Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Produse alimentare de unică folosință

Legume proaspete tocmai aduse de la magazin. Un cârnați care ne face gura apă chiar de la vederea lui. Cercetările confirmă că acordăm din ce în ce mai multă importanță

alimentelor pe care le cumpărăm. Acest lucru este legat de stilul de viață sănătos promovat în prezent, precum și de filosofia slow life. Ne dorim ca legumele aduse din piață sau cărnurile și brânzeturile cumpărate să fie proaspete cât mai mult timp. În acest scop, trebuie să avem grijă de modalitatea adecvată de depozitare a acestora. Punerea fructelor și legumelor achiziționate în frigider nu le va proteja pe deplin de deteriorare și, de asemenea, ne dorim ca mirosurile produselor individuale să nu se amestece. Separarea alimentelor este dificilă atunci când nu trăim singuri. La urma urmei, fiecare are propriile predispoziții nutriționale, îi plac diferitele arome și arome. Depozitarea adecvată a alimentelor pare să consume mult timp, dar nu trebuie să fie așa. Cumpărați doar ambalaje alimentare de unică folosință. Puteți citi mai multe despre posibilitățile de depozitare a alimentelor și o alternativă la cutiile de plastic care ocupă mai multe dulapuri acasă în mini-ghidul nostru.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cum să depozitați corect alimentele cu ambalaje de unică folosință?

Pastrarea corecta a alimentelor in frigider este importanta pentru sanatatea ta. Ingredientele din care pregătim mesele ar trebui să fie o sursă de vitamine și minerale valoroase. Cu toate acestea, atunci când lăsăm produsele să stea prea mult timp în frigider, acestea nu numai că își pierd proprietățile valoroase, dar conțin și multe substanțe nocive. pungile alimentare de unică folosință vor ajuta la asigurarea depozitării corespunzătoare a produselor alimentare. Folia alimentară vă va permite să organizați cu ușurință spațiul din frigider, datorită căruia vom găsi cu ușurință produsele de care avem nevoie în acest moment.Mâncarea aranjată corespunzător își păstrează prospețimea și valoarea nutritivă mai mult timp. Introducerea de noi obiceiuri, mai ales când vine vorba de depozitarea alimentelor în bucătărie, nu trebuie să fie dificilă. Trebuie doar să respectăm trei reguli. În primul rând, este important să alegeți locul potrivit pentru a vă depozita alimentele. A doua regulă de urmat este temperatura potrivită. Nu în ultimul rând, este să păstrați alimentele în limitele de timp corecte. În goana vieții de astăzi, nu este ușor să ne amintim când eram la cumpărături și, astfel, nu putem număra cu exactitate dacă brânza care se află pe raftul din mijloc este comestibilă sau mai bine să nu o atingem. Pentru ca micul dejun să nu se termine cu un gust prost sau cu dureri abdominale, merită să începeți să folosiți pungi de unică folosință pentru mâncare. Fiecare dintre cele trei tipuri de ambalaje de unică folosință pe care le oferim are un loc în care puteți scrie clar data achiziționării produsului alimentar. Acest lucru ne va ajuta să numărăm dacă produsul la care vrem să ajungem este încă potrivit pentru consum. . Va dura câteva secunde pentru a scrie data pe partea de sus a pungii cu un pix și de fiecare dată când te uiți în frigider, vei ști cât de mult poate rămâne produsul pe raft. Sacii de unică folosință sunt o soluție convenabilă. Se vor ocupa de prospețimea produselor pe care le aducem acasă.În plus, fiecare dintre cele trei pungi de mâncare 4FOOD disponibile are o închidere ușoară. Acest lucru nu numai că vă va permite să îndepărtați rapid alimentele din pungă. Închiderea este atât de eficientă încât produsele sunt ambalate în vid. Datorită acestui fapt, putem fi siguri că factorii externi nu ne afectează alimentele. După deschiderea foliei, niciun miros nedorit nu va putea strica bucuria de a mânca.

Ambalaj alimentar ca alternativă la recipientele din plastic

Depozitarea produselor alimentare în recipiente de plastic a devenit atât de comună încât toată lumea din apartament are un dulap special amenajat pentru cutii. Containerele au multe avantaje. Cu toate acestea, în comparație cu ambalajele de unică folosință, acestea ocupă mult spațiu. Observăm acest lucru în primul rând atunci când depozităm câteva produse alimentare în frigider sau vrem să le luăm cu noi în excursie. În plus, mai ales în primăvara și vara viitoare, poți lua ambalajul cu tine la un picnic cu prietenii sau la un grătar de seară. Produsele sigilate în pungi de mâncare de unică folosință pot fi marinate și în timpul călătoriei la grătarul sau focul menționat mai sus, acestea vor fi și mai saturate de condimente, ceea ce le va oferi un gust mai bogat și mai aromat. Articolele de ambalare alimentară oferite în oferta noastră sunt de unică folosință, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spălarea lor. Disponibil în trei variante de culoare - galben, albastru și verde - acestea vor permite nu numai separarea produselor alimentare în funcție de dimensiunea lor, ci și în raport cu o anumită culoare. Dulapurile de bucătărie care au fost umplute până la refuz cu recipiente din plastic pot fi acum rearanjate. Ambalajele alimentare de unică folosință vor încăpea într-un sertar.

Sacii de mic dejun vor funcționa nu numai în timpul celui de-al doilea mic dejun la școală

În timpul unei lungi pauze la școală sau la serviciu, ne dorim ca al doilea mic dejun să fie nu numai gustos, ci și proaspăt și sănătos. După cum știm deja, în oferta noastră puteți găsi trei tipuri de folie pentru alimente. În funcție de forma preferată, există genți pătrate sau dreptunghiulare din care să alegi. Dreptunghiular - cel mai mic - va fi perfect nu numai în frigiderul nostru, ci și pe drum. sacii de mic dejun galbeni 4FOOD cu dimensiunile de 19x12 centimetri sunt potrivite pentru a lua un sandviș la prânz la școală. Se vor potrivi și prăjituri proaspăt coapte, pregătite pentru o excursie de sâmbătă în afara orașului. Sacii din plastic vor asigura prospețimea produsului și îl vor proteja de uscare. Mai presus de toate, însă, sunt confortabile de utilizat și se potrivesc în orice geantă sau rucsac. Pungile de mic dejun nu sunt doar o soluție practică la serviciu, la școală sau în deplasare. Vor funcționa bine și ca ambalaj pentru felii de carne rece sau brânză, pe care le vom păstra la frigider.Dacă, pe de altă parte, suntem mari fani ai legumelor și frigiderul nostru este în mare parte umplut cu legume, putem investi în cel mai mare dintre cele pe care le oferim alimente de unică folosință. Pungile dreptunghiulare 4FOOD cu dimensiunile 27x23 centimetri pot fi umplute cu broccoli, salată verde sau spanac. Ambalajul le va păstra proaspete, astfel încât, cumpărate la mijlocul săptămânii, să aibă un gust grozav în timpul cinei de duminică. Există cincisprezece pungi într-un set, deci sunt suficiente pentru o duzină de produse vegetale.

Cu folie alimentară, vă puteți îngriji cu ușurință de bunăstarea de zi cu zi

Introducerea produselor alimentare de unică folosință în ofertă este o altă idee pentru a ușura viața de zi cu zi clienților Restilo. Pungile de plastic sunt perfecte atât pentru interiorul bucătăriei, cât și pentru poșetă sau rucsac în timp ce sunteți departe de casă. Ambalarea sandvișurilor pentru școală sau serviciu va fi mult mai ușoară datorită ambalajelor de unică folosință. Sperăm că sfaturile noastre de depozitare a alimentelor vă vor ajuta, de asemenea, să aveți grijă de bunăstarea și sănătatea dumneavoastră în fiecare zi. Doar puțin, ca și pungile noastre de mic dejun, pentru a îmbunătăți calitatea vieții zi de zi.

To Top