Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Scaune din lemn

Clasici atemporale, minimalism sau poate modernitate? Scaunele din lemn sunt mobilier care cu siguranță continuă să surprindă. Ele pot fi tratate cu succes ca o completare

funcțională a spațiului de luat masa sau un element decorativ cheie al sufrageriei - potențialul aici este nelimitat!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Scaune din lemn - pentru sufragerie și multe altele

O masă înconjurată de scaune este adesea piesa centrală a unui interior ales. Acest tip de compoziție creează un spațiu ideal încurajându-vă să petreceți timp cu familia sau cu oaspeții. Scaunele din lemn se potrivesc perfect cu diverse decoruri. Deși le asociem instinctiv în principal cu stilurile boho, clasice și rustice, scaunele din lemn disponibile în oferta noastră se încadrează ușor și în decorul industrial și chiar scandi! La crearea ofertei acestei categorii am dorit să listăm produse care să mulțumească atât fanii clasicilor, cât și oamenii care urmăresc ultimele tendințe. Datorită acestui fapt, suntem convinși că în magazinul nostru toată lumea va găsi un scaun din lemn potrivit viselor sale.

Scaune din lemn - cum să alegi modelul perfect?

Daca dorim ca un scaun din lemn sa fie nu doar o completare frumoasa a amenajarii alese, ci si un echipament functional, asigurand un confort ridicat, atunci trebuie sa fim atenti la cateva detalii. Este importantă întreaga structură a mobilierului, inclusiv înălțimea scaunului, adâncimea acestuia și forma spătarului. Elementele profilate corespunzător ale segmentului superior vă permit să adoptați o poziție confortabilă a corpului și să susțineți perfect părțile individuale ale coloanei vertebrale. Pentru persoanele cărora le pasă în mod deosebit confortul, recomandăm scaunele din lemn cu un plus tapitat sub formă de pernă. Scaunele de sufragerie trebuie să se potrivească nu numai gusturilor noastre estetice, ci și celor practice. La urma urmei, un loc este baza fiecărei cine de familie sau întâlnire cu prietenii. Petrecerile organizate în casele noastre durează uneori ore lungi, iar confortul membrilor gospodăriei și al oaspeților este de o importanță capitală!

Scaune din lemn pentru bucătărie și sufragerie

În spații precum bucătărie și sufragerie, scaunele din lemn funcționează excelent. Cu toate acestea, nu este vorba doar de valori estetice, ci și de cele practice. Modelele din lemn sunt de obicei finisate cu lac, ceea ce garanteaza ca suprafata este neteda si foarte usor de curatat. Echipamentul acestor interioare, din cauza consumului de mese și a gătitului zilnic în ele, este expus în mod deosebit murdăririi frecvente. Acesta este motivul pentru care scaunele din lemn funcționează atât de bine în acest tip de mediu. Îndepărtarea murdăriei este foarte simplă în acest caz, deoarece de obicei o cârpă umezită cu apă este suficientă pentru a îndepărta pata.

Clasic sau poate modern? Scaune din lemn pentru living

Indiferent de spatiul pentru care dorim sa alegem scaune din lemn, sa retinem ca caracterul lor universal se potriveste perfect cu diverse amenajari. Aspectul atractiv al mobilierului din lemn completează perfect sălile de mese cu referire la stilul scandinav, precum și camerele de zi bazate pe tendințe tipic moderne. Un mediu armonios pentru scaunul în cauză este, desigur, mobilier interior din lemn sau materiale asemănătoare lemnului. Să subliniem, însă, că scaunele din lemn pentru sufragerie pot fi o opțiune interesantă pentru a sparge climatul aspru al, de exemplu, a unui interior industrial. Materia prima naturala este extrem de recunoscatoare si placuta vizual. Oferă o impresie de căldură și o atmosferă de familie în confortul casei tale, așa că oriunde predomină austeritatea și răceala, funcționează perfect - de exemplu sub forma unui scaun elegant.

To Top