Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Rafturi pentru cărți

Nu toți dintre noi trebuie să fim iubitori de literatură bună pentru a colecta obiectele preferate. Rafturile de cărți funcționează bine nu doar ca spațiu reprezentativ pentru
afișarea unei colecții de volume, structura pe mai multe niveluri servește și mediul nostru în multe alte moduri. Fanii soluțiilor funcționale aranjează acest echipament practic oriunde lipsește o zonă de depozitare convenabilă. Bibliotecile moderne pot fi astfel compuse liber în orice spațiu al casei noastre.
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Raft ERGO
  24h
  Raft ERGO
  155,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Raft cu mai multe niveluri pentru sarcini speciale

Deși numele mobilierului indică în mod clar funcția de depozitare și afișare a cărților, biblioteca din lemn a încetat de mult să fie folosită doar ca bibliotecă la îndemână. Designul deschis în mai multe etape oferă utilizatorului mii de posibilități pe care toată lumea le poate descoperi și adapta preferințelor și nevoilor individuale. La Restilo, știm cât de importantă este multifuncționalitatea - în zilele noastre este adesea apreciată în egală măsură cu calitatea produsului sau designul. În zilele noastre, așteptăm foarte mult de la mobilierul selectat. Suntem dornici să căutăm noi opțiuni de utilizare a accesoriilor și a mobilierului interior, iar efectele unor astfel de activități dau adesea rezultate interesante și practice. Biblioteca nu face excepție! În funcție de design, poate funcționa mai bine în spații diferite și în moduri ușor diferite. Depinde mult de abordare și creativitate, pentru unii o piesă de mobilier va funcționa doar ca spațiu pentru aranjarea accesorii de bucătărie, alții vor vedea cu ușurință potențialul unui decorarea dormitorului.

Biblioteca modernă pentru living

Sufrageria este interiorul în care amenajăm cel mai adesea rafturi de cărți. Mai ales aici, ca în orice altă locuință, ne pasă de prezentarea atractivă și armonia întregii compoziții. Lipsa ușilor care să acopere interiorul structurii este așadar atât un avantaj, cât și un dezavantaj. Necesită menținerea ordinii pe rafturi individuale. În opinia noastră, acest fapt merită să fie folosit cu înțelepciune. Dacă decidem să expunem volumele noastre preferate, atunci vă recomandăm să adăugați câteva decorațiuni stilate în compoziție. Un astfel de aspect va încânta ochiul și va adăuga eleganță întregului împrejurimi, fiind în același timp un finisaj îngrijit. Prin urmare, un raft cu cărți poate fi nu doar un spațiu practic de depozitare, ci și un decor interesant care decorează întreaga cameră.

Spațiu practic de depozitare - o bibliotecă mică pentru baie

Știm deja că camera de zi este locul în care raftul de cărți este un element important de echipare. Cu toate acestea, merită să subliniem încă o dată că piesa de mobilier poate fi aranjată absolut oriunde, inclusiv baie. O baie este un spațiu în care de multe ori ne lipsește o zonă convenabilă în care să punem gadget-uri la îndemână, produse cosmetice și mici accesorii. O bibliotecă mică se poate dovedi a fi un element care nu numai că va rezolva problema menționată, ci va oferi și beneficii suplimentare. Structura mică se va potrivi chiar și într-o zonă foarte limitată. Oferta noastră include variante care răspund nevoilor diferite, astfel încât fiecare să poată alege opțiunea care funcționează cel mai bine într-un anumit mediu. Atunci când alegeți o bibliotecă pentru un spațiu cu condiții specifice, precum umiditatea crescută, trebuie acordată o atenție deosebită materialelor din care a fost realizat mobilierul. Lemnul și oțelul pot fi deteriorate dacă suprafața nu este tratată corespunzător. La Restilo, oferim doar echipamente de top care vor funcționa chiar și în astfel de circumstanțe.

Raft închis

Biblioteca se caracterizează printr-o structură deschisă cu mai multe niveluri. Cu toate acestea, nu toți ne dorim ca articolele depozitate pe rafturi să rămână vizibile. Oaspeții care ne vizitează vor observa imediat orice tulburare care poate afecta negativ percepția vizuală a întregului mediu. Nu oricine este un perfecționist căruia îi place să aibă dreptate și asta e în regulă. În acest caz, vă recomandăm să luați în considerare o alternativă specifică la piesa de mobilier descrisă. Biblioteca vă permite să depozitați în mod convenabil articole de diferite dimensiuni. Tot ceea ce va fi plasat în el poate fi apoi închis folosind ușa. Oferta noastră include și modele care combină caracteristicile ambelor aceste mobilier. In constructia unor astfel de variante se vede atat un spatiu deschis, perfect pentru amenajarea decoratiunilor si expunerea accesoriilor preferate, cat si un segment inchis. De remarcat sunt și rafturile pentru agățat cărți, care sunt cea mai bună soluție pentru interioare cu o suprafață mică. Nu ocupă spațiu pe podea, ci folosesc doar spațiul de pe pereți, care oricum este de obicei liber.

Mobilier multifuncțional pentru sufragerie și multe altele

Un raft pentru cărți este una dintre acele piese de mobilier care poate fi folosită în toate camerele. Pe langa aspectul pur practic legat de posibilitatea de depozitare, ne ofera mult mai multe beneficii. Tendințele contemporane în mobilier și design interior se bazează nu numai pe crearea de compoziții atractive din punct de vedere vizual, ci și funcționale, în care viața de zi cu zi este mai simplă și chiar mai plăcută. Când ne aranjam cei patru pereți, să ne amintim că „diavolul este în detalii”. Să compunem creativ treptele individuale ale rafturilor noastre, pentru că abia atunci putem conta pe un efect spectaculos. Cu toate acestea, dacă ne este teamă de dificultăți în menținerea unei ordini imaculate, atunci o bibliotecă este cea mai bună alternativă care oferă liniște sufletească și ordinea dorită.

To Top