Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Brazi verzi de Crăciun

Bradul de Crăciun este cel mai important decor de Crăciun. Din multe motive însă, copacii naturali sunt o alegere nepractică. Pinul viu necesită atenție, iar acele sale căzute

vă obligă să curățați în mod constant. Brazii artificiali clasici impresioneaza prin culoarea verde neschimbata si prin lipsa intretinerii constante. Modelele oferite de magazinul nostru online impresionează și prin reproducerea fidelă a copacilor din pădure!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Brazi verzi de Crăciun

Braci de Crăciun naturali sau artificiali - cine trage această ciocnire?

Brazii naturali de Crăciun sunt o modalitate dovedită de a crea o atmosferă de sărbătoare. Mirosul magic al pădurii te pune într-o dispoziție unică. Cu toate acestea, acest efect unic nu este lipsit de unele dezavantaje. Căderea acelor, nevoia de udare, dar și o amenințare pentru animalele de companie - acestea sunt doar câteva exemple selectate. Deci, dacă lista dezavantajelor de a avea un exemplar viu este inacceptabilă pentru noi, atunci cea mai bună alternativă este un copac artificial. Bradul de Crăciun din plastic își păstrează aspectul impecabil pentru o lungă perioadă de timp și nu necesită îngrijire suplimentară!

Brazi de Crăciun clasici artificiali - decor ani de zile

La Restilo, oferim o gamă largă de arbori unici. Brazii clasici de Crăciun din oferta noastră imită cu fidelitate îndrăgiții molizi, pini și brazi. De un verde intens, se încântă cu numeroase crenguțe care nu își pierd acele. Disponibil în multe dimensiuni diferite, au șansa de a atrage pe toată lumea. Pentru fanii decorațiunilor spectaculoase, recomandăm brazi de Crăciun acoperiți cu zăpadă artificială. Presărate cu zăpadă sintetică, acestea vor contribui la crearea unei atmosfere unice de iarnă - chiar și atunci când temperatura din afara ferestrei este în plus! Finisarea atentă și materialele de înaltă calitate asigură că bradul are șansa de a servi în intimitatea casei dvs. timp de mulți ani.

Brad de Crăciun pentru o cameră mică

Nu ne putem permite întotdeauna un copac mare, întins, de orice dimensiune. Spațiul limitat în apartamente ne obligă adesea să renunțăm la bradul de Crăciun. Crăciun fără brad împodobit? Cu siguranță nu suntem de acord cu această opțiune! Brazii noștri de Crăciun cu trunchi artificial originali sunt o soluție compactă pentru această situație. Construcția lor specifică înseamnă că pot fi aranjate chiar și în cel mai mic colț al încăperii. Foarte important, chiar și pe o astfel de structură discretă va fi loc pentru decoratiunile tale preferate pentru brad de Crăciun!

Indiferent de dimensiunea camerei sau de preferințele estetice, suntem convinși că clasicii pomi de Crăciun din oferta noastră vor atrage și gusturile dumneavoastră!

To Top