibile? În primul rând, trebuie să decidem ce caracter va avea scaunul nostru de vis, pentru că pielea poate fi găsită atât în stilul scaunele scandinave, cât și în stil glamour. Este greu să găsești un produs realizat în întregime dintr-un singur material, așa că husa scaunului și cadrul vor fi realizate din materiale diferite. Cheia succesului este combinația lor corectă. Picioare metalice și tapițerie elegantă într-o culoare neobișnuită - nu este o extravaganță pură?! Vor exista și soluții pentru iubitorii de clasici. Spătarul din piele se va potrivi perfect cu cadrul profilat cu grijă. Atunci merită să pariezi pe nuanțe de maro, care vor crea o atmosferă caldă, familiară.

Piele naturală - material elegant și universal de ani de zile

Când ne gândim la piele, primul lucru care ne vine în minte este cu siguranță durabilitatea acesteia. În trecut, era singura resursă disponibilă. Strămoșii noștri și-au căptușit peșterile cu el și au creat vizuini. L-au folosit și ca îmbrăcăminte exterioară. De-a lungul anilor, utilizarea pielii și modul în care este prelucrată au evoluat semnificativ. În prezent, este considerat un material atemporal, elegant și durabil. Pielea naturală, pentru că vorbim despre ea, va fi perfectă ca tapițerie pentru scaune de sufragerie sau sufragerie. Scaunele de bar sunt soluția perfectă pentru garsonierele mici. Pielea tăbăcită cu precizie și o structură stabilă a cadrului este o rețetă pentru o piesă de mobilier stilată! Merită să echipați interiorul casei cu scaune confortabile și bine profilate. În plus, putem adăuga câteva pufe - această mică adăugare poate schimba cu ușurință fața camerei selectate.

Go eco, pielea artificială de pe scaune arată bine!

Aspectul pielii ecologice nu diferă uneori ca aspect de omologul său natural. Avantajele utilizării sale pot face ca alegerea să aducă o mulțime de beneficii fabricii noastre. Cu siguranță, mulți dintre noi ne este frică de durabilitatea acestui material, dar cu o îngrijire adecvată va fi la fel de durabilă ca pielea naturală. Cum să ai grijă de starea sa impecabilă? În primul rând, nu uitați să curățați și să impregnați în mod regulat stratul exterior. În acest scop, merită să obțineți produse dedicate și textile moi. Astfel de tratamente de îngrijire se repetă cel mai bine de câteva ori pe an. Dacă acest proces este problematic pentru noi, vă putem ajuta cu videoclipuri cu instrucțiuni disponibile pe web. Te concentrezi pe confort și stil? Atunci asigurați-vă că consultați fotoliile pentru petrecerea timpului liber Warto również wspomnieć o szerokiej gamie dostępnych barw. Sunt mult mai multe decât în cazul pielii naturale, ceea ce oferă multe posibilități de aranjare și design. Scaunele moderne sunt cu siguranță una dintre acele categorii în care poți folosi materialul într-un mod interesant, creând astfel o piesă de mobilier eficientă. Tapițeria din piele colorată a spătarului, precum și elemente precum pernele de scaun sau cotierele, vor prezenta perfect frumusețea acestui material și vor atrage multe priviri!

To Top