Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pungi pentru micul dejun

Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Unii dintre noi pregătim o porție hrănitoare de legume și fructe imediat după trezire. Alții preferă să aștepte până

când corpul se trezește puțin și să mănânce după două-trei ore. Alții mănâncă două mic dejun! Oricum, indiferent de grupa din care facem parte, trebuie sa recunoastem un lucru, este bine sa ai un mic dejun tip bufet in bucataria ta. O pungă de mic dejun vă va fi utilă mai ales atunci când doriți să luați cu dvs. un mic dejun la pachet.Sandvișurile învelite în folie alimentară, datorită structurii delicate a pâinii, se pot deteriora cu ușurință. La fel ca fructele aruncate într-o pungă, sub influența celei mai mici presiuni, pot elibera sucuri și pot face mizerie mare. Folosind recipiente de mic dejun ne vom proteja de dezastrele nutriționale mai mici și mai mari. Vă invităm să vă familiarizați cu sortimentul magazinului Restilo. Veți găsi două grupe principale de produse: saci de mic dejun - pungi de mic dejun pentru copii, pungi de prânz pentru adulți, pungi de prânz pentru școală, pungi de prânz cu compartimente și recipiente pentru mic dejun - recipiente de mic dejun pentru copii și recipiente de mic dejun cu compartimente.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cutie de prânz pentru copii/Cutie de prânz pentru copii: pe care să o alegeți?

O modalitate de a fi un mâncător agitat? Mic dejun colorat! Cel mai bine decorat cu imagini amuzante cu personajele tale de desene animate preferate, flori, câini și pisici. Acest tip de recipiente pentru mic dejun pentru copii va atrage atenția copilului nostru în câteva momente și îl va încuraja să deschidă cutia de prânz, iar asta este jumătate din luptă! Deci, ce altceva trebuie făcut pentru ca întregul proiect să reușească? Este suficient să adăugați fructe proaspete la mic dejun pentru copii la alegerea noastră (acestea pot fi felii de banane, struguri singuri, sferturi de kiwi), sandvișuri pre-preparate (cu cât mai colorate - cu atât mai bine). ; în opinia copilului nostru, sandvișuri utile în formă de inimă sau stea) și gustări sănătoase (de exemplu, morcovi tăiați felii sau bucăți de țelină). Un astfel de mic dejun pentru copiimulticolor, gustos, îl va face pe bebelușul nostru să aștepte cu nerăbdare al doilea mic dejun! Cine știe, poate datorită unui mic dejun pentru copii atât de inteligent pregătit, este al doilea mic dejun care va deveni masa preferată a copilului nostru? Rămânând o clipă la subiectul recipientelor pentru mic dejun pentru copii. Magazinul nostru oferă multe tipuri de recipiente pentru mic dejun pentru copii. De remarcat, însă, sunt recipientele pentru mic dejun pentru copii - Recipiente sănătoase pentru 2 Mic dejun - Dino - 3 buc. Sunt disponibile în trei variante de culoare - violet, verde și albastru. Fiecare cutie de prânz pentru copii Dino este decorată cu o imagine a unei familii zâmbitoare de dinozauri. Acest tip de ofertă de mic dejun va atrage în special micii exploratori.

Mic dejun gustos în pauză? Doar cu prânzul școlar!

Nu cred că nimănui îi place monotonia. Deoarece chiar și cântecul tău preferat poate deveni plictisitor, nimeni nu ar trebui să fie surprins că, în timp, preparatele noastre preferate ar putea înceta să mai fie gustoase. Este exact la fel cu sandvișurile consumate în fiecare zi la școală. După ceva timp, noi (sau copiii noștri) s-ar putea să visăm la o schimbare. De aceea, tuturor elevilor și părinților lor li se recomandă să cumpere un mic dejun la școală. Cutia de prânză școlară nu va găzdui doar sandvișuri cu șuncă și brânză pregătite în prealabil. Putem încadra cu ușurință un al doilea mic dejun elegant în el. Ce? Depinde doar de imaginația noastră. Putem fi tentați să facem mini tortilla cu o zi înainte și să le punem în cutia de prânz de la școală împreună cu un sfert de lămâie după gust. Putem opta și pentru clătite din făină integrală de grâu și fructe proaspete. O propunere interesantă este și brânza de vaci cu legume de sezon. Puneți-l într-un recipient special, apoi puneți câteva felii de pâine sau o baghetă franțuzească tăiată bucăți în cutie de prânz pentru școală și... este gata.

Nuncher cu compartimente vs. Cutii de prânz cu compartimente

Este imposibil să-ți imaginezi că iei micul dejun la școală sau lucrezi în multe recipiente mari deodată. În primul rând, ar fi extrem de nepractic, în al doilea rând, cum am încadra toate aceste bagaje într-o geantă de mână sau un rucsac obișnuit? Pentru a vă facilita depozitarea celui de-al doilea mic dejun, am decis să extindem oferta magazinului online Restilo cu cutii pentru mic dejun cu compartimente și recipiente pentru mic dejun cu compartimente. Care este diferența dintre ele? Și cum se aseamănă? Ei bine, cutiile de mic dejun au de obicei un capac atașat pe partea laterală a recipientului. Containerele de mic dejun cu compartimente, pe de altă parte, putem dezasambla cu ușurință în părți. Ambele soluții au avantajele lor. În primul rând, atunci când decideți să cumpărați o cutie de prânz cu compartimente nu trebuie să vă faceți niciodată griji că pierdeți capacul. Alegând recipiente de mic dejun cu compartimente putem scoate fiecare element separat și îl curățăm foarte bine. Acum că am discutat despre diferențe, să trecem la asemănările dintre cutiile de prânz cu compartimente și cutiile de prânz cu compartimente. Ei bine, atât cutiile de prânz cu compartimente, și cutiile de prânz cu compartimente sunt ușoare, etanșe și perfecte pentru depozitarea alimentelor.

Mic dejun (nu numai) pentru adulți

A fost ceva despre mic dejun pentru cei mici. De asemenea, v-am povestit despre avantajele cutiilor de prânz pentru școală și ale sacilor de mic dejun cu compartimente. În această secțiune ne vom concentra pe saci de mic dejun pentru adulți. Pungile de mic dejun pentru adulțise caracterizează printr-un design simplu, atemporal. Sunt foarte stilate și elegante. Realizate din materiale de înaltă calitate, acestea vor satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși clienți. Desigur, ne dăm seama că cineva ar putea întreba - de ce am nevoie de un mic dejun special pentru adulți? La urma urmei, pot cumpăra o cutie de prânz obișnuită pentru copii sau o cutie de prânz pentru școală. Și da, este posibil. Cu toate acestea, acordăm o atenție deosebită faptului că cutiile de prânz pentru copii și cutiile de prânz pentru școală sunt foarte des decorate cu imprimeuri amuzante care înfățișează fețe zâmbitoare, animale drăguțe sau personaje de basme. Și deși acest tip de decorațiuni sunt extrem de fermecătoare, nu vor fi perfecte în situațiile oficiale, când vrem să arătăm îngrijit și profesionist. Dacă ne pasă de aspect, în loc să ajungem la o cutie de mic dejun multicoloră, să mergem mai departe și să ajungem la o cutie de mic dejun pentru adulți. La Restilo, pungile de mic dejun pentru adulți sunt disponibile în multe forme, culori și dimensiuni diferite, datorită cărora putem alege cu ușurință pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor noastre personale. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta de mic dejun pentru adulți în magazinul online Restilo.

Containere de mic dejun pentru gospodăriile mici și mari

Sperăm că, după ce citiți mini-ghidul nostru, veți alege cu ușurință o cutie de mic dejun sau un container de mic dejun care nu doar frumos, dar și practic și funcțional. Cumpărături fericite!

To Top