Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Prosoape din microfibre

Prosoapele sunt elemente extrem de importante ale fiecărei case. Moale, absorbant și cu uscare rapidă. Modelele clasice din bumbac nu prea se încadrează în astfel de criterii,

motiv pentru care prosopul din microfibră a fost atât de popular în ultima perioadă! Fiabil, cu numeroase valori de utilitate, apare din ce în ce mai des în băile noastre.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Bumbac vs microfibră - care este cel mai bun prosop?

La fiecare spălare, structura prosoapelor din bumbac se schimbă și devine puțin mai poroasă. Mai mult decât atât, în ciuda absorbției lor fiabile, timpul pentru uscarea lor completă este de până la câteva ore - în special în încăperile umede. Această problemă devine deosebit de vizibilă cu prosoape de baie mari și groase. Băile mici de obicei nu ne oferă posibilitatea de a usca eficient prosoapele. Desigur, o modalitate fiabilă de a face față unei astfel de probleme este să atârnați prosoape umede afară sau în alte încăperi mai mari. Cu toate acestea, nu se poate nega că efectuarea unei astfel de activități zilnic este laborioasă și obositoare. În plus, efectul nu este estetic și, uneori, chiar îngreunează funcționarea acasă - de exemplu, când prosoapele se usucă în camera de zi sau pe coridor.  În astfel de situații, prosoapele din microfibră se dovedesc a fi o adevărată salvare!

Prosop din microfibră - avantaje

Microfibra este o țesătură sintetică cu o țesătură densă, renumită pentru absorbția sa. Fibrele din microfibră, care sunt de 30 de ori mai subțiri decât bumbacul, își păstrează forma și proprietățile chiar și după multe spălări. Permeabilitatea excepțională a microfibrei face din acest material o alegere frecventă chiar și în producția de îmbrăcăminte sport. Când mergeți la sală, merită să vă asigurați că prosopul pe care îl luăm cu noi nu se va usca mult timp. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de prosoape din microfibră. Produsele vândute într-un set cu husă compactă vor fi un accesoriu ideal pentru timpul desfășurării diferitelor tipuri de activități fizice, de exemplu, la sală sau la piscină.

Prosop din microfibră cu uscare rapidă poate fi folosit și ca prosop de plajă. Microfibra va atrage cu siguranță oamenii cărora le pasă de binele mediului. În ciuda faptului că sunt fabricate din fibre artificiale, durabilitatea lor excepțională înseamnă că le putem folosi mult mai mult decât modelele din alte țesături. Durata de viață prelungită a acestora înseamnă înlocuirea ocazională a unui anumit produs cu unul nou, așa că contribuim într-o măsură simbolică la reducerea poluării mediului.

Îngrijirea prosoapelor din microfibră

Prosoapele din microfibră ne vor servi mulți ani, dacă doar le îngrijim corespunzător. Durabilitatea lor excepțională înseamnă că nu își pierd numeroasele proprietăți atunci când sunt spălate corespunzător. Dar cum să îngrijești acest tip de material? Pentru spălare, folosiți o temperatură între 30 și 50 de grade. Important, atunci când curățați, ar trebui să vă abțineți de la adăugarea de detergent de înmuiere, deoarece acest agent se poate așeza pe structura neobișnuită a microfibrei. Stratificat va provoca efectul opus celui dorit - prosopul poate deveni neplăcut și dur la atingere. Fiecare curățare, înainte de centrifugare și uscare, trebuie terminată cu o clătire cu apă rece.

Prosoapele din microfibră pot fi uscate în mod clasic sau cu uscător de rufe (înainte de a folosi aparatul, este bine să verificăm însă eticheta, unde vom găsi nu doar informații despre metoda recomandată, ci și posibila uscare temperatura). Marele avantaj al microfibrei este si faptul ca se usuca imediat dupa spalare si este imediat gata de utilizare. Cutele cauzate în timpul curățării sunt aproape invizibile aici. Nu este nevoie să călcați, fără îndoială, economisiți energie și timp.

Prosoape din microfibră pentru baie și multe altele

Cu numeroase avantaje, prosoapele din microfibră sunt un succesor demn al clasicului bumbac. Acestea oferă o absorbție satisfăcătoare și un timp de uscare surprinzător de scurt. Acesta este ceea ce le face un plus perfect pentru casă, ca prosop de baie, precum și pentru ocazii speciale, cum ar fi o excursie de vacanță sau mersul la sală.

Oferta noastră include modele în diverse culori, dar și variante îmbogățite cu modele subtile. Pentru persoanele care apreciază funcționalitatea, recomandăm prosoape vândute cu husă dedicată.

To Top