Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Rafturi de baie suspendate pe perete

Bunătatea în baie este ceva la care majoritatea dintre noi visează. Pentru a obține efectul dorit, este suficient să aveți grijă de un sistem de depozitare funcțional, care

include cu siguranță rafturi de baie. Elementele mici atârnate pe pereți permit o organizare inteligentă a spațiului.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Rafturi suspendate pentru baie - cum să aranjați spațiul pentru o medalie?

Detergenți, produse de igienă, accesorii de machiaj - există o mulțime de lucruri în baie care merită organizate inteligent și estetic. Cu toate acestea, cum să depozitați toate aceste elemente, astfel încât totul să fie întotdeauna la îndemână, dar în același timp să nu aglomereze spațiul? Răspunsul este foarte simplu și este un sistem de stocare pe măsură. Dulap sub chiuvetă cu sertare sau rafturi practice se potrivesc cu multe articole. Merită să localizați tot ce este bun, astfel încât să rămână la vedere. Toate acele piese pe care vrem să le avem mereu la îndemână, să le punem în locuri ușor accesibile. Rafturile de baie sunt utile pentru asta. Le putem instala aproape oriunde! Structura suspendată nu ocupă spațiu pe podea, deci este o soluție perfectă pentru încăperile mici.

Rafturi suspendate pentru baie - ce material este cel mai bun?

Când alegeți mobilier pentru baie, ar trebui să fiți întotdeauna atenți la condițiile specifice care predomină în această cameră. Primul element care merită atenție este materialul din care sunt realizate rafturile și dulapul de baie. Materialul trebuie să fie rezistent la niveluri ridicate de umiditate din aer. Prin urmare, modelele din oțel inoxidabil, sticlă, lemn tratat corespunzător sau placă laminată vor fi perfecte aici. Un avantaj important al acestor materiale este durabilitatea și rezistența la deteriorări minore.

Tipuri de rafturi pentru baie

Un alt element important este forma și tipul raftului de baie. Cele mai populare modele includ:

  • plat, clasic;
  • cu o jantă;
  • colț;
  • cu cârlige sau un suport pentru prosoape de baie;
  • poveste;
  • ajurata.

Oferta noastră include variante care combină adesea diferite caracteristici. Datorită acestui fapt, alegerea echipamentului perfect pentru baie este foarte simplă. Ce model este cel perfect? Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie în primul rând să ne gândim la scopurile pentru care dorim să folosim raftul de baie suspendat selectat. Este evident că pe el vor fi stocate diverse elemente - dar să evaluăm dacă vor fi mari și grele, sau poate dimpotrivă. Alegerea optimă este aceea în care structura corespunde perfect nevoilor noastre.

Instalarea unui raft suspendat pentru baie

Locația de instalare a raftului de baie trebuie ajustată pe două aspecte - elementele care vor fi organizate pe suprafața acestora, precum și dimensiunea încăperii în care vor fi amplasate. Dacă pe blaturi sunt mici produse cosmetice, necesare la îndemână, să ne concentrăm pe localizarea mobilierului pe perete lângă oglinda. În cazul în care suprafața raftului va conține doar decorațiuni și alte accesorii de baie, putem decide să o montam într-un loc ceva mai îndepărtat.

Raft de baie suspendat ca parte integrantă a amenajării

Rafturile suspendate, la fel ca toate celelalte mobilier, servesc adesea în casele noastre de mulți ani. De aceea credem că este bine să alegem modele atemporale care să se armonizeze cu mobilierul întregii încăperi.  Culorile universale, dominate de alb, negru și maro, sunt întotdeauna alegerea potrivită! Sticla gri și incoloră se potrivește bine cu o varietate de stiluri și teme de culoare. Prin urmare, dacă nu suntem convinși de alegerea unei anumite variante, să lăsăm la una dintre opțiunile enumerate. Este o soluție sigură pe care cu siguranță nu o vom regreta!

 

To Top