Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Scaune capitonate tapițate

Fiecare spațiu de acasă merită o amenajare unică care să-i sublinieze atmosfera unică. Merită să pariezi pe mobilier și accesorii stilate care vor încânta ochiul din prima

clipă. Scaunele matlasate tapițate sunt o idee excelentă pentru diversificarea și modernizarea stilului sufrageriei sau sala de mese. Selectate corect, acestea vor oferi celor patru pereți un caracter complet nou, reîmprospătat. Alege modelul tau preferat din oferta noastra si bucura-te de un interior la moda intr-o varianta extraordinara. Este foarte simplu!

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Scaun HORSAL culoare gri spre interior
  53%
  24h
  Scaun HORSAL culoare gri spre interior
  Special Price 292,95 RON Regular Price 622,95 RON
 2. Scaun HORSAL culoare maro spre interior
  63%
  24h
  Scaun HORSAL culoare maro spre interior
  Special Price 227,58 RON Regular Price 622,95 RON
 3. Scaun HORSAL culoare bej spre interior
  53%
  24h
  Scaun HORSAL culoare bej spre interior
  Special Price 292,95 RON Regular Price 622,95 RON
 4. Scaun SANAZ culoare cappuccino spre interior
  64%
  24h
  Scaun SANAZ culoare cappuccino spre interior
  Special Price 232,42 RON Regular Price 636,95 RON
 5. Scaun SANAZ culoare maro mediu spre interior
  63%
  24h
  Scaun SANAZ culoare maro mediu spre interior
  Special Price 235,69 RON Regular Price 636,95 RON
 6. Scaun SANAZ culoare maro spre interior
  56%
  24h
  Scaun SANAZ culoare maro spre interior
  Special Price 280,95 RON Regular Price 636,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

scaune-matlasate pentru orice interior

Alegerea mobilierului potrivit este o adevărată provocare, așa că merită să pariezi pe clasice atemporale care vor funcționa în multe sezoane viitoare. Ce să țineți cont atunci când luați decizii?

Cu siguranță ar trebui să acordați atenție câtorva aspecte importante, care includ:

 • calitatea înaltă a materialelor utilizate în producție,
 • manopera atentă,
 • design estetic și la modă,
 • confort în timpul utilizării,
 • îngrijire necomplicată.

Ceea ce merită de reținut este adaptarea produsului la nevoile curente ale tuturor membrilor gospodăriei. Modele complet diferite vor funcționa pentru un apartament mic de burlac decât pentru apartamente pentru familii cu copii. Scaunele matlasate pentru sufragerie vor separa spațiul de relaxare și de luat masa într-un mod funcțional. În absența unei camere separate, nu uitați să împărțiți interiorul în două zone care vor îndeplini cerințe complet diferite. Cu toate acestea, dacă sunteți un fericit proprietar al unei săli de mese, modelele de sufragerie vor fi o completare perfectă a amenajării!

Scaune matlasate - acest detaliu contează!

Scaune moderne este o combinație de design extrem de la modă și funcționalitate ridicată, care constă într-o serie de facilități practice. Producătorii acestui tip de produse se concentrează pe utilizarea unei varietăți de materiale, a unei game largi de culori și a unei forme originale. Materialele frecvent alese includ, printre altele: piele ecologică recent populară, velur catifea sau catifea de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, scaunele tapițate sunt extrem de durabile și durabile, precum și rezistente la factorii externi. Paleta de culori este, de asemenea, o problemă extrem de importantă.

Adăugați contrast cu o față de pernă colorată

Alegeți nuanțe discrete pentru a menține stilul clasic al interiorului - tonurile de gri sau bej vor funcționa excelent în stilizările tradiționale. Culorile intense, precum fucsia, verdele sau rosul, vor rupe stilat o aranjament monocromatic, usor minimalist. Merită să acordați atenție altor detalii folosite: matlasare la modă, construcție interesantă, scaun profilat și cotiere confortabile. Toate aceste elemente fac ca scaunul matlasat selectat sa raspunda asteptarilor dumneavoastra!

Cum să vă păstrați scaunele de luat masa în stare perfectă?

Îngrijirea corespunzătoare este un proces care vă va menține scaunele matlasate în stare perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Prin urmare, merită să petreceți câteva momente pe el - aspectul atractiv al mobilierului va fi o recompensă valoroasă. În funcție de materialul folosit pentru producție, alegeți tratamentele cosmetice potrivite. Nu uitați să curățați în mod regulat tapițeria de murdărie - o cârpă umedă și o rolă de haine vă vor ajuta. Poti folosi si detergenti specializati care vor lustrui subtil scaunul. De asemenea, nu uitați să curățați spațiul dintre matlasare - acesta este un loc deosebit de susceptibil la particulele de praf. Scaunele scandinave la modă se disting printr-o îngrijire aproape fără probleme, datorită căreia sunt folosite de bunăvoie nu numai în spațiile de acasă, ci și în spațiile utilitare și spațiile de birou . p>

To Top