Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Protecții pentru saltele

O canapea incomodă sau o saltea prăfuită poate părea banală, dar fiecare detaliu poate afecta confortul somnului nostru. Nimănui dintre noi nu-i place să se trezească cu nasul

care curge sau cu durere, așa că merită să iei lucrurile în propriile mâini și să ne faci odihniți dimineața și plini de energie pentru a doua zi. Cum să o facă? Există multe moduri, dar, din păcate, multe dintre ele implică costuri serioase. Schimbarea patului sau a saltelei nu este cea mai ieftină cale de ieșire din situație, dar putem avea o alternativă la aceasta. Saltelele Topper nu sunt încă atât de cunoscute. Păcat, pentru că o saltea superioară bună ne poate schimba fața somnului pentru bani relativ puțini. Somnul este foarte important și afectează funcționarea întregului organism, așa că nu merită să renunți la confort. Datorită modelelor precum Wendre THINSULATE sau Wendre Laponia ne vom revoluționa gândirea despre somn!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Saltele de pat – la ce să fii atent când cumperi?

Există câțiva factori de luat în considerare înainte de a cumpăra un topper. În primul rând, funcția acestuia – dacă urmează să acționeze ca un topper de saltea de protecție tipic, atunci alegeți un model mai subțire, cu benzi elastice care mențin salteleala loc. Dacă urmează să fie o saltea superioară care îmbunătățește confortul în timpul somnului, trebuie să fie un model puțin mai gros. Înainte de a cumpăra, să răspundem și la întrebarea: cine va folosi topper-ul. Adesea nevoile și preferințele se schimbă odată cu vârsta și va fi nevoie de un alt topper și saltea de saltea pentru o persoană în vârstă. persoană și una diferită pentru un copil de câțiva ani. Ca și în cazul tuturor textilelor, materialul din care a fost făcută salteaua superioară este foarte important. Trebuie să fie o țesătură respirabilă și rezistentă la umezeală – de exemplu, microfibră. Acordați atenție umplerii topper-ului. Spumele, în funcție de tip, diferă ca scop. Este important ca acestea să se potrivească bine siluetei, fără a se prăbuși sub greutatea corpului.

Suprapuneri pentru saltea – pentru cei tineri și cei puțin mai mari

Prețurile saltelelor nu sunt cele mai mici și nimănui nu-i place să doarmă pe material murdar. Ce să faci ca să nu-ți fie frică de curățenia saltelei tale? Saltelele Topper este un produs excelent care va proteja salteaua noastră de bază de murdărie. Saltea de saltea cu un strat impermeabil va fi perfectă pentru camera unui copil. Băuturi, mâncare, vopsele... în ciuda eforturilor noastre, nu suntem întotdeauna capabili să prevenim toate dezastrele mici și majore, iar imaginația micuților noștri nu se termină niciodată. Uneori au loc accidente, iar apoi topperul saltelei ne va salva de consecințele inundării saltelei principale. Ne permite să economisim mult. Topperul pentru saltea este, de asemenea, un gadget de neînlocuit pentru proprietarii de câini și pisici. Fiecare dintre noi știe că micuții noștri se murdăresc uneori. Saltea de saltea este un bun strat de protecție care va prelungi durata de viață a canapelelor și patului nostru. Acest tip de topper de saltea va fi util oamenilor de toate vârstele, la urma urmei, niciunul dintre noi nu este perfect și uneori scăpăm sau vărsăm ceva. Topper devine deosebit de util pentru persoanele în vârstă. Adesea, în ciuda dorinței și eforturilor, ceva poate scăpa de sub control. În cazul persoanelor grav bolnave, un topper pentru saltea este, după părerea noastră, un produs de primă nevoie care va facilita funcționarea de zi cu zi. Salteaua de pat poate fi spălată de către persoanele în vârstă singure, scoțând-o cu ușurință de pe pat sau canapea. Saltea superioară nu ocupă mult spațiu, așa că ar trebui să se potrivească chiar și în camere mici.

Toppers pentru saltea – tipuri

Covorașele pentru saltele variază în funcție de utilizarea prevăzută. Putem găsi un topper de saltea , a cărui sarcină este doar să protejeze salteaua de murdărirea sau umezirea. Aceste tipuri detoppers vor fi destul de subțiri și realizate din țesătură impermeabilă, adesea cu un strat de cauciuc și curele speciale care ținsalteauala loc, astfel încât restul patului va fi mereu în siguranță. Un alt tip sunt saltelele superioare care ne măresc confortul de dormit. Saltelele de pat sunt utile în special atunci când dormim acasă pe o canapea bine uzată și neuniformă. Pentru a vă trezi în fiecare zi plin de energie și nu dureros și obosit, merită să vă echipați cu un topper mai gros, care ne va izola de canapeaua incomodă și, datorită spumei, se va adapta la noi. corp. Curbele de nivelare un topper saltea ar trebui să fie de foarte bună calitate. În timp ce o saltea obișnuită nu afectează în mod semnificativ confortul, un topper contribuie la un somn mai bun. Prin urmare, nu merită să alegeți produse care nu vor satisface așteptările noastre. Un exemplu grozav de saltea de pat bună, care combină o manoperă de calitate cu un preț rezonabil este salteaua superioară Wendre THINSULATE. În funcție de efectul pe care dorim să-l obținem, putem alege saltea top din diverse materiale. Fabricat din spumă cu memorie sau spumă de latex, va deveni placa noastră de salvare atunci când salteaua de bază este prea dură. Dacă, la rândul nostru, dorim să întărim salteaua, soluția este să achiziționăm o saltea de saltea dintr-un material rigid, de exemplu spumă de nucă de cocos. Uneori se întâmplă și ca atunci când cumpărăm un cadru de pat nou, nu am măsurat ceva și salteauans se dovedește a fi prea superficială, iar ridicarea din pat dimineața provoacă probleme. Apoi putem investi și într-o saltea superioară din spumă poliuretanică, pe care o vom ascunde sub saltea.>suprapozitive de salteacu hidrogel, datorită cărora te trezești mereu proaspăt și plin de energie.

Covorase pentru saltea – păstrează-ți salteaua proaspătă

Dormitorul devine praf la fel ca orice altă cameră din casă, iar textilele le place să atace acarienii. Cum să te descurci cu ei? Cheia succesului este, desigur, înlocuirea frecventă a lenjeriei de pat. Deși putem spăla husa de pilota și fețele de pernă, din păcate nu putem încăpea salteaua în mașina de spălat. O modalitate bună de ieșire din situație este să cumpărați un suprapsit de saltea, care poate fi reîmprospătat în mașina de spălat. Topper ar trebui să fie în fiecare casă în care locuiește un pacient alergic . Datorită faptului că saltea de saltea poate fi curățată cu ușurință, alergia nu se va intensifica, iar persoana alergică va putea dormi liniștită. Cum să ai grijă de covoratoarele de saltea? Curăţarea şi întreţinerea saltelelor nu ar trebui să fie dificilă pentru nimeni, deoarece acestea sunt absolut banale. După cum am scris mai devreme, topperul poate fi aruncat în siguranță în mașina de spălat, fără teama că, după îndepărtare și uscare, nu își va îndeplini funcția. Saltelele de pat pot fi spălate într-o mașină de spălat la o temperatură de până la 60 de grade. Acest lucru este suficient pentru a scăpa de acarieni și praf. În plus, să nu uităm să nu înălbim salteaua superioară, să nu o uscați într-un uscător automat și să nu o curățați uscat. Probabil că nu mulți dintre noi s-ar gândi la asta, dar vă avertizăm: acoperirea saltelei nu călcă. Pentru a prelungi timpul în care saltelea noastră va fi în stare perfectă, putem folosi aceleași trucuri care sunt folosite pentru îngrijirea saltelelor de bază, de exemplu, răsturnarea. În acest moment, dorim să subliniem că saltelele de pat realizate din două straturi diferite reprezintă o excepție. Apoi, inversarea lor va avea ca rezultat efecte diferite – de exemplu, duritate mai mare a stratului pe care vom dormi.

Saltea superioară – redefiniți confortul de somn

Toppers pentru saltea nu trebuie să fie doar un strat protector pentru a evita murdărirea saltelei propriu-zise. Toppers pot afecta, de asemenea, confortul somnului nostru. Modele precum Wendre THINSULATE reglează toate curburele saltelei noastre cauzate, de exemplu, de arcuri proeminente sau pur și simplu alegerea greșită a canapelei extensibile sau a saltelei. Saltelele Topper trebuie să se adapteze bine corpului, așa că trebuie să alegem un model cu umplutura potrivită. Spuma vâscoelastică plasată în salteaua Wendre THINSULATE top îndeplinește perfect această funcție. Când cumpărați, amintiți-vă că salteaua de pat este ambalată într-o rolă și va dura 2-3 zile pentru ca aceasta să revină la forma inițială, așa că vă avertizăm să aveți răbdare. Este foarte important să alegeți materialul din pe care a fost realizată saltea saltea. Nu numai că trebuie să fie foarte rezistentă la umezeală, ci și să fie respirabilă, astfel încât să fie imposibil să transpirați în timpul somnului. Modelul Wendre LAPONIA este realizat din microfibră, datorită căreia nu este doar respirabil, ci și se usucă rapid și este plăcut la atingere, ceea ce cu siguranță îi va atrage pe cei mai tineri utilizatori de suprapozitive de saltea. .

To Top