Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Brazi de Crăciun artificiali

Când ne gândim la Crăciun, primul lucru care ne vine în minte este bradul de Crăciun. Fără acest element, sărbătorile ar fi incomplete și este greu pentru oricare dintre noi să-și

imagineze că ar putea lipsi. În mod tradițional, brazii vii erau cumpărați pentru locuințe, dar astăzi, brazii artificiali moderni de Crăciun nu seamănă cu nimic cu cei de acum ani. Sunt largi și dense și frumos verzi. Este ușor să fii confuz și să crezi că sunt plante adevărate.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Brazi de Crăciun artificiali

Alegăm brazi artificiali de Crăciun din diverse motive - uneori cineva din gospodărie este alergic la rășină, de multe ori nu vrem să mergem să cumpărăm un nou brad în fiecare an, nu vrem să curățăm acele care cad în fiecare an. zi. Există multe motive, dar o singură soluție - un pom de Crăciun acoperit cu zăpadă artificială de bună calitate. Avem foarte multe din care să alegem, așa că treceți la treabă înainte să ne acopere zăpada. Crăciunul trebuie să fie de neuitat!

Brazi artificiali de Crăciun - ce să țineți cont atunci când cumpărați?

Ca la orice achiziție, vă reamintim să vă concentrați pe calitatea produsului. Important este ca materialul din care este realizat bradul sa ne satisfaca, sa fie mai degraba placut la atingere si ca bradul sa aiba cat mai multe crengute. Atunci nu va semăna cu o tulpină tristă de care ne amintim din anii 90, ci cu un copac frumos. În plus, să acordăm atenție și modului de asamblare - dacă un suport este atașat de brad și cum sunt atașate crenguțele - permanent, sau trebuie să le încorporați manual pe „trunchiul nostru”.

Prima cale este mai rapidă, trebuie doar să îndreptați crenguțele și să le modelați liber. Ultimul criteriu este dimensiunea bradului - haideti sa alegem unul care sa se potriveasca cu dimensiunea incaperii in care va sta bradul. Nu uitați să lăsați suficient spațiu liber pentru a decora cu ușurință bradul nostru artificial de Crăciun. Cel mai mic brad artificial are doar 80 cm lungime si se va potrivi chiar si intr-o garsoniera mica. Cel mai mare are 2,90 m - cu siguranță va găzdui chiar și cele mai mari cadouri și va face o impresie uimitoare. Un brad de Crăciun este un element obligatoriu în orice interior!

Avantajele pomilor artificiali de Crăciun

Brazii artificiali de Crăciun nu sunt în niciun caz într-o poziție de pierdere în comparație cu un brad viu. Ni se pare că de multe ori mulți dintre noi nu realizează câte avantaje are un brad artificial de Crăciun. Există o mulțime de ei, așa că sperăm să-i convingem pe sceptici să privească cu amabilitate copacii artificiali și pomii de Crăciun de pe trunchi.

Economie

Dacă decidem asupra unui copac viu, trebuie să luăm în considerare o cheltuială suplimentară în fiecare an. Să recunoaștem, înainte de Crăciun avem o mulțime de ele și ar fi bine să economisim la unul dintre must-have-urile de Crăciun. Un brad artificial de buna calitate ne va servi ani de zile. În loc să plătim în fiecare an, vom plăti o dată, iar investiția noastră va da roade. În plus, nu trebuie să cheltuiți întotdeauna mulți bani, Bradul artificial de Crăciun Lea este o cheltuială pentru orice buget.

Comandă în casă

Vezi și set de balouri de Crăciun

Copacii vii, din păcate, își pierd acele, la început câțiva cad, dar în timp îi poți strânge în pumni. Acele sunt apoi peste tot - pe părul animalelor noastre de companie, pe scaune, pături, canapeaua ... Este similar cu rășina - substanța lipicioasă care apare pe podea în jurul bradului de Crăciun se lipește de orice praf, așa că de multe ori trebuie să curățăm podeaua. În acest caz, molid artificial va fi perfect. Molidul Titus promite să nu piardă niciun ac și va fi mereu verde. Un brad artificial este o garantie a ordinii!

Durabilitatea pomilor artificiali de Crăciun

Temperaturile ridicate nu favorizează starea bună a copacilor naturali. Cu excepția cazului în care avem grădină în care să ne replantăm bradul de Crăciun după sezonul sărbătorilor, din păcate, un brad de Crăciun care își pierde ace și se ofilește este o vedere foarte deprimantă, așa că dacă noi sau copiii noștri suntem deosebit de sensibile și se atașează rapid de lucruri, atunci ar trebui să ne cruțăm adio trist de la plantă. Spre deosebire de copacii vii, un copac pe un trunchi, și în special Spruce Lux verde, se va întoarce în sufrageria noastră în fiecare an. Bradul artificial de Crăciun, molid caucazian, va fi perfect pentru orice interior!

Simetria - un paradis pentru perfecționiști

Bradul de Crăciun are crenguțe întinse uniform, imediat după ce l-a pus pe suport, stă perfect drept. Daca decidem sa cumparam un brad artificial, acesta va semana si mai mult cu un brad adevarat. Cumpărând Brad Vera, ne putem arunca imediat în decorarea și reglarea bradului.

Securitate

Acele din plastic Victoria Pine sunt mult mai puțin înțepătoare decât cele naturale, oferind brazilor artificiali de Crăciun un avantaj unic față de cei reali în ceea ce privește siguranța. Întreaga familie, inclusiv bebelușii, poate participa la împodobirea unui brad artificial.

Vezi și alte Decorat-uri de Crăciun

Din păcate, în cazul unui copac viu, există un risc mare ca un copil mic să fie ușor rănit. Nu numai atunci când împodobirea unui brad artificial este o soluție mai confortabilă, ci și tot timpul când bradul de Crăciun ar trebui să ne bucure ochii. Nu trebuie să ne îngrijorăm că un bebeluș în vârstă va apuca o crenguță cu mâna și va înțepa dureros. Pomii artificiali de Crăciun sunt, de asemenea, mai ușori, așa că dacă bradul cade și cineva se agăță de el, nu vor provoca atât de multe daune ca pomii adevărați.

Achiziționați confort

La final vine unul dintre cele mai importante argumente. Nu cumpărăm un porc într-o pistă – brazii vii de Crăciun sunt foarte des vânduți deja legați și nu știm cu adevărat cum va arăta bradul nostru. Noi decidem doar asupra înălțimii și speciei sale. După ce s-a răspândit acasă, bradul de Crăciun se dovedește adesea a fi neuniform, chel pe alocuri, dar în altele are ramuri prea lungi. Acest lucru are ca rezultat multe dificultăți în decorarea copacului, iar corecțiile, tunderea și ajustările ne consumă timpul, pe care l-am putea folosi mai bine.

În loc să ieșim în frig, să stăm la cozi și să transportăm un pom de Crăciun viu, ne putem așeza pe spate într-un fotoliu confortabil cu o ceașcă de ceai cald și să comandăm modelul care ne interesează la restilo.pl cu câteva clicuri . Bradul artificial va fi livrat prin curier la usa. Micii brazi artificiali de Craciun si unul artificial pe trunchi sunt o alegere excelenta, produsul este perfect pentru orice interior.

Un brad de Crăciun artificial... ca unul adevărat

Bradul de Crăciun creează o atmosferă specifică, magică de Crăciun. Uneori ne este teamă că fără un brad viu Crăciunul nu va fi complet, că vom simți o anumită insuficiență. Complet inutil. In prezent, brazii artificiali arata exact ca cei adevarati, ba chiar poti obtine un efect mai spectaculos decat in cazul brazilor vii. De ce? Și asta pentru că multe modele de brazi de Crăciun disponibile pe Restilo au chiar și conuri! Prin urmare, dacă vreunul dintre voi este îngrijorat de efectul naturaleței atunci când cumpără un brad artificial de Crăciun, se pare că Pin - Măslin, Lux - 3 crenguțe de Pin - Amelia vă va risipi îndoielile pentru bine. Artificial nu inseamna urat, ba chiar poate aduce o adevarata atmosfera de iarna in casa noastra. Te întrebi ce? Zăpadă. Albul, sau mai degrabă acoperit de zăpadă, îți va oferi atmosfera potrivită, chiar dacă vremea ne joacă o șansă și vom avea toamnă în loc de iarnă afară. Dar nu dorim asta pentru tine sau pentru tine.

Dacă visezi la cel mai natural efect, atunci alege un brad Lux cu rădăcini, ce să spunem, pare destul de viu! Ninge, lasă-ne să ne acopere, ce frumos e în această iarnă de Crăciun... Nu-i așa? Dacă singurul lucru care vă mai rămâne de pregătit este achiziționarea unui brad de Crăciun, nu ezitați, alegeți doar dintre modelele disponibile pe restilo.pl, decorați și bucurați-vă de această perioadă minunată alături de cei dragi. Mizați pe decorațiuni unice pentru brad. La urma urmei, Crăciunul nu durează tot anul! Magazinul nostru online vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă decora casa de Crăciun.

To Top