Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Prosoape de plajă

Deși vacanțele sunt o perioadă distractivă și lipsită de griji, merită să vă planificați cu înțelepciune vacanța de vară. Înainte să ne urcăm în mașină și să pornim la drum, să ne

asigurăm că am luat ceea ce este necesar. Vremea poate fi capricioasă. Într-un moment, căldură se revarsă din cer și, literalmente, câteva ore mai târziu, plouă puternic. De aceea este important să fii pregătit pentru toate ocaziile. Pe lângă hainele subțiri și ochelarii de soare, geanta noastră ar trebui să includă și un prosop de plajă. Mai ales cel din microfibra, ambalat intr-o husa de protectie, nu va ocupa mult spatiu. În plus, va fi grozav nu numai în timpul unei excursii la malul mării, ci și pe malul lacului sau la piscina orașului. Produsul este extrem de moale la atingere, rezistent la deteriorări mecanice și la uscare rapidă. Împreună cu filtrul UV, este un duo perfect de vacanță!

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Available soon Prosop BEACH culoare turcoaz 90x180
  59%
  Prosop BEACH culoare turcoaz 90x180
  Special Price 50,88 RON Regular Price 122,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

De ce am nevoie de un prosop de plajă?

Prosoapele de plajă sunt adesea subiect de dispută. Unii oameni susțin că prosoapele de plajă sunt exact la fel cu prosoapele de baie. Doar numele diferă de modelele pe care le folosim în casele noastre. Uneori sunt voci “dar de ce am nevoie de un prosop de plajă când pot lua acest prosop de baie obișnuit cu mine”? În textul de mai jos, dorim să înlăturăm orice îndoială. Pentru ca acest lucru să se întâmple, să luăm un moment pentru a discuta despre proprietățile ambelor produse. În primul rând, au fost create prosoape de plajă pentru recreere activă în aer liber. Să ne amintim modul în care sunt folosite de noi. Venim la plajă, ne întindem prosopul de plajă, ne aruncăm hainele și facem plajă. Când soarele ne încălzește puțin, ne ridicăm și sărim în apă. Ne întoarcem când în sfârșit ne plictisim de înot. Scuturăm prosopul de plajă din nisip și apoi ne învelim în el, ștergându-ne după baie. Apoi, din nou, întindem prosopul de plajă, așteptăm să se usuce și când este complet uscat, revenim la relaxare fără griji. Ce concluzii putem trage din asta?

Prosoape de plajă vs. prosoape de baie

Când alegem prosopul de plajă perfect, ne ghidăm în primul rând după moliciunea, durabilitatea și capacitatea sa de a absorbi apa. Ne pasă de țesăturile plăcute la atingere, care vor fi ușoare, aerisite, dar în același timp rezistente la deteriorarea mecanică. Mai mult, materialul ar trebui să absoarbă perfect lichidele și să se usuce cu o viteză amețitoare. La urma urmei, cine vrea să aștepte câteva ore pentru ca prosopul de plajă să se usuce complet înainte de a merge la culcare? Și încă o proprietate foarte importantă. Prosopul de plajă ar trebui să fie făcut în așa fel încât să puteți scutura cu ușurință nisipul enervant de pe el.

Prosop de plajă…. nu numai la plajă?

Prosop de plajă - numele în sine este extrem de clar, dictează scopul și locul în care ar trebui să folosim produsul. Cu toate acestea, nu se pare că trebuie să respectăm restricțiile cu sârguință. Mai jos este o listă cu utilizările noastre preferate pentru un prosop mare de plajă: 
- excursie la piscină/baie;
- strong>r&oacute ; de asemenea, va fi fenomenal în timpul unei excursii cu prietenii la râu sau lac (putem să-l întindem pe un port de lemn, să ne întindem pe spate și să ne uităm la cer, iar când ne plictisim de lenevirea fără griji, să sărim în apă rece și șterge rapid materialul);
- poate fi folosit cu succes și la sală (ambalat într-o carcasă de protecție, nu va ocupa mult spațiu în geanta noastră de sport, in plus, materialul este foarte placut la atingere si absoarbe foarte bine umezeala)
- ne va servi drept o patura grozava in timpul unui picnic in familie (chiar daca ceva se varsa sau se murdareste, noi nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, prosoape mari de plajă, în special cele din microfibră, ext arunca-l in masina de spalat si pata dispare! Nu numai că sunt foarte drăguți, ci și ușor de întreținut).

Trei familii de prosoape de baie de plajă

Pentru a satisface așteptările clienților noștri, am decis să introducem în oferta noastră până la trei tipuri de prosoape de baie de plajă. Credem că datorită asta, toată lumea va putea găsi ceva pentru tine. Deci, să aruncăm o privire asupra familiilor individuale și a membrilor acestora. Pentru primul incendiu, vă prezentăm colecțiile Santorini. Prosoapele de baie de plajă boho incluse în acest grup se caracterizează printr-un design foarte minimalist, atemporal. Fundalul neted este decorat cu dungi orizontale, largi. Un element decorativ suplimentar, foarte interesant și în același timp deloc exagerat sunt franjurile albe de la capetele opuse ale țesăturii. Produsele sunt realizate din bumbac și țesătură. Acest amestec neobișnuit combină cele mai bune caracteristici ale ambelor materiale, datorită cărora întregul arată foarte ușor și casual, perfect pentru călătoriile de vacanță. Apoi, colecția activă. Ele diferă de alte prosoape de baie de plajă prin faptul că sunt rulate și ambalate în pungi practice, din material textil. Când nu mai este loc în valiză, trebuie doar să aruncați o astfel de geantă peste umăr și să plecați la drum! Ce mai putem spune despre prosoapele noastre de baie de plajă, concepute pentru persoanele cărora le place să se relaxeze în mișcare? Ei bine, sunt fabricate din microfibră, care, după cum ne amintim din articolele anterioare, este foarte ușoară, plăcută la atingere și se usucă rapid. Chiar și atunci când este folosit intens, nu își pierde proprietățile. Nu se deformează și nu se decolorează la spălare. Printurile nu își pierd expresia. Colecția include trei modele , diferite între ele în ceea ce privește designul. Și astfel, putem alege între: Pepene verde, înfățișând un pepene suculent, Paradis, înfățișând flamingo roz drăguț, Nucă de cocos, înfățișând ananas suculent. Și, în sfârșit, cireașa de pe tort - prosoape de baie de plajă: o colecție pentru clienții pretențioși. Produsele aparținând acestei familii au fost realizate cu cea mai mare grijă. Ele atrag atenția prin modele intense, multicolore, asociate cu odihna de vacanță, relaxare și lipsă de griji. Ele joacă rolul de accesorii nu numai frumoase, ci mai presus de toate funcționale. Sunt cu două fețe. O parte este realizată din velur moale catifelat, din care nisipul poate fi scuturat cu ușurință, cealaltă parte este realizată din material fricos cald, care absoarbe perfect umezeala.

Prosoape de plajă pentru copii: pe care să alegeți?

Când plecam în vacanță cu copiii noștri, cu siguranță ne întrebam ce prosoape de plajă pentru copii să alegem. Sunt prosoapele mari mai bune sau cele mici? Cele subțiri sau cele groase? Ce le va oferi copiilor noștri cel mai mare confort și bucurie de a rămâne în vacanță? În acest scurt fragment am dori să înlăturăm orice îndoială. Putem alege produse de plaja pentru copii dupa regula - cu cat copilul este mai mare, cu atat materialul este mai mare; De asemenea, putem investi de la bun început într-o dimensiune mare, care nu va oferi doar ariciului nostru spațiu de odihnă, ci și de a se distra de minune în aer liber. Când cumpărați prosoape de plajă pentru copii, merită să acordați atenție materialului din care sunt făcute, la urma urmei, nu dorim ca materialul să irită pielea delicată a bebelușului. Grupul de produse care pot fi folosite fără teamă nu doar de către cei mai tineri include pe cele din bumbac și microfibră; nu provoacă alergii, în plus, sunt ușoare și aerisite, datorită cărora asigură o bună circulație a aerului. prosoapele de plajă pentru copii tentează cu modelele și culorile lor; alegerea este atât de largă încât merită să-l lăsăm pe copilul nostru să aleagă modelul care îi place cel mai mult. Produsele destinate micilor gnomi trebuie îngrijite cu grijă; întreținerea adecvată îi va face să servească copiii noștri pentru o perioadă lungă, lungă de timp.

Prosoape de plajă pentru adulți: la ce să fiți atenți?

Prosoape de plajă pentru adulți uimitoare prin varietatea lor. Oferta noastra include atat cele din microfibra, bumbac si material terry, cat si velur. În funcție de preferințele personale, putem alege modelul care se potrivește cel mai bine gusturilor și nevoilor noastre. Nu este diferit când vine vorba de modele. Dungi, animale, fructe… totul se reduce la ceea ce ne place și ceea ce nu ne place. Cu toate acestea, dorind să cucerim stațiunile străine, luăm în considerare în tăcere… la ce prosoape de plajă pentru adulți să te întinzi pentru a atrage privirile admirative de la alți băitori de soare? Așadar, vă sugerăm! Hitul sezonului, adică prosoape mari de plajă! Acestea nu ne vor oferi doar spațiul potrivit pentru plajă, ci și un loc de joacă și relaxare alături de cei dragi. Pe un prosop mare de plajă, adică unul cu dimensiuni de 90x180, atât noi, cât și copiii noștri ne vom potrivi cu siguranță. Atunci când alegeți produsele potrivite , merită să ne amintim că culorile strălucitoare subliniază perfect bronzul. De aceea, atunci când ne pasă de “efectul wow”, merită să alegem un prosop de plajă pentru adulți într-o nuanță delicată, albită. Va contrasta minunat cu pielea noastră sărutată de soare. Flamingo triumfă de câteva sezoane! Dacă vrem să ne potrivim în tendințe, prosopul de plajă Paradise pentru adulți va fi un ochi de taur! Totuși, dacă nu ne simțim confortabil înconjurați de modele clare și culori vii, să ne concentrăm asupra clasicilor siguri. Prosoapele de plajă pentru adulți incluse în colecția Santorini vor cuceri cu siguranță inimile fanilor tradiției.

Prosoape subțiri de plajă: avantaje și dezavantaje

Prosoapele subțiri de plajă este un subiect fierbinte. Așa că haideți să aruncăm o privire asupra avantajelor și dezavantajelor lor și apoi să decidem dacă merită cu adevărat atenția noastră! În primul rând, aceste produse sunt foarte ușoare, atunci când le adăugăm lejer în valiză, nu vom simți nicio diferență în greutatea bagajului. În plus, pliate plat, nu ocupă mult spațiu; acest lucru face foarte ușor să le depozitați, atât în timpul călătoriilor de vacanță, cât și în timpul utilizării acasă. Prosoapele subțiri de plajă, în special cele din bumbac, au o permeabilitate excelentă la aer, permițând astfel pielii noastre să respire, de exemplu cele din microfibră, se usucă rapid. De asemenea, pot absorbi perfect umezeala, datorită căreia ne putem usca după o baie de mare o dată sau de două ori cu ajutorul lor. Cu atât de multe beneficii grozave ale prosoapelor de plajă subțiri, singurul dezavantaj pe care îl putem vedea este că la un moment dat vom acumula atât de multe încât nu vom mai avea unde să le păstrăm!

To Top