Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Plăci de tăiere din lemn

Din multele materiale care apar în casa noastră, lemnul este un adevărat clasic. Acest material complet natural nu numai că completează aspectul camerei, ci este, mai presus de

toate, o parte a acesteia. Scările, mobilierul sau panourile din lemn reprezintă o cheltuială considerabilă, dar îngrijite corespunzător pot servi ani de zile. Adesea însă, în loc de schimbări costisitoare, accesoriile elegante vor adăuga eleganță la interior. Articolele de zi cu zi precum saci de cuțit, blocuri de cuțite sau mesuri de tocat din lemn sunt perfecte pentru rolul lor. Produsele enumerate ultimele au mulți fani, dar și mulți oponenți care subliniază că tăbliile din lemn se decolorează rapid, captează mirosuri și sunt greu de curățat. După ce ai citit această postare, vei afla că acest lucru nu este adevărat! Plăcile de tocat din lemn întreținute corespunzător sunt produse care vor funcționa în orice bucătărie și, în plus, vor arăta frumos și încălzesc aspectul camerei. Cum să aibă grijă de ei? Ce să iei în considerare atunci când alegi? De ce să alegeți lemnul în loc de plastic? Veți găsi toate informațiile necesare în secțiunea următoare.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Ce să țineți cont atunci când alegeți plăci de tocat din lemn

Când alegeți plăcile de tăiat din lemn, merită să fiți atenți la ce lemn au fost făcute. De ce? Materialul din care este fabricat produsul afectează durabilitatea și îngrijirea. Alegerea este uriașă, deoarece scândurile de tăiat din lemn pot fi realizate din stejar, salcâm, par, fag, precum scădula de tăiat HOME PROFI, abanos și nucă de cocos. De menționat că lemnul de stejar are proprietăți bactericide naturale, o scândură realizată din el va fi cea mai igienă. Pe de altă parte, plăcile din abanos și nucă de cocos sunt durabile și rezistente la deteriorare. Atunci când decideți să cumpărați o mesă de tocat din lemn, merită, de asemenea, să acordați atenție dacă produsul este fabricat dintr-o singură bucată de lemn. Datorită acestui fapt, articolul nu este susceptibil la delaminare și este mai puternic. Metoda de impregnare a plăcii este foarte importantă. Cele mai benefice pentru sănătatea noastră sunt uleiurile naturale, prietenoase cu copiii și cei care suferă de alergii. Un alt aspect este dimensiunea tablei. Aici ar trebui să luăm în considerare cantitatea de spațiu și modul în care vom folosi produsul. Dacă doar tăiem și tocăm pe el, dimensiunile mai mici vor fi perfecte. În cazul în care am dori să servim aperitive pe tablă sau să o tratăm ca pe un element de aranjare a mesei sau ca pe o tavă, vor fi mai bune plăcile de tocat mari, spectaculoase, din lemn. O mare facilitate în utilizarea Produsul sunt și jante funcționale, caneluri speciale, ascuțitor de cuțite pliabil sau inclus.

Plăci de tăiat din lemn – îngrijire

Cea mai frecventă plângere despre mesurile de tocat din lemn este că întreținerea lor este dificilă și necesită timp. Și într-adevăr, nu vom arunca o astfel de scândură în mașina de spălat vase cu restul vaselor, dar asta nu înseamnă că îngrijirea produsului este foarte dificilă. Cel mai important lucru despre o placă de tăiat din lemn este regularitatea. Produsul trebuie spălat imediat după tăiere, datorită căruia putem fi siguri că lichidele nu vor pătrunde înăuntru. După curățare, ștergeți placa bine uscată. Placa ar trebui, de asemenea, impregnată din când în când. Uleiurile comestibile, cum ar fi uleiul de nucă de cocos, de in sau de dovleac, funcționează bine în timpul acestei activități. Dacă încă există un miros neplăcut, placa poate fi stropită și frecată cu sare de masă, apoi lăsată deoparte câteva ore și apoi spălată. Sól absoarbe perfect mirosurile si are si proprietati de conservare. O modalitate bună de a reînnoi produsul este să șlefuiți suprafața veche. mesurile de tocat ne pot servi ani de zile daca sunt ingrijite in acest fel.

Îngrijirea mediului: plăci de tocat din lemn

Când alegem articole de zi cu zi, dorim ca acestea să fie durabile și solide. Datorită acestui lucru, ne vor servi cât mai mult timp. Aceasta este o abordare foarte înțeleaptă nu numai din motive financiare, ci și din motive de mediu. Alegând articole din materiale naturale, ne concentrăm pe calitate, dar limităm producția de deșeuri inutile. Plăcile de tăiat din lemn sunt inspirate din natură. Folosindu-le, avem grija de planeta si ne incalzim aranjamentele interioare.

Beneficiile utilizării plăcilor de tocat din lemn

Beneficiile utilizării plăcilor de tocat din lemnigienic: datorită proprietăților naturale bactericide ( lemnul de stejar arată cel mai mare), durabilitate: aici cele mai durabile materiale includ nuca de cocos și abanosul. Lemnul de înaltă calitate este rezistent la deteriorare. Un alt avantaj este ingrijirea cutitelor de bucatarie: placile de tocat de lemn au mare grija de lame, care nu se tocesc la contactul cu lemnul. Aspect elegant: pot fi folosite ca tava de servire pentru aperitive, branza sau mezeluri, durabilitate: ingrijite corespunzator, pot fi folosite ani de zile, ecologie: ecologice, capacitatea de a inchide micile rani care apar pe suprafata produs în timpul tăierii și tocării, stabilitate: o scândură de tocat din lemn amplasată într-un loc ales nu se mișcă, este o garanție a siguranței.

To Top