Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Recipiente din plastic pentru alimente

În fiecare an, aproximativ 50.000 de tone de pungi de plastic ajung în ocean, iar acesta este doar vârful aisbergului, deoarece plasticul este peste tot unde mergem. De aceea

este atât de important să facem mici modificări care ne vor permite să reducem cantitatea de deșeuri produse. Primul pas poate fi renunțarea la ambalajele de unică folosință în favoarea seurilor de recipiente de bucătărie reutilizabile. Acest pas practic imperceptibil afectează starea Planetei și ne permite să economisim bani, extinzând prospețimea produselor alimentare depozitate. . Recipientele din plastic pentru alimente etanșe, reutilizabile pot fi luate cu noi la cumpărături sau folosite ca cutii portabile de prânz. Recipientele congelatoare pline cu fructe de sezon și banane coapte sunt o bombă de vitamine care poate fi transformată într-un bol de smoothie delicios cu un blender. Containerele de bucătărie din plastic disponibile în gama largă a magazinului nostru online diferă ca capacitate, design și dimensiune, dar au un lucru în comun: atenția la fiecare detaliu.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Containere din plastic pentru alimente – mod de organizare funcțională a bucătăriei

Desigur, pentru a fi complet zero deșeuri, ar trebui să renunți complet la ambalajele din plastic în favoarea vaselor din sticlă, dar datorită greutății și durabilității sticlei, este adesea o soluție mult mai rezonabilă de a folosi recipiente de bucătărie din plastic reutilizabile. Recipientele din plastic intretinute corespunzator pentru alimente ne pot servi mult timp. În plus, sunt suficient de ușoare încât să-i putem duce la cumpărături cu noi la un vânzător de legume sau o piață din apropiere, unde sunt disponibile produse vrac în greutate. Seturile multifuncționale de recipiente de bucătărie ne vor ajuta să creăm o cămară clară în care fiecare produs își are locul. Produsele etanșate precum: făină, zahăr, crupe, ierburi sau ceai vor rămâne proaspete mai mult timp și nu își vor pierde aromele.Folosind recipiente transparente din plastic pentru bucătărie, avem și un control real asupra consumului de produse selectate&oacute. ; în alimente. Recipientele din plastic pentru bucătărie, precum Keeepery disponibile în magazinul nostru, au dozatoare funcționale care facilitează măsurarea precisă a zahărului, fără teama că cea mai mare parte a produsului va ajunge în bol în loc de în bol podeaua. Pentru ca camara să nu se transforme într-o dezordine, merită să planificați cu atenție spațiul disponibil. Să începem prin a stabili pe ce rafturi vom plasa seturi de recipiente de bucătărie din plasticumplute cu crupe și făină. Merită să pregătim mici carduri cu descrieri care ne vor ajuta să împărțim cămara. În opinia noastră, merită să plasați cele mai grele vase și produse care nu ar trebui expuse la lumina soarelui pe rafturile cele mai de jos. Deasupra ar trebui amplasate cele mai des folosite produse, care să fie așezate în recipiente de bucătărie din plastic ușoare. O cămară astfel aranjată este o garanție că fiecare produs va fi mereu la îndemână, iar curățarea. ne va lua literalmente un moment.

Ce să țineți cont atunci când alegeți recipiente din plastic pentru bucătărie?

Avem rămășițe de sos bolognese după cină, iar după o petrecere de aniversare briose individuale și o bucată de tort, pentru ca toate aceste delicatese să nu-și piardă gustul, trebuie păstrate. în mod corespunzător. În acest scop, putem folosi recipiente de plastic pentru bucătărie. În cazul dulciurilor de casă, vor fi utile recipiente etanșe, precum recipient pentru alimente și brioșe PAOLO sau recipient pentru tort rotund, plat EMILIO. Dulciurile de casă introduse în ambalaje profesionale nu își vor pierde aroma și vor vizita oaspeții într-o stare neschimbată. Recipientele din plastic pentru alimente disponibile în magazinul nostru sunt realizate din materiale plastice igienice, complet neutre în raport cu alimentele depozitate. Datorită acestui fapt, putem fi siguri că mâncărurile noastre preferate nu își vor pierde gustul unic. Atunci când decideți asupra un set de recipiente de bucătărie, merită să alegeți unul care constă din feluri de mâncare de diferite dimensiuni, care vă permite să porți mâncarea după cum este necesar. În plus, un set precum mini container pătrat FRESHBOX, 3 bucăți poate fi congelat în congelator. În cazul recipientelor de bucătărie din plastic, capacele etanșe sunt foarte importante, care împiedică scurgerea lichidelor din interior. Recipientele din plastic pentru alimente pot fi luate oriunde. Putem pune în ele un al doilea mic dejun sau fructe și legume mărunțite, care vor acționa ca o gustare sănătoasă. Setul de recipiente de bucătărie din plastic trebuie ales în diverse culori, dimensiuni și forme, datorită cărora putem fi siguri că vor fi potrivite pentru depozitarea diferitelor tipuri de alimente și nimic nu va fi irosit în bucătăria noastră!

Seturi funcționale și utile de recipiente de bucătărie pe care le putem lua cu noi peste tot

Seturile de recipiente de bucătărie, contrar aparențelor, vor funcționa nu numai în bucătărie. Aruncate într-o pungă de cumpărături din pânză, acestea vor fi utile la cumpărături în supermarket. Alegând magazine de unde putem cumpăra produse în funcție de greutate, putem reduce cantitatea de deșeuri produse și putem economisi bani, deoarece pastele sau nucile vândute în vrac sunt de obicei mai ieftine decât produsele ambalate din fabrică. În plus, în timpul unor astfel de cumpărături, putem cumpăra câte alimente avem nevoie în acest moment. Recipientele din plastic pentru alimente pot fi folosite și ca recipiente de congelare. Dacă sunt mici, putem păstra în ele bulion de casă sau resturi de legume, care ne vor fi utile pentru prepararea pateului de legume. Recipientele pentru congelator sunt potrivite și pentru crearea de deserturi cu înghețată. În recipientele din plastic de bucătărie putem împacheta prânzul pentru cei dragi să muncească, ba chiar să transportăm preparatele pregătite de noi în ele, pentru a le mânca împreună în luncă. Seturile de recipiente de bucătărie sunt perfecte nu numai pentru depozitarea alimentelor, dar puteți pune în ele și lichide de spălat vase făcute singur sau obiecte mici, cum ar fi șuruburi sau un ac cu fir. Nu uitați că seturile de recipiente de bucătărie cu conținut neobișnuit sau periculos ar trebui să fie semnate și să nu fie la îndemâna copiilor!

Seturi de coșuri de bucătărie reutilizabile din plastic

Recipiente adecvate din plastic pentru alimente vă protejează alimentele de contaminanții externi. Amplasate într-un recipient de plastic pentru bucătărie legume sau lactate. mai încet se strică. De ce? Recipiente de bucătărie din plastic acționează ca un tampon, separând produsele alimentare de lumina soarelui, umiditate și temperaturi ridicate. Datorită acestui fapt, putem fi siguri că procesele de fermentație au loc mai lent și alimentele noastre rămân proaspete mai mult timp. Produsele alimentare transferate după cumpărături din pungi de unică folosință în un set de recipiente din plastic de bucătărie nu trec prin așa-numitul „plastic”; mirosul. De asemenea, putem evalua mai ușor cât de mult produs este în recipientul de bucătărie din plastic și să mergem la cumpărături la momentul potrivit. Recipientele din plastic de bucătărie sunt, de asemenea, o soluție excelentă pentru produse intens parfumate, cum ar fi brânzeturile franțuzești sau mezelurile esențiale. Dacă ați mâncat mai puțin într-o anumită săptămână decât era planificat, puneți alimentele într-un recipient congelator și congelați-o pentru mai târziu. Recipientele congelatoare vor funcționa bine și pentru bananele cu pete maro, care, atunci când sunt amestecate, vor servi drept bază pentru un bol pentru smoothie. Pe site-ul nostru web există o gamă largă de un setórecipiente de bucătărie din plastic, motiv pentru care fiecare dintre noi este capabil să introducă în viața noastră un deșeu rezonabil.

To Top