Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Brazi de Crăciun artificiali 100 cm

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Înălțimea pomului de Crăciun: 100 cm Remove This Item
 1. Brad artificial de Crăciun pe trunchi înzăpezit CECILIA
  29%
  24h
  Brad artificial de Crăciun pe trunchi înzăpezit CECILIA
  Dimensiune: 100 cm
  186,95 RON Regular Price 253,95 RON
 2. Brad artificial de Crăciun Brad pe trunchi CECILIA
  31%
  24h
  Brad artificial de Crăciun Brad pe trunchi CECILIA
  Dimensiune: 100 cm
  115,95 RON Regular Price 159,95 RON
 3. Brad artificial de Crăciun Brad LENA
  50%
  24h
  Brad artificial de Crăciun Brad LENA
  Dimensiune: 100 cm
  18,95 RON Regular Price 37,95 RON
 4. Brad artificial de Crăciun Brad WIERA
  16%
  24h
  Brad artificial de Crăciun Brad WIERA
  Dimensiune: 100 cm
  185,95 RON Regular Price 221,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Brazi de Crăciun artificiali

În timpul Crăciunului, ne dorim să existe o atmosferă caldă și de familie în casa noastră. Și ce îl va evidenția mai bine decât un brad de Crăciun înalt de 100 cm? Un conifer expus în partea centrală a sufrageriei va deveni imediat vedeta întregului aranjament, atrăgând privirile admirative ale membrilor gospodăriei și ale invitaților.

Brazi artificiali de Crăciun 100 cm în mai multe variante

La ce ar trebui să fii atent când faci cumpărături pentru un brad artificial de 100 cm? În primul rând, faptul că vine în două variante diferite. Si astfel, putem alege intre un arbore artificial – pin sau un arbore artificial – brad. În plus, avem modele standard disponibile într-o nuanță de verde închis, adânc. Arata de parca tocmai ar fi venit la noi din padure, dar nu au un miros anume de padure, asa ca nu sensibilizeaza copiii si alergicii. Brazi de Crăciun tradiționali, de culoare verde închis, cu o înălțime de 100 cm, vor completa perfect orice aranjament de casă. Datorită caracterului lor universal, vor arăta grozav atât în ​​spații amenajate clasic, cât și modern.

Brad artificial de Crăciun 100 cm în varianta „înzăpezită”

Daca totusi cautam ceva special - sa renuntam la cele mai clasice propuneri si sa alegem solutii inovatoare, originale, precum un brad artificial de Craciun de 100 cm acoperit cu zapada. Ramurile sale au fost presărate ușor cu vopsea albă, făcând să pară ca și cum ar fi aterizat pe ele fulgi de zăpadă unici. O alta solutie foarte interesanta este sa cumperi un brad artificial de Craciun argintiu sau auriu de 100 cm. Presarata cu sclipici stralucitoare, va completa perfect decorul unui aranjament glamour. De asemenea, va arăta frumos în interioare inspirate din atmosfera Hampton sau Dark Nordic. Totuși, dacă nu ne simțim pe deplin confortabil cu astfel de accesorii expresive, să alegem ceva mai subtil și mai blând.

Brad artificial de Crăciun 100 cm de la Restilo - frumos și durabil

De exemplu, un brad artificial de Crăciun de 100 cm cu conuri. Vă invităm să vedeți gama largă de brazi artificiali de Crăciun de la Restilo. Brazi de Crăciun cu înălțimea de 100 cm disponibili în oferta noastră sunt modele frumoase, la modă și atemporale, realizate din materiale de înaltă calitate – vor fi decorul perfect de Crăciun pentru casa ta pentru mulți ani. Colecția completă de brazi artificiali de Crăciun de această dimensiune poate fi găsită mai sus.

To Top