Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Plăci de tăiere din plastic

Oricine îi place să gătească știe că există articole care fac prepararea alimentelor incredibil de ușoară: cuțite ascuțite, oale funcționale și plăci de tocat. Lemn, bambus,

sticlă, silicon, plastic - fiecare tip de placă de tăiat are propriile sale proprietăți unice. Prin urmare, atunci când decideți să cumpărați un anumit produs, merită să cunoașteți specificul acestuia. Fără îndoială, cele mai populare în bucătărie sunt plăcile de tăiat din plastic. Aceste produse nu sunt doar copilăresc de ușor de îngrijit, ci și extrem de versatile. La ce merită să fiți atenți atunci când alegeți o placă de tăiat din plastic? De ce plăcile de tăiat flexibile din plastic funcționează excelent împreună cu plăcile din lemn masiv? Puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în ghidul nostru pentru plăci de tăiat din plastic.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Plăci de tăiat din plastic: ce să țineți cont atunci când alegeți?

Când ne hotărâm să cumpărăm o placă de tăiat din plastic, trebuie să ne amintim că este un produs care se află în contact permanent cu alimentele. Aceasta înseamnă că articolul trebuie să fie fabricat din materiale plastice care sunt neutre din punct de vedere alimentar. De asemenea, merită să acordați atenție numărului și tipului de îmbinări care conectează elementele individuale ale o placă de tăiat din plastic. Acestea nu pot fi dăunătoare sănătății noastre în niciun fel. Mulți oameni cred că plăcile de tocat din lemn sunt mult mai igienice decât mesurile de tocat din plastic. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat. Plăcile de tăiat din plastic sunt fabricate din materiale fără contaminare care împiedică dezvoltarea bacteriilor. Numai în timpul utilizării apar gemuri pe suprafața produsului, unde se pot acumula impurități. Cu toate acestea, sunt destul de ușor de scăpat de ele spălând seturi de plăci de tăiat din plastic în mașina de spălat vase. Când decideți asupra unor placi de tăiat din plastic specifice, merită să verificați dacă acestea sunt destinate fiecărui tip de lamă. Plăcile de tăiat din plastic sunt foarte compacte. Nu ocupă la fel de mult spațiu precum scândurile din lemn sau sticlă, așa că pot fi ascunse cu ușurință într-un sertar și scoase numai atunci când este necesar. Acest lucru este important nu numai din motive estetice, ci și din motive practice. Când pregătim diverse feluri de mâncare, deseori tăiem sau tocăm produse cu miros intens, de exemplu pește, usturoi, ceapă. Alegând seturi de plăci de tăiat din plastic, putem folosi o anumită placă pentru alimente specifice. De mare ajutor sunt culorile variate ale produselor, datorită cărora ne este mai ușor să ne amintim ce produse pregătim pe covorașul de tăiat pe care îl alegem. De mare ajutor sunt și plăcile flexibile de tăiat din plastic, precum setul PRESTO disponibil în magazinul nostru.Covorașul roșu poate fi folosit pentru tăierea peștelui și a cărnii, cel galben pentru legume, iar cel mai mic verde pentru pâine. sau produse lactate. Este o soluție foarte igienă care ne permite să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi.

De ce ar trebui să apară plăcile de tăiat din plastic în bucătăria noastră?

Așa cum am menționat deja, utilizarea plăcilor de tăiat din plastic are multe beneficii. Cel mai important dintre acestea este jocul de îngrijire a copiilor. La fel ca și în cazul plăcilor de lemn, trebuie să ne pregătim pentru tratamente lungi: ungere, curățare și uscare temeinică, așa că placile de tăiat din plastic trebuie doar să clătiți sau să frecăm cu detergenți, apoi să le puneți în mașina de spălat vase. Aceasta este o economie imensă de timp și bani. Materialele plastice din care sunt confectionate placile nu absorb mirosurile intense. Plăcile de tăiat din plastic sunt ușoare și ușor de mutat dintr-un loc în altul, astfel încât să puteți turna legume sau carne tocate direct în oală sau tigaie. Acest lucru face mai ușor să păstrați bucătăria curată. Puteți lua cu dvs. masa de tăiat din plastic compactă în călătorie sau în camping. Datorită acestui fapt, chiar și în condiții de câmp, puteți pregăti un mic dejun sau o cină delicioasă. Plăcile de tăiat din plastic sunt produse disponibile în general, care vin în diferite forme, culori și, în plus, au multe facilități. Care dintre ele?

Seturi de plăci de tocat din plastic – ajutor suplimentar în bucătărie

Atunci când decideți să cumpărați o mesă de tăiat selectată, merită să acordați atenție dacă are caracteristici suplimentare care ne vor facilita munca în bucătărie. Acestea pot fi niște adâncituri speciale în jurul perimetrului, ca în cazul o placă de tăiat din plastic PRECIOSO. Datorită acestui fapt, lichidul care apare pe placă la tăierea, de exemplu, o roșie, nu se varsă. pe blatul din bucătărie. Acest lucru este foarte util atunci când tăiați legumele suculente. Forma plăcii și flexibilitatea acesteia sunt, de asemenea, importante. Plăcile de tăiat PRESTO au forma unei spatule, ceea ce facilitează transferul produselor tăiate direct în oală sau tigaie. De asemenea, sunt disponibile spre vânzare seturi de plăci de tăiat din plastic în diferite culori, marcate suplimentar cu simboluri - separate pentru legume, carne, produse lactate. Plăcile de tăiat din plastic flexibile pot avea culori și decorațiuni nebunești (plăci care imită o casetă, un adaptor sau un disc de vinil), motiv pentru care sunt o idee grozavă de cadou pentru persoanele cărora le place să petreacă timpul în bucătărie.

To Top