Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Plăci de tăiere

mesuri de tocat potrivite nevoilor noastre stau la baza succesului in bucatarie. Pe ele începem pregătirea fiecărui fel de mâncare: tocăm legumele, înramăm carnea, tăiem

pâinea și brânza. Datorită pregătirii precise a semifabricatelor, avem un impact asupra modului în care preparatele noastre vor arăta și gust. În plus, o măsură de tăiat poate fi nu numai un articol util, ci și să arate frumos, subliniind caracterul interiorului nostru. O placă masivă de lemn va adăuga clasă și eleganță bucătăriei. Îl putem folosi pe post de farfurie, servind pe el gustări de casă sau servind micul dejun în pat. La cumpărarea unei plăci de tăiat, merită să acordați atenție în primul rând calității materialelor din care este fabricat produsul. Indiferent dacă alegem scânduri de tăiat din lemn eficiente, antibacteriene. sau ușoare, flexibile plăci de tăiat din silicon, amintiți-vă că aceste produse sunt în contact constant cu alimentele. Ce înseamnă? Articolul, pentru a fi sigur pentru sănătatea noastră, nu poate reacționa la produsele pe care le tăiem. Și întrucât vorbim despre diferite tipuri de plăci, mai jos vă vom spune care merită să le alegeți.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Plăci de tăiat sau cum să alegeți singurul dintre sutele de produse

Rafturile magazinelor explodează cu numărul de scânduri și scânduri de tocat. Diverse modele, culori și materiale fac dificilă alegerea. Ce merită să ne amintim înainte de a decide să cumpărăm un produs? Să începem cu materialele. Plăcile de tăiat din lemn sunt adevărate clasice. Aceste produse sunt extrem de igienice datorită proprietăților antibacteriene ale lemnului (lemnul de stejar funcționează cel mai bine în acest sens). Plăcile de tocat au grijă și de starea cuțitelor noastre. Materialul natural nu tocește lama și minimizează posibilitatea de deteriorare. Merită să ne amintim că atunci când decidem asupra acestui tip de placă, trebuie să avem grijă de îngrijirea corespunzătoare a acestuia. Înainte de prima utilizare, trebuie păstrat cu ulei de măsline sau comestibil, cum ar fi uleiul de cocos sau de in. De asemenea, este foarte important ca o masă de tocat din lemn să spele și să ștergă produsul după fiecare utilizare. O astfel de îngrijire poate părea complicată, dar lipsa spălării în mașina de spălat vase compensează aspectul frumos și durabilitatea produsului, care, dacă este curățat corespunzător, ne va servi ani de zile. Dacă plăcile de tăiat din lemn par prea greu de îngrijit, atunci plăcile de bambus BAMBOO sunt o soluție bună pentru tine. Produsele sunt fabricate din iarbă special presată, motiv pentru care sunt un bun înlocuitor pentru plăcile din plastic. Bambusul absoarbe mai putina apa decat lemnul clasic, motiv pentru care placa se usuca mai repede, ceea ce la randul ei previne dezvoltarea bacteriilor. Un alt tip de plăci sunt plăcile de tăiat din silicon. Marele lor avantaj este flexibilitatea și flexibilitatea. Datorită acestui lucru, putem transfera cu ușurință legumele tocate în oală sau tigaie. Plăcile de tăiat din silicon arată ca niște covorașe subțiri, motiv pentru care compactitatea lor este un alt avantaj. Ele pot fi ascunse cu ușurință într-un sertar. Ultimul avantaj al unor astfel de scânduri este capacitatea de a fi spălate în mașina de spălat vase, ceea ce este de mare ajutor, mai ales când tăiam un produs intens parfumat și ne-am dori ca după ceva timp mirosul să nu se mai simtă.

Plăci de tocat din lemn – produse elegante pentru uz zilnic

Presumăm că micile adăugiri creează aspectul întregului aranjament. Atunci când alegem articole de zi cu zi, nu ar trebui să renunțăm la propriul nostru stil unic. Alegând placa de tăiat Azza din lemn de bambus, în primul rând, nu poluăm Planeta noastră și, în al doilea rând, luăm o decizie conștientă cu privire la aspectul interiorului nostru. Plăcile de tăiat din lemn, precum tabla de tocat HOME PROFI disponibilă pe site-ul nostrude asemenea, pot fi folosite ca mâncăruri stilate pentru a prezenta aperitive sau conserve de casă precum brânză, mezeluri sau legume tocate Accesorii din lemn care arată frumos în bucătăriile rustice , ele încălzesc și caracterul cool al interioarelor în stil scandinav.

Scânduri de bambus de care trebuie să aveți grijă

Așa cum am menționat mai devreme, scândurile de bambus sunt un bun înlocuitor pentru lemnul clasic, deoarece arată elegant și sunt, de asemenea, mai ușor de întreținut. Atunci când alegeți o astfel de placă, merită să fiți atenți dacă este stabilă și nu se va mișca în timpul tocării. In plus, sunt de mare ajutor canelurile speciale situate la periferie, care sunt grozave la taierea legumelor care elibereaza mult suc: precum rosiile sau castravetii. În timpul prelucrării produselor, lichidul se adună în caneluri, facilitând păstrarea curată. Plăcile din bambus folosesc foarte rar adezivi sau îmbinări suplimentare, ceea ce elimină contactul cu substanțele toxice sau care vin în contact cu alimentele.

Plăci de tăiat disponibile în magazinul nostru: scânduri de tocat din lemn, scânduri de bambus, scânduri din plastic de înaltă calitate.

To Top