Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Piese de vesela

Fabricate din diverse materiale, cunoscute de mii de ani. Farfuriile sunt elementul de baza al veselei, fara de care este greu de imaginat daca este vorba despre un mic dejun in

familie in weekend, un pranz consumat in graba sau o cina fastuoasa. Vasele pe care le folosim sunt importante dintr-un motiv. Ceramica frumoasă este considerată unul dintre domeniile artei și, cu fiecare ocazie solemnă, încercăm să facem din vesela noastră un element de decorare a mesei. O masă servită pe o farfurie frumoasă va avea cu siguranță un gust și mai bun, iar potrivit set de farfurii veselava adăuga stil și coeziune sufrageriei tale. Există multe tipuri de seturi de farfurii disponibile astăzi pe piață, așa că merită să afli ce opțiuni ai pentru a lua cea mai bună decizie de cumpărare .

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Talerz płytki CREMA, 27x27 cm
  100%
  Talerz płytki CREMA, 27x27 cm
  Special Price 39,95 RON Regular Price 99.999,00 RON
 2. Veselă de masă OPUS culoare alb
  45%
  24h
  Veselă de masă OPUS culoare alb
  Special Price 22,95 RON Regular Price 41,95 RON
 3. Available soon Veselă de masă MOTION culoare verde
  19%
  Veselă de masă MOTION culoare verde
  Special Price 37,95 RON Regular Price 46,95 RON
 4. Available soon Veselă de masă EMOTION culoare maro
  32%
  Veselă de masă EMOTION culoare maro
  Special Price 44,95 RON Regular Price 65,95 RON
 5. Available soon Veselă de masă EMOTION culoare verde
  25%
  Veselă de masă EMOTION culoare verde
  Special Price 35,95 RON Regular Price 47,95 RON
 6. Available soon Veselă de masă GUSTITO culoare alb
  26%
  Veselă de masă GUSTITO culoare alb
  Special Price 58,95 RON Regular Price 79,95 RON
 7. Available soon Veselă de masă OPUS culoare alb
  24%
  Veselă de masă OPUS culoare alb
  Special Price 24,95 RON Regular Price 32,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Seturi de farfurii - din ce sunt făcute?

În prezent, plăcile sunt fabricate din multe materiale diferite. Desigur, cele mai populare sunt farfuriile din porțelan, care sunt cunoscute omenirii încă din secolul al VII-lea. Este considerat un material de înaltă calitate, cu o istorie bogată. Știați că la un moment dat porțelanul a fost numit „aur alb”? Nu a fost un nume întâmplător, în urmă cu câteva sute de ani porțelanul ajungea la prețuri asemănătoare cu aurul și le înlocuia în cadouri regale. Porțelanul poate fi frumos decorat, datorită căruia va fi un decor indubitabil al oricărei încăperi. Vasele din porțelan sunt clasificate ca produse ceramice. Dintre ceramică, putem cumpăra și produse din gresie. In functie de aspectul produselor, gresia poate da interiorului un element de idila, o intoarcere in copilarie. Mâncărurile din gresie arată grozav, de exemplu, un vas cu unt din gresie sau o cană de bere ca de la un han adevărat. Farfuriile din gresie, in schimb, imbina o nota de nostalgie si traditie cu designul modern, bucurandu-se de popularitatea oamenilor carora nu le place plictiseala si nu se tem sa experimenteze cu designul interior. Un alt material este sticla, un material foarte vechi pentru prepararea vaselor, cunoscut deja cu câteva mii de ani în urmă. Plăcile de sticlă sunt universale, se potrivesc în orice decor. Dintre acestea, putem alege intre sticla incolora si cea colorata. Ca și în cazul farfuriilor de porțelan, vom obține și modele de sticlă cu diverse aplicații pictate manual, de exemplu în motiv floral sau geometric. Sticla transparentă se va dovedi a fi cea mai universală soluție - este potrivită atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru servirea cina pentru oaspeți. Farfuriile colorate vor adăuga o atmosferă veselă în interior, iar cele cu plante vopsite le vor face unice. Plașele din plastic indestructibil sunt disponibile și pe piață. Una dintre ele este geamul acrilic dublu - foarte usor, disponibil si in varianta transparenta si colorata. Un alt material care seamănă cu ceramica este melamina. Potrivite pentru copii deoarece farfuriile din melamina sunt indestructibile si foarte usoare. Avantajul lor este prețul, deci este o opțiune bună pentru persoanele cu un buget mai mic. După cum puteți vedea, alegerea este foarte largă, iar fiecare dintre materiale are avantajele și dezavantajele sale, așa că vă recomandăm să urmați prețul. -raport calitate si gustul tau, care ne va spune din ce farfurie vom manca cu placere.

Seturi de farfurii - nu numai practice

Seturile de farfurii nu au fost niciodată doar un element funcțional în casa noastră și au acționat adesea ca opere de artă, la fel ca picturile sau sculpturile. Plăcile pot sublinia caracterul interiorului nostru, pot adăuga un pic de gheare aranjamentului sau își pot schimba complet scopul de la utilitate la doar decorativ. Unii le atârnă pe pereți, aranjând din ele compoziții cu gust. Chiar dacă nu suntem proprietarii de farfurii decorative, nimic nu stă în cale să ne inspirăm ușor din fotografiile găsite pe web și să expunem corect chiar și farfuriile simple, minimaliste. Putem, de exemplu, să le aranjam vertical pe rafturi deschise, cumpărând farfurii în diferite culori și creând din ele mozaicuri colorate. Atunci nu avem nevoie de decorațiuni suplimentare, de exemplu figurine, iar farfuriile vor îndeplini atât funcții funcționale, cât și decorative. Recomandăm în special experimentarea și crearea de decorațiuni din obiecte de zi cu zi pentru persoanele care nu au mult spațiu. Pentru ei, fiecare bucată de spațiu este foarte importantă, motiv pentru care merită și mai mult să folosiți potențialul noilor noastre farfurii colorate și să le expunem într-un mod interesant.

Seturi de farfurii - savoir vivre la masă

Dacă ar fi să-i întrebăm pe trecători ce tipuri de farfurii cunosc, cel mai frecvent răspuns ar fi probabil „farfurie”. Cu toate acestea, după cum știm, nu se termină cu o singură farfurie și, în diverse situații, nevoile noastre nu se limitează la o singură farfurie plată, mare. Desigur, în afară de tradiționalele seturi plate de farfurii vom întâlni și multe alte tipuri de feluri de mâncare. Vă sugerăm în ce ordine și unde trebuie așezate farfuriile și farfuriile. Farfuria trebuie așezată mai întâi la așezarea mesei. Apoi punem farfurioare de desert pe cea mai mare farfurie. Apoi, o farfurie adâncă sau un castron numit bol de bulion aterizează pe farfuria de desert. Devine mai greu, să încercăm să ne amintim regula: dacă avem pregătite aperitive pe lângă masă și desert, trebuie să le asigurăm farfurii separate. Următoarea regulă este probabil mai puțin cunoscută: punem șervețelul pe farfuria din partea stângă, la fel și în partea stângă punem farfurioare pentru pâine. Adăugați la asta obișnuitele farfurii plate mai mici, farfurioare pentru căni. și ai o colecție foarte mare. Cu toate acestea, dacă în casa noastră sunt oaspeți frecvent, ar trebui să investim într-un set de farfurii bun, care să conțină toate tipurile menționate.

Seturi de farfurii - design și bucurie

Plăcile nu diferă între ele doar prin scop și, prin urmare, prin diametru sau adâncime. Cel mai important este că putem găsi farfurii care se potrivesc gustului nostru. Atunci când alegem vesela, chiar putem înnebuni - pe rafturile magazinelor și pe site-uri vom întâlni atât farfurii clasice, albe, rotunde, dar vom obține și feluri de mâncare în diverse culori. Pentru a da vesela noastră un aspect cu adevărat nebun, vă sfătuim să renunțați la ideea că toate felurile de mâncare trebuie să fie de aceeași culoare. Desigur, trebuie să avem grijă să nu-l facem prea pestriț, dar atunci când ne gândim la conceptul nostru și îl combinăm cu un sentiment de selecție a culorilor, efectele pot fi uimitoare. Nici nu trebuie neaparat sa ramai la o forma rotunda. O farfurie pătrată se va potrivi foarte bine cu stilul modern al unei sufragerii sau bucătăriei, în timp ce o farfurie care seamănă cu o floare va oferi interiorului o senzație romantică. Putem găsi și plăci hexagonale și triunghiulare. Și cei complet nebuni - fructe, animale, bărci, nori și multe altele. Atunci când alegeți, să ne amintim că designul interesant al produsului ar trebui să meargă mână în mână cu calitatea acestuia. Doar vasele rezistente ne vor oferi bucuria de a admira un design interesant ani de zile. La Restilo.pl veți găsi cu siguranță farfuriile perfecte care vă vor reflecta „eu”. Promitem că mesele noastre vor avea un gust și mai bun. Așa că bucurați-vă!

To Top