Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Rafturi de baie

Baia este un interior care se caracterizează adesea prin spațiu limitat. Pentru a organiza bine spațiul, ajungem la culmile creativității și ne străduim pentru o amenajare a

mobilierului extrem de bine gândită. O cameră bine planificată este cheia succesului, care este confortul funcționării de zi cu zi. Cu toate acestea, merită subliniat că chiar și cea mai strălucită aranjare a elementelor de echipament poate să nu aducă efectul dorit dacă echipamentul selectat se dovedește a fi nepractic. Rafturile pentru baie sunt o componentă esențială a oricărei amenajări funcționale. Acest tip de mobilier este de neînlocuit, deoarece datorită lui putem organiza toate accesoriile la îndemână.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Raft practic pentru baie

Practicitatea mobilierului este influențată în primul rând de design. Formele gândite ne pot surprinde cu funcții ascunse care măresc confortul utilizării. Un raft pentru baie este un element al mobilierului interior, care este destinat în principal să permită organizarea comodă a electrocasnicelor mici și a accesoriilor la îndemână. Producătorii de diferite modele uimesc cu o abordare diversă a designului. Varietatea variantelor individuale ne oferă posibilitatea de a alege soluția optimă. Așadar, la ce ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți un raft pentru baie? În primul rând, merită să vă întrebați ce sistem ne pasă. Rafturile deschise sau coșurile extensibile vor funcționa cel mai bine în împrejurimile noastre? Un sfat util poate fi să specificați dacă gadgeturile mici sau echipamentele puțin mai mari vor fi păstrate în interiorul camerelor. În primul caz, o poliță de baie cu sertare, dotată cu compartimente suplimentare, poate fi o soluție grozavă. Pe de altă parte, în cazul articolelor mari, alegeți un model cu adâncituri spațioase.

Raft de baie din lemn

Când alegeți rafturi de baie pentru interiorul casei, merită să acordați atenție materialelor din care sunt realizate. Pe lângă aspectul legat de aspect, este important și datorită proprietăților materiilor prime individuale. Dacă vrem să plasăm o piesă de mobilier în sufragerie, dormitor sau hol, ne putem baza doar pe designul produsului. În cazul amenajării în baie, este bine să faceți cunoștință cu compoziția materialului, deoarece aici nu pot funcționa toate materialele. Camera menționată este expusă la umiditate și vapori de apă, prin urmare, lemnul sau metalul care nu a fost protejat corespunzător poate fi deteriorat ireversibil. Asta nu înseamnă însă că trebuie să renunțăm la variantele din materii prime naturale. Este suficient sa protejam corect suprafata pentru a ne putea bucura de un model de baie stilat din lemn.

Raft îngust de baie pentru stil scandinav

Nu se poate nega că dimensiunea mobilierului pe care îl alegeți contează. Dimensiunea este de o valoare deosebită atunci când se amenajează un spațiu mic în care fiecare metru pătrat este la o primă. Din fericire, în oferta noastră o mică bibliotecă pentru baie te va surprinde prin mai mult de un aspect. Sortimentul disponibil în galerie abundă în modele înguste, perfecte pentru umplerea golurilor dintre dispozitive, precum și pe cele verticale, concepute pentru spații înguste. Un alt element, nu mai puțin important, este, desigur, designul produsului. Consistența compozițiilor create este importantă pentru tot mai mulți gospodari. Încercăm să ne asigurăm că interioarele noastre sunt caracterizate de armonie. Daca vrei sa iti organizezi un pic hala industriala, pune-ti o biblioteca metalica cu rafturi din lemn. Rama neagră și accentele maro sunt decorul industrial prin excelență, motiv pentru care este cea mai bună soluție. Faceți același lucru atunci când dormitorul dvs. scandinav are nevoie de o anumită organizare. Modelul din bambus vă va surprinde prin luminozitatea și nuanța grațioasă care se vor îmbina perfect cu paleta de culori strălucitoare, tipică esteticii scandi.

Baie funcțională cu Restilo

Rafturile sunt un element de neînlocuit al echipamentului care funcționează bine în orice spațiu de acasă. Cu ce altceva merită să echipează baia pentru a o face nu doar elegantă, ci și funcțională? Un plus neevident de care uităm adesea sunt coșurile de rufe. Acestea permit colectarea comodă și estetică a tuturor hainelor și țesăturilor care urmează să fie curățate. Oamenii care prețuiesc ordinea imaculată vor acorda cu siguranță atenție modelelor cu două camere care facilitează segregarea hainelor albe și colorate. Pe langa aspectul practic, merita sa ai grija si de armonia mediului inconjurator. Deoarece detaliile sunt cele care au un impact enorm asupra percepției vizuale finale a interioarelor noastre, decorațiunile pentru baie sunt o parte importantă a etapei de finisare. Se pare că încăperile destinate îngrijirii zilnice nu necesită utilizarea decorațiunilor - nimic nu ar putea fi mai greșit. Spațiul menționat mai sus, ca oricare altul, ar trebui să fie și el îmbogățit cu detalii interesante care să adauge un pic de atmosferă și eleganță. În opinia noastră, acestea nu trebuie să fie pur și simplu elemente decorative. Umerașul de perete într-o formă interesantă va îndeplini două funcții - decorativ și practic!

To Top