Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Postere

Un apartament cu suflet – după ce intră în el, știm imediat cine este proprietarul, care sunt pasiunile și interesele lui – probabil fiecare dintre noi visează la un astfel de

spațiu. Dacă ne pasă de o astfel de casă, o putem crea cu ajutorul unor echipamente unice.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Tot ce ai nevoie este o vază antică a bunicii, un ceas antic sau un set de farfurii futuriste cumpărate de la o piață de vechituri. mobilier și culorile interesante, potrivite ale pereților sunt, de asemenea, foarte importante. De asemenea, putem diversifica interiorul cu ajutorul unor postere originale pe perete. Acest accesoriu extrem de universal se potriveste aproape in orice incapere, este si un fel de punct peste si adauga un caracter unic amenajarii. Înainte de a cumpăra un poster, este posibil să fim reținuți de o selecție uriașă de produse și de incertitudinea care dintre ele va funcționa în interiorul nostru. Sunt multe întrebări. Ce postere de perete vor funcționa ca un plus pentru dormitorul tău? Care dintre ele va fi decorarea perfectă a peretelui în camera de zi? La ce ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți decorațiuni pentru peretele din dormitor? De ce este o soluție interesantă un perete cu postere de diferite dimensiuni și forme? Ar trebui să optați pentru postere înrămate? Răspunsurile la aceste întrebări pot fi găsite în ghidul scurt de mai jos.

Afișe de perete care nu îmbătrânesc niciodată

Unii dintre noi s-ar putea să asocieze postere cu pozele agățate neglijent ale cântăreților sau fotbaliștilor care se aflau odinioară pe pereții camerelor adolescenților, dar multe s-au schimbat de atunci. Astăzi, afișele de perete sunt una dintre cele mai comune decorațiuni, adăugând un caracter unic apartamentului. Suspendate deasupra canapeaua din camera de zi, arată interesele proprietarilor și reprezintă o modalitate de a crea o atmosferă confortabilă. Atunci cand alegem un poster inramat pentru living, ar trebui sa ne gandim daca dorim ca spatiul sa ne incurajeze sa actionam, sau poate ne-am dori ca camera de oaspeti sa fie un loc de relaxare. Daca decidem ca un decor de perete in living ar trebui sa ne stimuleze sa cream, merita sa alegem un poster cu culori vii, intense. Aceste culori stimulează acțiunea, sunt asociate cu divertismentul și distracția.

Dacă, totuși, dorim ca camera în care stăm să fie un loc de odihnă pentru noi, merită să optăm pentru ilustrații și culori monocrome, mai subtile. Un exemplu bun este DecoKing - Poster de perete - Stone cold, care imită frumos aspectul discret al pietrei.

Un href="https://www.restilo.ro/salon/">decor pentru camera de zi sub forma unui afiș pe perete care arată plantele ne vor ține calmi. Nimic nu poate alina mai bine mintea după o zi lungă de muncă decât să fii înconjurat de verdeață și nu trebuie să fie niște plante adevărate. Oamenii de știință au demonstrat că doar privirea la diferite nuanțe de verde calmează și relaxează privitorul. Prin urmare, nu este o exagerare să spui „Natura mai ieftină decât terapia” pe afișul florei, care arată o imagine a unei ferigi. Decorarea pereților în dormitor ar trebui să fie în concordanță cu interesele și caracterul nostru. Acesta este motivul pentru care inscripțiile și motto-urile precum „Simplitatea este frumoasă” sau „lent” sunt atât de grozave pentru oamenii care prețuiesc minimalismul și viața simplă și negrabită în fiecare zi. Un poster bine ales va face camera de zi unică. Alegând postere în concordanță cu stilul nostru de viață și designul apartamentului, putem fi siguri că o astfel de decorare a peretelui în dormitor se va plictisi pentru mult timp.

Afișe de perete - succese în design interior

Știm deja că posterele nu sunt doar un decor eficient, ci și un decor de perete, datorită căruia putem crea o atmosferă unică în apartament. De aceea ne vom uita acum la cele mai populare tendințe în rândul afișelor.

Fără îndoială, cea mai puternică tendință din ultimele luni sunt motivele vegetale, adică așa-numita „tendință botanică”. Pereții multor apartamente au fost umpluți cu afișe înrămate care arătau plante în prim-plan sau ilustrații referitoare la imaginile care se găsesc în vechile atlase botanice. Moda de a te înconjura cu, de exemplu, fotografii cu verdeață este un răspuns la problemele ecologice și la nevoia de a fi în mijlocul naturii. Astfel de postere sunt perfecte pentru interioare sau apartamente minimaliste ai căror proprietari nu își pot permite plante adevărate, de exemplu din cauza călătoriilor frecvente. În magazinul nostru restilo veți găsi multe postere care urmează această tendință, de exemplu, Buuioc sau Paradis>.

O altă decorare de perete foarte populară sunt posterele cu inscripții motivaționale. Posterele pentru dormitor cu astfel de moto-uri sau citate inspiră să acționăm și ne pun într-o dispoziție mai bună. De aceea este o idee bună să atârnăm un astfel de decor pe perete, într-un loc în care îl vom vedea imediat după trezire. Acest tip de decorare a peretelui nu numai că arată frumos, dar încurajează și acțiunea.

De asemenea, luați în considerare arta de perete peisaj. Un decor de perete foarte interesant în camera de zi este și o hartă elegantă, precum DecoKing - Poster de perete - Hartă - Berlin. Toate posterele pentru sufragerie din seria noastră Map sunt păstrate în culori monocrome, care vor fi grozave în interioarele scandinave. O tendință foarte populară este și grafica minimalistă care se referă la desenele dintr-un caiet de schițe. Astfel de postere subtile de perete sunt perfecte ca un plus pentru dormitor, dar și în garderobă, adăugând eleganță și asortând culorile pudrate, feminine. Iubitorii de ilustrații subtile vor aprecia și posterele pentru dormitor în culori calme, nisipoase, de exemplu poster Nevada Sun.

Când decideți să decorați pereții cu postere, merită să ne amintim că tendințele de vârf pot fi doar o sugestie pentru noi! Mai presus de toate, afișele ar trebui să fie în concordanță cu preferințele și interesele noastre de culoare. Abia atunci, un astfel de decor de perete va completa designul interior și ne va bucura de fiecare dată când îl privim. De asemenea, este de remarcat faptul că toate produsele comandate la Restilo sunt postere înrămate, gata de agățat.

Afiș de perete - decor, frumusețe și durabilitate

Ne-am hotărât asupra unui stil specific de postere și am decis unde va apărea ornamentul ales. La ce merită să fii atent în afară de aspectele vizuale? Indiferent dacă va fi un decor pe peretele din dormitor sau poate că va apărea în sufragerie, merită să fiți atenți la ce material este realizat produsul. Dacă ne pasă de ilustrațiile care reflectă subtil lumina, ar trebui să optăm pentru hârtie satinată cu o greutate de 200g/m2, care reflectă adâncimea fotografiei într-un mod foarte realist. În plus, acest material este extrem de durabil și rezistent la îndoire. Cu toate acestea, dacă ne pasă de lipsa luciului, ar trebui să alegem hârtie de cretă care va adăuga o ilustrație mată. Atunci când decideți asupra unui anumit poster, merită să luați în considerare dacă are facilități care facilitează asamblarea. Toate posterele noastre de perete au un cârlig convenabil și funcțional, datorită căruia montarea decorului pe perete este o joacă de copii. De asemenea, merită să fiți atenți dacă afișele de perete sunt înrămate, ceea ce rezolvă problema achiziționării unui cadru suplimentar de clip. Atunci când alegem afișe specifice pentru sufragerie, putem verifica și dacă ilustrațiile sunt fixate suplimentar. În cazul posterelor noastre, această funcție este îndeplinită de o placă HDF durabilă. Decorarea pereților din apartament ar trebui să fie ușoară și plăcută. Să ne amintim că atunci când ne hotărâm pentru postere de perete cu aspect frumos, nu trebuie să renunțăm la durabilitatea acestora. Posterele înrămate sunt o alegere excelentă dacă doriți o prezentare eficientă.

Afișe pentru camera de zi, postere pentru dormitor sau cum să decorezi un perete alb în apartament

Când ne hotărâm să decoram pereții cu postere, putem alege una, ilustrație atrăgătoare, apoi completăm întreaga compoziție cu accesorii. De exemplu, alegând Afiș înrămat Jungle Summer, îl putem agăța lângă o fotografie de călătorie în clipuri LED decorative. Alături sunt suficiente cactusi așezați în macrames și aranjamentul tropical este gata! O temă la modă este un perete decorat cu multe postere de diferite dimensiuni. În funcție de faptul că apartamentul nostru se referă la design scandinav, cool, sau poate este mai aproape de interioare rustice, putem opta pentru o serie de postere înrămate, precum postere subtile Sketchline sau fotografii de peisaj alb-negru. Un astfel de perete va atrage atenția oaspeților care vizitează apartamentul și va completa spațiul unui mansard elegant. Este un motiv foarte la modă și eficient, datorită căruia putem aranja spațiul deasupra patului sau în hol. Indiferent dacă alegem postere pentru sufragerie sau dormitor, amintiți-vă că atunci când creați o anumită amenajare, nu trebuie să ne fie frică să combinăm diferite dimensiuni și motive. Desigur, uneori mai puțin înseamnă mai mult, dar un perete decorat cu multe postere va arăta impresionant și va adăuga caracter apartamentului nostru.

To Top