Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Rafturi suspendate

Rafturile suspendate sunt elemente mici de echipament care sunt răspunsul la multe probleme comune pe care le întâlnim adesea în viața de zi cu zi. Întindem mâna spre ele atât

când se dovedește că pereții ni par prea goli, cât și când dorim să câștigăm spațiu suplimentar pentru a depozita obiecte mici. Un accesoriu practic a încetat de mult să mai ia forma unei plăci clasice cu unghi. Astăzi, rafturile oferite ne surprind prin forme și funcții suplimentare, iar de multe ori, datorită unui design interesant, sunt și un decor extraordinar.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Raft BUDDY
  24h
  Raft BUDDY
  198,95 RON
 2. Raft ERGO
  24h
  Raft ERGO
  142,95 RON
 3. Raft EROS
  24h
  Raft EROS
  59,95 RON
 4. Raft ALVA
  38%
  24h
  Raft ALVA
  Special Price 66,03 RON Regular Price 105,95 RON
 5. Raft ALUVIA
  24h
  Raft ALUVIA
  145,94 RON
 6. Raft ERGO
  24h
  Raft ERGO
  218,95 RON
 7. Raft ERGO
  24h
  Raft ERGO
  209,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Rafturi de cărți și multe altele

Mobilierul din casele noastre are adesea o funcție principală atribuită în mediul înconjurător. Fără îndoială că garderoba este folosită pentru depozitare, în timp ce umerașul este folosit pentru agățarea diferitelor tipuri de articole textile. Cu toate acestea, problema nu este atât de evidentă când vine vorba de rafturi de perete. O adăugare discretă poate fi folosită în mai multe moduri. De obicei punem cărțile noastre preferate și accesoriile mici pe o suprafață plană. Decoratorii de interior manifestă cu nerăbdare potențialul mobilierului într-un mod ușor diferit de mulți ani. Rafturile suspendate amplasate in locuri vizibile sunt locul perfect pentru aranjarea decoratiunilor. Suprafața deschisă face ca tot ceea ce decidem să punem pe ea să fie vizibil pentru toată lumea, atât pentru noi, cât și pentru oaspeții care ne vizitează casa. Deci, merită să profitați de acest fapt. Aranjați lucrurile așezate pe un dulap deschis într-un mod estetic și atractiv din punct de vedere vizual. Poate fi o idee grozavă să includeți o plantă suplimentară sau un cadru cu o fotografie de familie. Datorită acestui fapt, întregul va căpăta o nuanță armonioasă și va îmbogăți foarte mult decorul camerei de zi sau alt interior.

Pătrate și triunghiuri, adică rafturi geometrice suspendate

Rafturile de perete produse cu ani în urmă erau de obicei caracterizate de o formă foarte simplă, în care puteam vedea o placă netedă și elemente de montare. Clasicul nu se demodează niciodată, motiv pentru care modelul menționat mai sus este încă unul dintre cele mai populare și alese de bunăvoie. Cu toate acestea, este imposibil să nu menționăm tendințele contemporane pe care se bazează producătorii de mobilier și accesorii pentru interiorul casei. Rafturile moderne disponibile pe piață surprind cu o multitudine de forme și structuri bine gândite. Nimeni nu este surprins de modelele industriale geometrice cu rame metalice delicate și accente de lemn. Fanii stilului scandi cu siguranță nu vor fi indiferenți față de variantele bazate pe alb, în care minimalismul este combinat cu funcționalitatea și aspectul atractiv. Deși rafturile suspendate sunt doar un plus, ne dorim să se potrivească perfect cu aranjamentele noastre. La Restilo, știm cât de diferite pot fi gusturi. De aceea oferta noastră include modele cu o structură extrem de decorativă, precum și cele simple, perfecte pentru interioare moderne.

Rafturi colorate

Datorită formelor și culorilor interesante, rafturile de perete pot fi folosite și ca formă de decor. Dacă vrem să adăugăm câteva culori împrejurimilor într-un mod neconvențional, să ajungem la un model caracterizat printr-o nuanță interesantă. În interioarele industriale dominate de o paletă de culori monocromatică bazată pe gri, rafturile suspendate colorate vor arăta foarte atractive. Vor deveni un accent clar care va adăuga o atmosferă modernă întregului mediu. Această metodă este un truc grozav care merită folosit în toate camerele casei noastre. Pe lângă aspectul vizual, putem conta desigur pe latura practică asociată cu spațiul suplimentar de depozitare. În funcție de model, designul poate facilita aranjarea diferitelor elemente. Formele interesante nu sunt doar importante din punct de vedere vizual, ci și funcționale. Compozițiile interesante cu mai multe elemente vor atrage atenția tuturor oaspeților și vor garanta posibilitatea de a pune deoparte accesoriile de diferite forme. În oferta noastră, multe rafturi pe perete vă vor surprinde cu siguranță cu o linie neobișnuită.

Montarea rapidă a raftului pe perete

Incorporarea unui raft cu cărți în interiorul unei case pare a fi o chestiune simplă și evidentă. Alegem un loc și facem asamblarea. Dacă vrem să obținem cel mai bun efect, atunci merită să luăm în considerare puțin mai mult înainte de a introduce adăugarea în mediul nostru. Să luăm în considerare două aspecte: practic și estetic. Raftul de perete trebuie sa arate atractiv, dar in acelasi timp trebuie amplasat intr-un spatiu in care sa avem acces usor – mai ales daca dorim sa il folosim in fiecare zi. Să aruncăm o privire critică asupra locului în care urmează să fie instalat mobilierul și să ne gândim ce înălțime a raftului este optimă? Parametrul trebuie adaptat nevoilor utilizatorului. Dacă ne pasă de utilizarea confortabilă și fără probleme, să ne concentrăm asupra nivelului indicat de gama de mișcare a mâinilor și antebrațelor. Modelele disponibile în oferta noastră sunt vândute în seturi cu toate elementele de montaj necesare, astfel încât să putem lăsa deoparte orice griji legate de problemele în această problemă.

Raft practic de perete

Dorind să aducem ordine și ordine armonioasă în împrejurimile noastre, apelăm la mobilier care ajută rapid la organizarea spațiului. Rafturile de cărți par a fi un element obligatoriu pentru fanii lecturii bune, dar nu toată lumea își poate permite să le aranjeze. În cazul în care dimensiunea interiorului este o limitare, merită să apelați la un echivalent inteligent al elementului de echipament menționat mai sus - un raft suspendat. Structura suspendată de dimensiuni mici nu numai că nu ocupă spațiu pe podea, dar permite și dezvoltarea atractivă a pereților goali. Selectat în conformitate cu nevoile și preferințele estetice individuale, are un efect pozitiv asupra designului interior. Decoratiunile pentru dormitor și alte colțuri din casă nu trebuie să fie pur decorative. La Restilo, ne concentrăm pe soluții care combină funcționalitatea și designul frumos care te face fericit în fiecare zi. Mobilierul și accesoriile pe care le oferim nu sunt doar elemente de înaltă clasă ale echipamentelor de zi cu zi, ci și un cadru atemporal pentru întregul mediu.

To Top