Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Prosoape din bambus

Amenajarea unei băi este un proces în mai multe etape, care nu se referă doar la alegerea și cumpărarea mobilierului necesar. Accesoriile sunt de asemenea importante aici!

Prosoapele din bambus sunt, desigur, un element indispensabil, care poate fi folosit nu doar ca element practic, ci și ca element decorativ în interior.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Prosoape din bambus - un clasic modern

Prosoapele sunt un produs fără de care ar fi foarte greu să funcționeze într-un interior precum o baie. Atunci când alegeți textile de acest tip, ar trebui să acordați o atenție deosebită proprietăților care sunt legate în primul rând de material. Țesăturile se caracterizează prin caracteristici foarte diverse, așa că pentru a fi siguri că achiziția de prosop nu se va încheia cu nemulțumirile noastre, este necesar să stabilim din timp ce aspecte ne pasă cel mai mult.

Bumbacul este un material natural pe care îl cunoaștem cu toții foarte bine - îl prețuim pentru durabilitate și versatilitate. Acesta este motivul pentru care prosoapele din bumbac sunt atât de populare! Cu siguranță, se poate spune că din punct de vedere al numărului de fani nu au egal. În ultimii ani, prosoapele din microfibră s-au bucurat, de asemenea, de un interes deosebit. Microfibra este formată din fibre de poliester și poliamidă extrem de subțiri. Experienta folosirii accesoriilor de baie realizate dintr-o astfel de combinatie difera de cele garantate de bumbacul in prosoape. Acesta este motivul pentru care este atât de important să decideți asupra proprietăților dorite.

Bambus - un material subestimat cu numeroase avantaje

O altă materie primă folosită în producția de prosoape, câștigând din ce în ce mai mulți susținători, este fibra de bambus. Accesoriile realizate din acest material unic sunt plăcute la atingere și blânde cu pielea. Cu toate acestea, proprietățile naturale nu se limitează la cele două calități menționate. Lista lungă de avantaje include și un grad ridicat de absorbție. Prosoapele din bumbac se dovedesc a absorbi mai puțin apa decât modelele din bambus! Bambusul folosit pentru producerea fibrelor textile este antialergic și antifungic, astfel încât bacteriile nu se acumulează între fibre într-o măsură atât de mare ca în cazul țesăturilor clasice. Numeroase avantaje fac din prosoapele din bambus un produs de cea mai înaltă calitate, perfect atât pentru adulți, cât și pentru copiii cu piele extrem de sensibilă.

Prosoape din bambus - nu numai pentru casă

Prosoapele din bambus natural, prelucrat corespunzător, sunt o alegere excelentă și practică pentru băi și nu numai. Gradul ridicat de absorbție a apei le face un companion indispensabil pentru excursiile la piscină, plajă sau saună. În cazul accesoriilor folosite în astfel de circumstanțe, este extrem de important nu doar ca prosoapele să fie moi și plăcute pentru piele, ci și ca acestea să nu acumuleze bacterii între fibre.

Prosoapele din bambus, datorita greutatii lor relativ reduse, sunt extrem de usoare, ceea ce le face ideale chiar si pentru o geanta mica pregatita pentru o excursie la piscina sau plaja! Mai mult, cu siguranță nu sunt o sursă de miros neplăcut. Acest efect se datorează proprietăților naturale ale bambusului.

Prosoape din bambus - ce model să alegi?

Alegerea prosopului potrivit ar trebui să depindă în primul rând de nevoile și preferințele noastre individuale. La acest tip de achiziție este important și modul în care dorim să folosim produsul. După cum am menționat mai devreme, modelele din bambus sunt o idee grozavă pentru modernizarea băii, dar funcționează bine și în timpul tuturor tipurilor de excursii la apă. Înainte de a cumpăra, merită să acordați o atenție deosebită două aspecte. Primul este evident - dimensiunea. Pentru adulti, cea mai clasica alegere este modelul de 100 x 70 cm. Cu toate acestea, dacă dorim ca un prosop din bambus să fie însoțitorul nostru de încredere în timpul călătoriilor de vacanță, un model puțin mai mare poate fi o alegere mai bună.

Un alt aspect la care merită să fii atent înainte de a cumpăra este gramajul. Poate avea proprietăți foarte diferite în diferite modele. Acest termen se referă la greutatea unui metru pătrat dintr-un material dat. Așadar, dacă prosopul urmează să ne servească drept însoțitor pentru excursiile la apă, merită să alegeți un model de valoare mică. O alternativă interesantă la prosopul din bambus sunt, de asemenea, prosoapele cu uscare rapidă, al căror gramaj redus face ca greutatea articolului să fie mică, iar suprafața țesăturii în sine nu ocupă mult spațiu atunci când pliat. Modele de acest tip sunt disponibile și în magazinul nostru - ca întotdeauna la un preț avantajos!

Baie cu medalie - secretul designului interior

Accesoriile pentru baie, inclusiv prosoapele, sunt cel mai important element al interiorului băii imediat după mobilier. Numeroase avantaje înseamnă că nu numai proprietarii de piele sensibilă vor fi mulțumiți de achiziționarea de prosoape din bambus, ci și toți ceilalți care apreciază accesoriile textile rezistente. Modelele disponibile în oferta noastră se potrivesc perfect diferitelor gusturi. Calitatea înaltă, prețul atractiv și diversitatea estetică fac din bambusul sub formă de prosop un adevărat succes!

Magazinul nostru online oferă și prosoape clasice, care sunt disponibile în categorii separate. Vă încurajăm să vă familiarizați cu diferitele variante și să alegeți opțiunea care vă va satisface toate cerințele!

To Top