Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Perne matlasate

Perne matlasate - binecunoscute de toată lumea, ele decorează împrejurimile noastre de mulți ani. Aspectul lor se potrivește nu numai gusturilor fanilor clasicilor, ci și

celor care apreciază accesoriile moderne. Modelele disponibile în oferta noastră sunt un articol perfect pentru fiecare dormitor, dar nu numai!

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Available soon Pernă 50x60
  42%
  Pernă 50x60
  Special Price 20,95 RON Regular Price 35,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Stil incontestabil și confort de utilizare

Pernele cu suprafață matlasată atrag atenția și aduc cu siguranță în minte modelele de accesorii textile cunoscute nouă de la începutul anilor 90. Estetica lor atemporală a suferit unele schimbări de-a lungul deceniilor - esența designului rămâne aceeași. Magazinul nostru online ofera modele contemporane care completeaza cu succes livingurile moderniste. La crearea ofertei categoriei descrise ne-am dorit însă să maximizăm diversitatea produselor – astfel încât fiecare să poată găsi ceva pentru el însuși. Datorită acestui fapt, chiar și cel mai clasic dormitor poate fi echipat cu perne din magazinul nostru!

Calitatea superioară a produselor textile care compun oferta noastră este combinată cu o multitudine de modele și culori. Dar asta nu este tot! Produsele noastre se caracterizează și printr-un preț atractiv, ceea ce este o confirmare că nici cea mai spectaculoasă metamorfoză a spațiului locuinței nu trebuie să fie asociată cu costuri mari.

Perne matlasate și designul lor atemporal

Pernele cu o suprafață matlasată sunt grozave în diverse aranjamente. Sunt un decor elegant atât pentru design interior clasic, cât și pentru compoziții bazate pe tendințe moderne. De la modele geometrice interesante la un motiv floral decorativ - în această categorie vor exista articole potrivite atât pentru fanii minimalismului, cât și pentru cei care apreciază decorațiunile bogate. Pentru cei care doresc un accesoriu atemporal, recomandăm perne decorative într-o singură culoare. Toate nuanțele discrete vor mulțumi ochiul mulți ani și cu siguranță tendințele în schimbare nu le vor afecta negativ atractivitatea. Oamenii care văd în design interior un loc pentru noutăți din lumea designului interior vor acorda, fără îndoială, atenție pernelor cu model. Îmbogățiți cu detalii interesante, sunt un accesoriu cu care putem modifica cu ușurință aspectul împrejurimilor – chiar și în fiecare sezon!

Este de remarcat faptul că o parte importantă a ofertei noastre sunt și modele recomandate ca umplutură pentru fețe de pernă. Prin urmare, dacă căutăm ceva care să ne asigure odihnă netulburată noaptea, atunci acest tip de produs merită cu siguranță să fim atenți.

Frumusețe și confort - perne perfecte

Pernele din această categorie încântă prin calitățile lor estetice și funcționale. Datorită calității înalte a manoperei și grijii pentru cel mai înalt confort de utilizare, produsele de acest tip sunt un articol perfect atât pentru camera de zi, cât și pentru camera de zi. La urma urmei, somnul de după-amiază nu are întotdeauna loc în dormitor, iar pernele matlasate amplasate în sufragerie conferă întregului interior eleganță și expresie. Simțiți-vă liber să le folosiți ca un plus aranjat pe o piesă de mobilier selectată. Datorită lor, atât patul, cât și scaunul cu mai multe locuri vor căpăta o nouă viață!

To Top