Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Alte accesorii de bucătărie

Baza fiecărui echipament de bucătărie sunt oalele, cratițele și tigăile. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm de accesorii. La urma urmei, ei sunt cei care ne fac mai ușor să

efectuăm o serie de activități, cum ar fi curățarea, felierea sau tocarea. Te invitam sa te familiarizezi cu gama larga de accesorii de bucatarie disponibile in magazinul online Restilo. În oferta noastră veți găsi atât accesorii de bucătărie din silicon, accesorii de bucătărie din inox, dar și cele din lemn.Și deși se deosebesc între ele prin materialele din care au fost realizate, au în comun calitatea înaltă, manopera atenta si atentie la detalii... Dacă ești curios ce accesorii de bucătărie vor funcționa cel mai bine atunci când prepari un tort gustos și care vor fi potrivite pentru prepararea unei salate sănătoase? Care dintre ele pot fi spălate în mașina de spălat vase fără teamă și care sunt mai bine să fie curățate manual - vă invităm să citiți mini-ghidul nostru despre accesorii de bucătărie. În acesta, vom dezvălui care accesorii de bucătărie nu ar trebui să lipsească din casele noastre și care pot fi folosite doar ca un plus interesant.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. 24h
    28,95 RON
  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Accesorii de bucătărie din silicon: produse practice și funcționale care merită cunoscute

La asamblarea echipamentelor pentru sertarele de bucătărie, merită să ne gândim ce tip de accesorii de bucătărie vom folosi cel mai des. Vor fi acestea bucătărie. accesorii strong> pentru tăiere, accesorii de bucătărie pentru coacere și poate accesorii bucătărie pentru prepararea de cocktailuri cu fructe, limonade răcoritoare sau multi- stratificate, deserturi dulci reci? Dar înainte de a răspunde la această întrebare, să ne gândim puțin. Să analizăm ce fel de mâncare au apărut cel mai des în bucătăria noastră până acum. Erau feluri de mâncare din carne sau poate opțiuni vegetariene? Am folosit legume crude sau poate fierte? Am folosit ouă în feluri de mâncare? În ce condiții le-am pregătit? Într-o tigaie, cuptor cu microunde sau cuptor? O astfel de analiză detaliată ne va permite să dăm un răspuns onest și, ca urmare, vom putea alege accesoriile de bucătărie care se potrivesc cel mai bine nevoilor noastre. Și da, recomandăm accesoriile de bucătărie din silicon în special iubitorilor de produse de patiserie dulci. De ce? Ei bine, accesoriile de bucătărie din silicon sunt foarte ușoare, la îndemână, nu ocupă mult spațiu în sertarul bucătăriei. Mai mult, sunt foarte ușor de întreținut. Chiar și atunci când le folosim și se murdăresc destul de mult, le putem readuce cu ușurință la starea inițială cu un burete moale și un detergent delicat. Când vă aprofundați în oferta de accesorii de bucătărie din silicon disponibile în magazinul online Restilo, merită să acordați o atenție deosebită paletelor flexibile PRESTO, care sunt grozave nu numai pentru amestecarea aluatului, ci și pentru transfer. din bol direct in tava unsa cu ulei. Un alt exemplu de accesoriu de bucătărie din silicon binecunoscut este spatula de silicon PRESTO, cu care putem nivela crema dulce de pe tortul nostru în câteva momente.

Durabilitate și funcționalitate - accesorii de bucătărie din oțel inoxidabil

Accesoriile de bucătărie din oțel inoxidabil vor atrage cu siguranță atât susținătorii tradiției, cât și iubitorii de soluții moderne, inovatoare. De ce? Ei bine, accesoriile de bucătărie din oțel inoxidabil sunt foarte durabile și funcționale, îngrijite corespunzător, ne vor servi ani de zile. Cu toate acestea, aceste produse încântă nu numai prin proprietățile lor unice, ci și prin forma și forma lor de designer. Realizate din material argintiu, strălucitor, arată grozav așezate pe blatul de bucătărie sau atașate de o bandă magnetică de pe perete. Un exemplu perfect de acest tip de accesoriu de bucătărie din oțel inoxidabil este un zdrobitor de cartofi cu care putem transforma în câteva clipe cartofii pe care îi gătim într-un piure fin. Cu toate acestea, ceea ce trebuie reținut atunci când decideți să cumpărați un accesoriu de bucătărie din oțel inoxidabil - un pistil, produsul nu trebuie lăsat în chiuvetă timp de câteva ore. Ar trebui să fie spălat imediat după utilizare, altfel ne va fi dificil să îl curățăm ulterior. Pentru a evita neplăcerile, imediat după ce zdrobiți cartofii într-o masă netedă, luați o cârpă moale și folosiți un detergent delicat pentru a scăpa de murdăria încă proaspătă. Un alt exemplu de un accesoriu de bucătărie din oțel inoxidabil este o răzătoare. Cu ajutorul lui, în câteva clipe putem evoca o salată delicioasă pentru cină sau pregătim legume pentru supă. Cea mai recentă propunere a noastră - accesorii de bucătărie din oțel inoxidabil sub formă de palete pentru întoarcerea clătitelor, clătitelor sau omletelor. Datorită faptului că sunt unul dintre cele mai des exploatate produse, este bine să ai cel puțin două-trei piese în sertarul din bucătărie.

Puterea la alegere - accesorii de bucătărie din lemn, emailate, electrice

Pe lângă accesoriile de bucătărie din silicon menționate anterior și accesoriile din oțel inoxidabil în oferta magazinului nostru Site-ul Restilo ofera si accesorii de bucatarie din lemn, emailate si electrice. Accesoriile de bucatarie lemn sunt recomandate in special iubitorilor de stil traditional. Se vor potrivi perfect cu amenajările interioare calde, rustice. Mai mult, atunci când alegem accesorii din lemn de bucătărie nu trebuie să ne facem griji ca acestea să zgârie accidental suprafețele delicate ale oalelor și tigăilor noastre. Singurul lucru de care trebuie să ne amintim este că accesoriile din lemn pentru bucătărie nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Sub influența apei, lemnul delicat poate începe să crape. Un alt grup de accesorii de bucătărie, adică accesorii de bucătărie emailate, vor fi perfecte pentru interioare retro, stilizate ca străvechi. Pentru a sublinia cât mai mult caracterul interiorului, cel mai bine este să expuneți accesoriile acoperite cu un strat de lac incolor într-un loc vizibil în bucătărie, de exemplu, atârnate pe perete. În ceea ce privește accesoriile electrice de bucătărie - merită să le depozitați într-un loc uscat, etanș, departe de sursa de apă. În caz contrar, acestea pot fi distruse.

Cu model, colorat: accesorii de bucătărie pentru copii

Nu uităm nici de micuții noștri! Mai ales având în vedere cei mai mici membri ai familiei, Restilo a introdus o colecție de accesorii de bucătărie pentru copii. Include paiele sparte MyDrink, care atrag atenția prin culorile expresive și forma lungă și simplă. Printre accesoriile de bucătărie pentru copii găsim și o bavetă BAMBINI cu buzunar, datorită căreia chiar și cel mai agitat mâncăr va rămâne curat și zâmbitor după ce a terminat o masă. De asemenea, merită să acordați atenție unui alt accesoriu de bucătărie pentru copii - scurtorul de sticle BAMBINI. Are file practice pe care putem aseza sticle si le putem lasa la uscat. Un alt accesorii de bucătărie pentru copii de remarcat sunt formele pentru gustări în stil alimentar PRESTO, disponibile la un set de patru. Cu ajutorul acestor accesorii de bucătărie pentru copii inteligente vom pregăti în câteva clipe o gustare gustoasă și sănătoasă în formă de cerc, pătrat, inimă sau floare. Vă invităm să vă familiarizați cu colecția de accesorii de bucătărie pentru copii disponibilă în magazinul online Restilo.

To Top