Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Brazi de Crăciun pe trunchi

Un brad împodobit cu ornamente spectaculoase este o tradiție fără de care este greu de imaginat Crăciunul. Arborele adoptat ne aduce în minte cele mai frumoase amintiri legate
de acest moment special plin de întâlniri de familie. Un pom de Crăciun pe ciot este un hit al ultimelor anotimpuri, care conferă tradiției o dimensiune modernă!
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Pom de crăciun SOPHIE culoare verde sticlă stil clasic 220
  67%
  24h
  Pom de crăciun SOPHIE culoare verde sticlă stil clasic 220
  Special Price 193,05 RON Regular Price 580,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Brazi de Crăciun pe trunchi

Brad de Crăciun pe ciot - un must-have de Crăciun

Cu câteva săptămâni înainte de Crăciun, în majoritatea caselor se poate auzi întrebarea - ce brad de Crăciun va deveni parte din sărbătoarea din acest an? Natural, direct din pepiniera pădurii, sau poate un copac artificial care arată ca unul adevărat? Ambele soluții au susținătorii lor. Unii spun că avantajul cheie al unui pom de Crăciun viu este mirosul său frumos, care se răspândește adesea în tot apartamentul. Iubitorii de molizi artificiali atrag atenția că aceștia sunt mult mai practici, deoarece nu cade un singur ac de pe ei. Un avantaj suplimentar aici este și durabilitatea pe termen lung, ceea ce înseamnă că, odată achiziționat, bradul artificial ne va servi mulți ani. În plus, un decor de înaltă calitate imită cu ușurință un copac natural, așa că aspectul vizual nu este atât de important aici.

Pomul de Crăciun pe ciot - frumusețe pe termen lung

Brazii de Crăciun cu trunchi artificial au devenit extrem de la modă în ultimele sezoane, motiv pentru care apar din ce în ce mai des în casele noastre în preajma Crăciunului. În plus, selecția de alternative multi-sezoniere este atât de largă încât toată lumea are șansa să-și găsească copacul visurilor. Producătorii oferă variante care variază ca înălțime, lățime și chiar specii care imită fidel. Datorită acestui fapt, găsirea unui brad artificial de Crăciun care să completeze perfect sufrageria noastră în perioada sărbătorilor este foarte ușoară! Un model clasic care reflectă perfect molidul sau bradul? Sau poate o variantă ceva mai extravagantă sub formă de brad de Crăciun stropit cu zăpadă artificială? Alegerea vă poate face capul să se învârtă. Magazinul nostru online abundă într-o varietate de articole – de la cele simple care reflectă perfect arborii naturali, până la modele realizate în culori sofisticate, precum albul. Nu ascundem însă că bradul artificial de Crăciun de pe trunchi ocupă un loc special în inimile noastre.

Braci de Crăciun cu trunchi artificial - Crăciun în stil modern

La crearea acestei categorii, ne-am dorit ca produsele disponibile în ea să fie nu numai frumoase și în concordanță cu ultimele tendințe, ci și de înaltă calitate. Un brad de Crăciun pe un trunchi din magazinul nostru este o garanție a stilului și a durabilității pe termen lung. Copacii sunt decorațiuni frumoase în sine. Pentru a oferi clienților noștri satisfacție maximă la cumpărături, am decis ca majoritatea modelelor din această categorie să fie disponibile în cel puțin două mărimi din care să alegeți. Datorită acestui fapt, suntem siguri că chiar și cea mai mică cameră de zi poate fi îmbogățită cu un brad de Crăciun asortat!

Un pom de Crăciun artificial pe un trunchi - cum să-i scoți toată frumusețea?

Pomii artificiali de Crăciun necesită îngrijire. Dedicându-le doar câteva minute, avem șansa de a obține toate beneficiile de pe urma lor! Un copac luat direct dintr-o cutie de carton are nevoie de timp pentru ca fiecare crenguță să se întindă liber. Unele părți ale construcției necesită ajutor special. Părțile deranjante pot fi modelate ușor cu ajutorul mâinii tale. Procesul de corectare a formei nu este atât de laborios pe cât ar părea și cu siguranță merită să aloci câteva minute decorului, care te va răsplăti cu un aspect și mai frumos mai târziu!

După întinderea crenguțelor, este timpul pentru decorațiunile de Crăciun. Decoratiunile bradului de Crăciun pot lua diferite forme - de la cele clasice și din sticlă tipice până la detalii impresionante din plastic cu forme sofisticate. Totuși, dacă vrem ca arborele să arate cât mai natural posibil, să ne concentrăm pe conuri. În magazinul nostru sunt disponibile variante care sunt îmbogățite cu acest accent unic deja în faza de producție. Datorită acestui fapt, sunt aproape gata de utilizare! Când decorați un copac artificial, amintiți-vă că nuiele trebuie manipulate cu blândețe. Mai mult, haideți să fim moderați în decorațiuni, pentru că prea multe accesorii grele pot provoca căderea acelor.

Decoratiuni artificiale pentru aranjamente de Craciun

Nu există nicio îndoială că un brad de Crăciun, fie el real sau artificial, este un simbol al Crăciunului. Cu toate acestea, există o întreagă gamă de decorațiuni spectaculoase care merită folosite și în timpul pregătirilor de dinainte de Crăciun. Inspirați de moda din vest, am introdus coroane de uși în oferta noastră. Datorită acestei decorațiuni unice, avem șansa de a face casa noastră să impresioneze cu o atmosferă Crăciunuluide la bun început! Pentru cei care preferă clasicele, recomandăm figurine de Crăciun. Siluetele fermecătoare întreținute într-un stil de Crăciun încântă și fac ca fiecare colț al celor patru pereți să vă amintească de vacanța viitoare!

To Top