Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Role de aluat

Nici o bucătărie bine echipată nu ar trebui să fie fără sucitor. Aplatizarea acestuia este o etapă importantă în pregătirea multor feluri de mâncare, precum găluște, aditivi,

de ex. paste sau produse de patiserie dulci. Gama largă a magazinului Restilo include nu numai sucitoare tradiționale din lemn, ci și modele și tăietoare din oțel destinate sarcinilor speciale. Cu ajutorul lor, aluatul va obține rapid și aproape ușor grosimea potrivită. Sortimentul nostru include numai sucitoare solide, de înaltă calitate, echipate cu mânere confortabile.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Role tradiționale și modele non-standard în Restilo

Oferim clienților noștri o selecție largă de diverse tipuri de role, de la modele tradiționale din lemn până la cele moderne cu grosime reglabilă a aluatului. Cu toate acestea, toate sucitoarele disponibile în magazinul nostru au în comun o durabilitate ridicată și un design la modă. Vă recomandăm suitoarele din lemn ergonomice, de încredere, care au fost folosite în bucătărie de generații și sunt încă foarte populare printre amatorii și amatorii de gătit și copt. O alternativă la acestea sunt rolele din silicon, a căror caracteristică caracteristică este greutatea redusă. Aluatul nu se lipeste de suprafata lor, ceea ce scurteaza timpul de rulare si faciliteaza semnificativ sarcina. Sucitoarele din oțel nu cu mult timp în urmă erau folosite numai în restaurantele mari. Din ce în ce mai des, însă, le poți întâlni în bucătăriile de acasă, unde sunt un element estetic al echipamentului lor.

Sucitoare din lemn - avantajele și dezavantajele lor

Sucitorul de lemn ocupa un loc special în bucătăria bunicilor și mamelor noastre. În ciuda progreselor, acest element al echipamentului de bucătărie încă nu a ieșit din uz. Se mai folosește la prepararea produselor de patiserie și a mâncărurilor gustoase. Rolele din lemn au proprietăți antibacteriene, dar nu sunt la fel de durabile ca modelele din oțel. În cavitățile rezultate se acumulează impurități greu de îndepărtat, ceea ce poate avea un impact major asupra nivelului de igienă în timpul coacerii și gătitului. Sucitoarele din lemn sunt, fără îndoială, ecologice. Captivează cu un design natural, potrivit pentru bucătăriile rustice, tradiționale și moderne. Când le folosiți, însă, trebuie să țineți cont de faptul că aluatul se va lipi de suprafața lor dacă nu îl stropiți cu făină în prealabil. Rolele din lemn sunt disponibile în oferta Restilo la prețuri foarte atractive. Nu pot fi spălate în mașina de spălat vase, dar datorită întreținerii corespunzătoare, păstrarea lor curată nu este o problemă.

Sucitoare din oțel - practice și durabile

Concurența pentru sucitoarele din lemn sunt modele din oțel a căror suprafață netedă nu necesită pudrare cu făină. Aluatul nu se lipește de el și, datorită rezistenței învelișului de oțel, nu există cavități în care s-ar putea acumula bacterii. Prin urmare, sucitoarele din oțel se disting printr-o durată de viață mai lungă. De asemenea, sunt mai ușor de păstrat curat decât modelele din lemn. Dotate cu manere ergonomice, acestea vor permite turtirea rapida si eficienta a aluatului. Pe piață există sucitoare din oțel inoxidabil cu mânere din lemn sau oțel. Acestea din urmă au fost create în principal pentru uz profesional. Oferta Restilo include modele cu mânere din lemn care vor aduce un pic de naturalețe și căldură în orice bucătărie.

Sucitoare reglabile cu grosime

Pentru un rezultat satisfăcător al rulării, merită să vă echipați cu o rolă specială cu grosime reglabilă. Datorită acesteia, aluatul va avea aceeași grosime în fiecare loc. În funcție de tipul de mâncare sau de coacere, sucitoarele reglabile cu grosimea pot fi reglate în consecință. Intervalul setărilor lor este de obicei de 2-8 mm. Datorită utilizării plasticului de înaltă calitate, păstrarea lor curată nu este o problemă. Sucitoarele pentru aluat cu grosime reglabilă sunt o alegere excelentă pentru oamenii avansați care cunosc secretele gătitului și coacerii, dar nu numai. Pot fi folosite si de bucatarii incepatori care doresc sa asigure un rezultat perfect la rulare. Magazinul Restilo oferă sucitoare moderne, cu grosime reglabilă, cu un design la modă și funcțional.

Sucitoare și tăietoare din silicon

Cel mai mare avantaj al rolelor din silicon este greutatea lor redusă. Aceste accesorii ușoare, de bucătărie, sunt considerate extrem de confortabile și estetice în același timp. Pot fi achizitionate in multe culori atractive care insufletesc si imbogatesc aranjamentul creat in bucatarie. Rolele din silicon fac rularea mult mai ușoară și mai puțin obositoare decât în cazul modelelor din materiale mai grele. Aluatul nu se lipește de ele, iar orice murdărie de pe suprafața lor poate fi îndepărtată cu ușurință la spălarea în mașina de spălat vase. Rolele din silicon nu sunt tot ce se găsesc în oferta magazinului Restilo. Vă recomandăm, de asemenea, tăietori de patiserie de încredere, datorită cărora vom crea pe suprafața sa cercuri, piepteni și găuri uniforme, care vor grăbi semnificativ prepararea produselor de patiserie sau a mâncărurilor.

To Top