Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pilote de iarnă

În serile reci, apreciem mai ales oportunitatea de a ne scufunda într-un puf moale și cald. Oricum, indiferent de anotimp, pilotele de iarnă sunt un accesoriu care ne învăluie

plăcut și asigură o noapte de odihnă netulburată.

We can't find products matching the selection.
plant image

Plopumă de iarnă - o husă caldă pentru tot anul

Un pat bine ales este, desigur, baza pentru o noapte bună de odihnă. Merită să subliniem, însă, că mobila nu este totul! Un pat confortabil este format dintr-o mulțime de lucruri, printre care își au locul și pilotele calde. Oferta noastră include diverse articole care au șansa de a satisface chiar și cele mai diverse nevoi și așteptări. Textile moi vor funcționa deosebit de bine în serile răcoroase, dar nu numai. Persoanele cărora le place o pilota groasă pot alege să folosească modele de iarnă pe tot parcursul anului! Ceea ce distinge variantele disponibile în oferta noastră este calitatea înaltă. În funcție de materialul din care este cusut modelul, proprietățile huselor individuale pot varia. Datorită acestui fapt, fiecare utilizator are șansa de a găsi pilote de iarnă adaptate nevoilor sale.

Plapușă groasă de iarnă - cum să o găsiți pe cea perfectă?

Ploturile disponibile în magazinul nostru se diferențiază în primul rând în ceea ce privește materialele și materialele din care sunt realizate. Clasicele absolute sunt, desigur, modelele din bumbac. Umplute cu pene naturale, se vor dovedi în fiecare casă în care sunt puse în valoare clasicele și calitatea. Plăcute la atingere și plăcute pielii, asigură o izolare termică excelentă – chiar și în cele mai geroase seri și nopți. Pentru persoanele care țin pasul cu vremurile, le putem recomanda pilote de iarnă din microfibră. În timpul producției lor, a fost folosită o fibră specială, care se caracterizează prin rezistență ridicată și ușurință în același timp. Este de remarcat, însă, că aceasta nu înseamnă o deteriorare în ceea ce privește izolarea termică. Țesătura plăcută la atingere, cu umplutură moale, va face față cu ușurință temperaturii care scad în afara ferestrei! Marele avantaj este faptul că acest tip de pilota de iarnă nu este grea și, în plus, ocupă puțin spațiu atunci când este pliată.

Plapumă de iarnă și accesorii pentru serile reci

Este evident că o pilota de iarnă singură nu ne va oferi confort deplin. Cu siguranță merită să-l tratați ca pe un fel de bază pentru alte accesorii care vor apărea împreună cu el în dormitor. Un element fără de care este greu de imaginat un pat confortabil este cearşaful. Bumbac sau poate microfibră? Oferta noastră include diverse opțiuni care cu siguranță vor ajuta la pregătirea bârlogului perfect.

Când vine vorba de decorațiuni, este o idee bună să alegeți accesorii textile, cum ar fi fete de pernă. Materialele colorate vor adăuga instantaneu caracterul dorit lenjeriei noastre de pat. Datorită lor, întregul mediu va câștiga și el în atractivitate!

O pilota de iarnă modernă

Dezvoltarea tehnologiei a însemnat că pilota de iarnă produsă astăzi diferă cu siguranță vizual de modelul produs acum 15 ani. In prezent, pentru a obtine o acoperire cu un grad ridicat de izolare termica, nu mai trebuie sa ne bazam pe numeroase straturi si umpluturi grele. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă sacrificarea calității. Plapuma grea intră în uitare și face loc unor variante ușoare, dar la fel de calde și plăcute de folosit. Vă încurajăm să verificați toate modelele disponibile în oferta noastră și să alegeți opțiunea care va deveni un însoțitor de încredere pentru toate somnurile de după-amiază și odihna zilnică pe timp de noapte.

To Top